41

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

warnings about ANTI CLIMATE WEAPONS !!!Експерти срочно да проучат какви оръжия увреждат тежко климата в Европа и други региони.Обемно био локационни анализи показват остър проникващ електромагнитен смог на границата литосфера - атмосфера хидросфера..Данните са подобни за наводнения в Турция,Италия,Япония. Да се проучат сателитни данни до височина 29 километра над повърхноста..За първи път у нас на 6 октомври засякох просушаващо облъчване тип 4.71 G без активирани COIVD generatos

40

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТО ПОЛЮСЪТ НА ДЪЖДА СЕ Е ИЗМЕСТИЛ С 400-500 КМ НА ЗАПАД ОТ ИЗТОЧНАТА АДРИАТИКА. НИЩО НЕОБИЧАЙНО. ТРАДИЦИОННО МОЩНИТЕ ЦИКЛОНИ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯТ АТЛАНТИК (КАНАРИТЕ) СЕ Е ИЗСИПАЛ НАД СЕВЕРНА ИТАЛИЯ. КЪДЕ ВИДЯХТЕ ЧОВЕШКА НАМЕСА?

39

Анонимен

преди 2 години

ИЗМЕНЕНИЯТА В КЛИМАТА СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН ПРИОДЕН ПРОЦЕС С ПЕРИОДИЧНОСТ ОТ 650-750 ГОДИНИ И Е НЕ ЧУДНО, ЧЕ ТЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ КАТО ВИД КОНКУРЕНТНА ВОЙНА - ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ ЗАПАД ДА ДИКТУВА НА ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ : КВОТИ СО2, СЛЪНЧЕВИ ФОТОПАНЕЛИ, ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ И Т.Н. ДОПУСКАНЕТО ЗА ЧОВЕШКА ДЕЙНОСТ ПОКАЗВА, ЧЕ ОСНОВНАТА ПРИЧИНА Е ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ ЗАПАД , КОЙТО ЗА ДА СТАНЕ ТАКЪВ Е ИЗПОЛЗВАЛ НАЙ-МНОГО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ. ОСТАНАЛОТО Е ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

38

Taню

преди 2 години

Нерде Рома, нерде Оман...

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Няма щото не си го карал - логично. Значи сигурно няма ебола, хив, хепатит с и др.

36

Анонимен

преди 2 години

зелената енергия е доста евтина, но при едно условие - държавите да имат политики и да инвестират в нея. у нас просто не се инвестира, всичко купуваме от чужбина. като не произвеждаш, плащаш. говоря за компонентите за всяка зелена енергия. не че някога сме имали и техника за добив на петрол де :) а миньорите ни още са с кирки, като джуждетата :)

35

Анонимен

преди 2 години

истината е по средата. климатът се затопля необратимо, но това не е непременно апокалипсис. пушещите коли трябва да изчезнат, но литиевите батерии не са по-малък замърсител. и като цяло, най-големият проблем на човечеството е африканските и азиатски държави с талибанска раждаемост, 10 че и повече необразовани нгонговци, ахмеди и чунгачанги, които ще залеят европа..климатът да ни е проблема

34

СВОЙ

преди 2 години

Зелената секта живее на гърба на Човечеството.Данъци(рекет) във форма на заплащане квоти на въглеродни емисии.Диктатура да унищожат дизеловите и бензиновите коли(тук мисля целта пак е да купуваме по-скъпо и по-скъпо и като елетроенергията се вдигне каккто виждаме,приказките,че е евтини,ще са лъжа.Итака за във бъдеще не всеки ще можи да си позволи кола,ако евивалента и е над 50000 евро)Тази секта си живее прекрасно.Организират си симпозиуми,плащат на учени да изкривяват реалността.

33

Няма страшно

преди 2 години

Инженер Ганчев знае най-добре. Всичко е конспирация! Бил Гейтс, масоните и рептилите искат да му вземат джибровицата.

32

Анонимен

преди 2 години

To Ковид няма, вие с глобално затопляне ме плашите.

31

Петър

преди 2 години

За съжаление това е бъдещето.Процес,който е необратим.Причините незнам какви са,фактите са на лице!В Нова Англия всекидневно отбелязваме рекорди и по валежи,температури и всякакви аномалии.Страшното ще дойде когато застудее и всичките тези гомна станат бели!Преди десетина години,когато започнах с малка градинка доматки подобни си записвах на календара слънчевите дни.Отказах се на втората година,когато имаше само няколко такива до обяд!Ясно,чисто синьо небе е само няколко часа,докато не го напръс

30

Анонимен

преди 2 години

Екоталибански лъжи и простотии - каквото и да стане вече се изкарва като апокалипсис. Жалки опити на зелената секта, да оправдае социопатския си план, да ни върне в средновековието.

29

Хей

преди 2 години

До ПроСоТо Сигурно си много млад. 50 години не е толкова отдавна и са мерили. Такива температури са много високи практически не може да се работи през деня. В Финикс Аризона работят през ноща. До сега в Африка там където живеят милиони хора не е било толкова горещо. Ако стане обаче, и не само там, топлинната вълна в северна смерика се задържа с месеци тая година. Наистина ще има милиони климатични бежанци.

28

ПроСоТо

преди 2 години

До Хей..Първо:..-Написах "50-60"..Второ:..Кой е мерил температури ОФИЦИАЛНО в пустинята на Либия или Ирак преди 50 години?..И трето:..-Аз също ПОНЯКОГА се обръщам към Уикито,НО НЕ ВСИЧКО се научава от там!!!!

27

Хей

преди 2 години

До ПроСоТоНай - високата температура измерена някога на земята е 57.6 градуса. В Долината на Смърта. Няма как в Африка да са мерили 60. Преди да ръсиш глупости питай Гугъл.

26

Анонимен

преди 2 години

Сега тези лъжи за промените в климата ли ще заместят корона статиите?!

25

Потресен

преди 2 години

На тази *** Христова заплата ли й плащате за това недоразумение, което в публикувала? Този сайт няма ли редактори???

24

S

преди 2 години

Като превеждатес Google translate, коригирайте поне след това статията. Жалки преписвачи.

23

Анонимен

преди 2 години

Където е валяло, пак ще вали! Важно е да се Мести, да не седи на едно място!

22

ПроСоТо

преди 2 години

До Хей...е,който доживее до 2056 ще разбере за какво става дума..Обаче:..-Що се отнася до Африка,спомням си че бях дете,когато чувах от наши работници там,че 50-60 градуса са нещо обичайно ОЩЕ ТОГАВА за там..А това е от преди половин век..И за пръв път от тях чух думата "климатик",за който твърдяха,че ако фургона им не е оборудван с такъв,просто ще изпопукат от жега..Бил съм 6-7 годишен,но си го спомням много ясно..Та да внимаваме с "конспиративните теории"..