10

Анонимен

преди 2 години

Не им е за първи път явно няма мерки

9

Анонимен

преди 2 години

Значи е откраднал оръжието от някъде и почнал да стреля по съучениците си с които се сбил,а може и по останалите,които били насрещу му когато побеснял,

8

Анонимен

преди 2 години

Образованието има една единствена цел и тя е да манипулира населението и това не е само в САЩ.В България има много по-голяма манипулация и тя е не само чрез образователната система ,а и медиите.Ние сме доста по-зле от САЩ във всяка една гледна точка.

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ е с население 330 милиона.Ние сме с 6,7 милиона население.Сравнете статистиката за загинали от престъпления и ще установите,че у нас загиват с 25 пъти повече хора от престъпления.Но е много впечатляващо.като стане в САЩ.САЩ е много по-сигурна и спокойна държава в сравнение с България.

6

Миро

преди 2 години

Първо визите за САЩ няма да паднат защото те знаят що за стока сме и второ в САЩ от ден на ден става бсе по-зле защото им промиват мозъците още с раждането. Няма да говорим за образованието им.

5

Алекс

преди 2 години

По-добре визите за САЩ да останат.

4

Анонимен

преди 2 години

Ами предвате си милииичко, добро, мило, умно, хубаво детенце, все усмихнато, все говори на Вие, на госпожо, учтивичко ... и някой БАКЛУК го удари и го напсува! И го РАЗВАЛИ! И НЕ ГО ЗАЩИТИТЕ! ... И иска да се защити само, ко да прави, ве! Фата пушката и им показва на тея маршляци, кой кой е!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

То тий ежедневна махленска новина бре. Пишете когато за деня в УСА нема такова събитие или има поне 50 жертви.

2

Ченгесария

преди 2 години

Четирима бъдещи насилници като боксьора от Световрачене със жълт картон засега.Само ранени.Може ли ИСТИНАТА журналисти да пишете или темата за свободното прштежание на оръжие е табу, както и Енергетиката и Путин.

1

Анонимен

преди 2 години

Абе в техас ми мминж стават такива работи.