23

Тошо

преди 2 години

Елате у нас на почивка и идете пред НС давидите какво пише на входа му, после преценете какво сте направили и .....нищо стават грешки, но всяка грешка ЗА СЪЖАЛЕНИЕ се заплаща!Велика Британия беше ...през средновековието, днес няма как сам да правиш каквото и да е!

22

Анонимен

преди 2 години

То Ганьовско е да плюеш всичко наше и да хвалиш всичко английско.Значи отиват 10 българчета на състезание по математика преди месец, връщат се с 9 медала като са премазали целия свят. В това време ти ми обясняваш как 95 годишен дядо е пратен в з*за на географията през миналия век.Империите се раждат (ние лично сме имали две), но и умират. Накрая остават само пияни и повръщащи британци.

21

Христо Христов

преди 2 години

Приятелите ми англичани са имали учители, които са били офицери в британските колонии из половината свят. Закърмени са идеята, че са (били) господари на света. Тука седнали комплексираните балкански ганюфци, дето цял живот търсят кой им е виновен, да обсъждат британците и да "им дават акъл".Невежеството е сила, беше писал Оруел в дистопията 1984та.ПП. И днес ЕС, "най-хубавото място за живеене" се превърна в дистопия, както я е описал.

20

Те

преди 2 години

не могат да смятат, затова го мислят за провал....

19

Анонимен

преди 2 години

Кандидатсвайте наново и чакайте барабар със Северна Мъкедония докат ви уврът тиквите

18

Анонимен

преди 2 години

Касно е либе за китка прецакахте се яко

17

Христо Христов

преди 2 години

До минърите на #14Я кажете в колко ес държави има референдуми на държавно ниво със задължителна сила?ПП. В холандия забраниха даже и съвещателните като пречещи на демокрацията. БРАВО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!

16

До Анонимен 15

преди 2 години

Ооо анонимни, Ние когато сме имали държава, бритите са били още по палмите. Сега отново са там

15

11

преди 2 години

Ей сеа ша видят тия *** кон боб яде ли?

14

Абе..

преди 2 години

Дали не са 93%....;)

13

...

преди 2 години

До Без зачение е... - Глупости говориш пич. Преди присъединяването на Британия към ЕС преди години е имало реферндум, където многозинството от Британците са гласивали ЗА влизането на Великобритания в ЕС.

12

Без зачение е...

преди 2 години

Това са глупости. Те никога не са искали в ЕС. Влезли са там само от временен интерес и по заповед на Чичо Сам. Сега Чичо Сам има други интереси - да се противопостави на Китай, и тъй като не може сам, затова вика на помощ целия англосаксонски свят на помощ....ЕС разбира се проспива цялото това нещо загледан в пъпа си...Просто няма политици с визия и стратегия, защото са временно избрани администратори....

11

Те са клоаката

преди 2 години

А ние сме това, дето влиза в клоаката.

10

Анонимен

преди 2 години

най-бедната, умираща, застаряла, корумпирана и нещастна държава в ЕС коментира напускането на най-голямата империя, съществувала някога в световната история. и едва ли не се опитва да им трие сол на главата :)..

9

Анонимен

преди 2 години

До Хюго Бос Хюгоооо, тук ключовата дума е ``бившата``! Сега са клоаката на Европа!!! Да го ду-хат бозавите!

8

Хюго Бос

преди 2 години

Колко пъти ще претопляте тази *** статия? Бивша империя била циврила за един необолшевишки съюз,дрън дрън поръчкови изследвания и статии.

7

Анонимен

преди 2 години

И да искат - няма кой да ги приеме отново.

6

българка

преди 2 години

ХА ! Ама вие сериозно ли ? Недоволните са повече от 52 %, но нали са демокрация и има цензура.Ревяха срещу българи, румънци, поляци /даже имаше случай на убит млад поляк от англичани, защото им взимали работните места/.РАБОТЕТЕ СЕГА - НИВИТЕ СА СИ ВАШИ!АААААА - НЕ ви се работи.Ами докарайте си още пакистанци и африканци! Знаем, имате си достатъчно то тях,НО и ТЕ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ и чакат на социални. Дори и те не са съгласни да са ви роби. Тюх! Това, което човек сам си направи и дявола не може

5

Изводът е, че:

преди 2 години

Не само нашия народ е пр.ост и лековерен. Ние, обаче не се учим от грешките си.

4

Анонимен

преди 2 години

Югозападна България ще заемат тяхното място в ЕС!!