35

Анонимен

преди 2 години

Ще има след като е оставено на учителите да решават какви мерки да се вземат при полож ученик в класа защото няма ясно написан план как се действа

34

Родител

преди 2 години

Изкарахме едно грипче тука цялото семейство.Тествахме се - не е ковида.

33

До Анонимен 19,

преди 2 години

"Министър Денков, моля незабавно да издадете заповед , за преминаване поне на по-големите ученици към ДО! Ситуацията в момента е силно обезпокоителна, особено в големите градове!" ------ Много са ви призни вече тиквите. Сигурно е от инжекциите, които си набодохте. Точно при "големите" е най-безсмислено - до обяд - на ДО, след това - по кръчми, купони и дискотеки. Което е нормално за вързастта. Само дето освен това няма и да учат нормално. Отка**чени животни сте вие, кови0-диотите.

32

Анонимен

преди 2 години

Винаги октомври се разболяваме - от поне 40 години у нас е така, понеже сме на по толкова. Децата също. Смяна на сезоните - сезонни настинки. Е, сега ив се казва ковид и населението бива тормозено от управляващите престъпници по различен начин. Садистите се радват на този тормоз, а мазохистите ги подкрепят.

31

От

преди 2 години

ден на ден лудостта се увеличава...най-вече сред медицинските представители...неизпълнявани били заръките отвън....хората не желаели да се тровят и умират..и сега се започва пак стара песен на нов глас...Децата виновни и възрастните хора и те виновни, и като за капак целият български народ виновен, че не се съобразява с някакви нищожни заповеди, забрани и разпоредби от ЕС и САЩ..и не иска да играе ИГРАТА НА ВЕКА...Абсолютна пародия...

30

Bili

преди 2 години

Октомври?! Деца със сополи?!! Ужас невиждан! Такова нещо не е било!!

29

Bili

преди 2 години

как нарастват случаите? в Албърта, Канада - всяко дете, което остане вкъщи със сополи се счита за случай - без тест. ако някое дете се тества положително - всичкото клас: дома... и се броят за "случаи"....бум на "случаи"

28

Ууу

преди 2 години

Така, и какво правим като има ръст на заболелите, правим добро поведение, не затварям нищо, за да сме хубави на зомбитата да гласуват за нас другия месец. А до тогава, ами който оживее.

27

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив децата в детските градини и училищата масово са болни. Никой не казва от какво. Родителите казват кашлят децата и са на антибиотик. При мен перз последните 10 дни децата са по 10 или 8 на ден при 28 на списък в дневника. Преди минути видях позната в магазина на касата и тя каза, че в тяхното училище паралелките са с по 9 или 10 деца от общо 29 или 30 на списък. В Магазина работеха 3 каси и опашките бяха с по над 15 човека. Дишат ти във врата. Като кажеш моля разстояние-става кавга.

26

тя

преди 2 години

Дистанционно да преминат учениците, особено големите !

25

Анонимен

преди 2 години

До 25 -------- О, какви съчинения, какъв патос, какви добре заслужени 20 стотинки за писане на пропаганда за ковигрип и вацините.

24

Анонимен

преди 2 години

Какъв бодър дух имат НЯКОЙ хора! Със СЪЩИЯ ентусиазъм идете и прегърнете СИРАЦИТЕ! УСМИХВАЙТЕ ИРОНИЧНО ПРЕД МАЙКИТЕ ИЗГУБИЛИ ДЕЦАТА СИ!ДА СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО НАЧЕТЕНИ !НЕЗАВИСИМИ! ДА ПИШЕТЕ Е ЛЕСНО! ТЕЖКО И ГОРКО НА КОЙТО ЖИВЕЕ С МЪКАТА!

23

Анонимен

преди 2 години

През грипния сезон има случаи на грип. Сички Ште Омрем

22

До дедо от село

преди 2 години

Ние сме жизненоважни за братята кравари, та от цяла Европа ръсят само над нас.

21

Анонимен

преди 2 години

Децата са ми в малко училище.5 випуска с по една паралелка. До момента 3 класа преминаха на дистанционо поради положителни резултати за ковид над 10% от децата в съответните класове. Програмата им се обърка тотално, понеже има и контактни учители. Общо взето ходят за час два на училище, после бързат да се приберат у дома за съответните предмети, които се водат дистанционна. Тотален хаос и почти нищо не учат в сравнение с миналата година, докато бяха 100% дистанционно. Една въртележка..

20

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 20 Ами братята кравари да спрат да ръсят вирусите над България денонощно,да си вземат партакешите и дим да ги няма отвъд океана и тогава нещата ще си дойдат на мястото!

19

Анонимен

преди 2 години

Тука май само паникьори пишат децата били заразявали наред всички, ами че то по вашата логика досега всички трябваше да сме измрели по няколко пъти за последните две години.

18

Анонимен

преди 2 години

Министър Денков, моля незабавно да издадете заповед , за преминаване поне на по-големите ученици към ДО! Ситуацията в момента е силно обезпокоителна, особено в големите градове!

17

Анонимен

преди 2 години

Когато децата само пренисаха заразата беше едно!СЕГА ДЕЦАТА УМИРАТ! РОДИТЕЛИТЕ УМИРАТ! УМИРАТ ДЕЦА И МЛАДИ ХОРА!ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ЗАЧЕРНЕНИТЕ СЕМЕЙСТВА!ЕДИН СИ ГЛЕДА ИМИДЖА,ПРОЦЕНТИ ЗА ИЗБОРИ, ДРУГ ЗАПЛАТА, ТРЕТИ ПЕЧАЛБА НА ЗАВЕДЕНИЕТО, ДИСКОТЕКИ! НЕ СМЕ НАРОД! ЕГОИСТ ДО ЕГОИСТ И СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ДЪРЖАВАТА Е В ТОВА СЪСТОЯНИЕ!

16

Анонимен

преди 2 години

Чакат децата да разнесат заразата и да обясняват как не сме спазвали мерки и как не сме се ваксинирали..... филма е ясен