34

FreeSolo

преди 2 години

36 какво се опитваш да обясняваш в сайт за ***, я ходи да си умен където има умни, тука искаме да сме си слепи, толкова по-интересно е да си живеем във филм

33

до 35 ТестКит

преди 2 години

Не викам, пиша. Да, на печалба са от пакета получен на базата на предходната година, но парите са за погасяване на предходни дългове. Не извъртай думите, не само Балтов говори за вируса, целия свят, а вие на искате да чуете нищо научно и нищо от устата на експерти.

32

Викаш

преди 2 години

Балтов лъже, че Пирогов е на печалба миналата година.Щом лъже за това, значи и всичко което чухме от устата му за вируса също е лъжа.

31

до 33 ТестКит

преди 2 години

Не искам да видя в кой жълт вестник четеш тези глупости. За миналата година загуба от 108 хил. лева, натрупани от предходни години 360 хил.лева. Това са от здравни услуги. Към доставчици има просрочени задължения за минлата година 9788 хил.лева. Можеш да пишеш на отидора Радка Боева да ти изпрати документи, публични са. За Балтов интервюто го знаем, но 3-те милиона според независим медицински одит показват, че са отишли за погасяване на задължения от предходни години.

30

Анонимен

преди 2 години

Оправяй се сам, да не съм ти бавачка.Плюс това тука трият публикуваните линкове, сигур за това ми го искаш.Но мога да ти дам жокер, скоро имаше публикувано тук едно интервю с Балтов , той точно с това се хвалеше, как последната година Пирогов бил излязал на печалба.Поразрови се в архива, и ще го намериш, не беше толкоз отдавна.

29

до 31 ТестКит

преди 2 години

Къде са публикувани? Искам линк

28

Тестче

преди 2 години

Годишните отчети показват друго.Скоро публикуваха тези на Пирогов, запознай се.

27

ТестКит до 29

преди 2 години

Мога да ти гарантирам, че все още са на загуба. 1500 лева пътека, Ремдесивира е 320$ флакона, а лечението с него са 6 => 6х320$, тази пътека отива на кино

26

до j

преди 2 години

Нарастващия темп на запълняемост на болниците е свързан с усвояване на едни кинти по новосъздадената пътека.Сигурно е случайно, че след обявяването на Пландемията и създаването на тази пътека, некой търговски дружества назоваващи се болници, след като дълги години бяха на загуба изведнъж излязоха на печелба.

25

Анонимен

преди 2 години

бе те не са се преброили и ги няма ВЕЧЕ в списъците, ама иначе вдигат % заразени! Браво, браво!

24

j

преди 2 години

До АнонименСамо,дето при обкновена грипна епидиемия липсва подобен нарстващ темпп на запълняемост на болниците. В момента в болниците се лекуват над 5000 души с ковид при общо легла 10К. Други болни, нуждаещи се от лечение дали няма?!Проблема не е в броя на заразените, а в броят на постъпилите в болница...... Не е трудно да се асимилира, предполагам?!

23

Анонимен

преди 2 години

509 на 100 000, четири пъти по-малко от обккновена грипна епидемия

22

Анонимен

преди 2 години

чакаме да светне в тъмно черно... съвсем ни взехте за канарчета. Доц. Мангъров каза, че поне през последните десетилетия на своята практика бройката за епидемия е 200 на 10 000. т.е. 2000 на 100 000 души. сега при 500 на 10 000 вече пембении!? Алоуу. спрете се малко, срам нямате ли останал? всичко ще ви се върне тъпкано, каквото си надробите. няма да живеете достатъчно да си изхарчите хонорарите подкупни алчни нещастници.

21

Анонимен

преди 2 години

Не се тествайте в лаборатории и няма да имате локдаун. Просто е като фасул. Какво ще ви помогне ако знаете че не сте с грип, а с коронавирус? Нито има официално лекарство за коронавирус, нито има лечение по-различно от това за грип. Да драпаш за болница не е добра идея. Умориха хиляди хора с неадекватно лечение. Тези които останаха вкъщи и не се уплашиха оцеляха. Евентуално ако си ваксиниран да разбереш че си се прекарал и ваксата не пази, ама е вече публична тайна и няма файда.

20

Янко Антивакс

преди 2 години

Имам оферта да си купя сертификат за 400 лв., но няма да го направя напук на слугите на Биг Фарма. Не бих понесъл гледката на тържествуващите им физиономии и пълните им джобове. Това е принципен въпрос.

19

ТестКит

преди 2 години

до 5 Кой си ти да се разпорецдаш какво да се затваря и какво не? Ваксинирай се и си пускай децата да учат, че ще станат като теб.

18

Смях!

преди 2 години

Голяма работа , хремави са братята ! Пробвайте да ги ваксинирате, да видите як тупаник ! Нямам търпение да видя още "новини" за настинката !

17

Анонимен

преди 2 години

С толкова много ромско население там ,нито спазване на мерки, нито ваксиниране се очаква.

16

До #17

преди 2 години

И в аптеките продават бързи тестове, всеки сам може да се тества. Незнам как е в Сливен, във Варна резултата в лабораториите ти го казват до 3 часа.

15

Анонимен

преди 2 години

Силве,прибирай си отрочето,заключи го в мазето с маска и таблет и да учи онлайн!