91

Ицо хазарта

преди 2 години

Витанов, кажи резултата от мача шефилд Уензи - Болтън довечера. 2.50 е коефициентът. Ще те почерпя братче ако хванем.

90

4 километър

преди 2 години

витанчеотивай някъде на профилактика...карлуково4 километър.....никой не е длъжен да ти слуша болните изказвания

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен:Хайде да ги затварят вече тия развъдници на ковид училища и заведения.

88

Я па я...!

преди 2 години

И според тяхната статистика за заболеваемостта след преброяването ще се окажем по-малко от заразените!

87

математика Витанов

преди 2 години

Изчислих че всички които през 2058 година ще пият чай ще умрат през 2178 година.Базовото число е 3.14

86

Някой

преди 2 години

Витанов, по-малко пий бе човек! Мо-ля-те !!!

85

ТРОЛ

преди 2 години

Мисля ,че след седмица ще започне увеличаване на броя на починалите и заболелите и от 01.януари ще са по 600 починали на ден и по 30000 заразени и ще продължи около 6 м до юни това показват нашите изчисления за БГ .

84

прав си Витанов

преди 2 години

миналия октомври е бил много по-добре откъм смъртност. Във възрастовата група на починалите ваксинацията не е толкова малка и хич не е за пренебрегване. Е сигурно в това се изразява ползата от ваксинацията.

83

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...и с основание не вярваш..Например:..-Тук,където съм,според "Времето с Гугъл"от вчера,чак и през следващите ДЕСЕТ дни ,"требе" да има яки валежи..Според "Синоптик" обаче,валежи се очакват САМО в следващите три дни..А всъщност вчера не капна и една капка,а днес /преди час"/ се "отсрамиха" облаците и понаръсиха като за "Бог да прости"..Та нещо са повредени "кристалните им кълба"..А на психаряВитонов са повредени И ДВЕТЕ ПОЛУКЪЛБА..

82

--

преди 2 години

Това плашило с пиянската физиономия ,с бохчите под очите от ,,лимонада'' нали каза ,че не прави повече от седмична ,,прогноза'' какви ги плещи тоя пияница отново явно алкохола не прощава и на ,,умните и красиви мозъци''.Днес.бг и тоя пи.яни.ца 100% гушкат мъни за да плашат хората.Да *** дано....

81

Анонимен

преди 2 години

Прогнози може да дават само синоптиците. Всички други са използвачи, чакащи заплащане за лъжите си!!! А на синоптиците не вярвам.

80

Анонимен

преди 2 години

Интересно, все за ръст говория, масово заразяване, ама всичките тия дето обикалят телевизии и редакции за 2 години така и не се заразиха, явно са важни, трябва ни да са на линия за да плашат обществото с мега ги професионалната си експертиза.

79

Анонимен

преди 2 години

Въх, тия софиянци не минаха ли всички през вируса, те все едно от март 2020 не са излизали от вкъщи, вече пета вълна карат?

78

Анонимен

преди 2 години

Вие защо постоянно го питате тос Витанов след като никога нищо не познава? От две години дава някакви прогнози и нито ЕДНА не е познал. Знаете ли какво е определението на душевноблен? Когато правиш едно и също нещо отново и отново и отново и очакваш различен резултат. Та това е вашето точно определение. От 2 години го интервюирате, а той никога не познава и въпреки това вие продължавате да го интервюирате. Този грозен платен пенсьонер, който не знае колко е 0+0 а казвате, че е матеметик!

77

Анонимен

преди 2 години

Витанов като новобранец в казармата беше голям топач. Лъскаше таолетните с четка за зъби и не можеше да стреля с автомат. Сега да си провери тараляшника си дали е по джанти.

76

Анонимен

преди 2 години

Този Витанов наистина е за лечение, много е разплискал легена човекът. Странна работа, няма ли близки да го забележат и да му съдействат да започне да работи с психолог, да успокои малко "страстите"...

75

Добре, че е Витанов

преди 2 години

за да има ориентир в ситуацията. Ако не се беше обадил, сега щяхте да треперите и да чакате 10 000 случая на ден и пълен локдаун на 15 октомври. Вече почва да става ясно, че Витанов пак е прав - няма да има нито едното, нито другото. И вместо да сте му благодарни, че успокои ситуацията, вие ***.те като заклани пра.сета. Той наистина трябва де се вдигне и да иде в Щатите, а вас да ви остави тука в помията насред кочи.ната

74

Анонимен

преди 2 години

На Витанов личния автомобил тръгнал към 4 кошчета за смет. Автомобила му кацнал върху кошчетата без гуми и джанти.

73

Анонимен

преди 2 години

Пак е пълно с експерти. Поискай им два лева, ще се обърнат на другата страна. Все едно някой им иска антиваксърската експертиза .

72

Анонимен

преди 2 години

Направих си три ваксини, вече хващам всички ТВ канали без пари.