7

Ясно е, че

преди 2 години

Местата на улицата пред блоковете са по-малко от колите на хората живеещи в тях. Пешо паркира под празореца ми вече 5 години и смята, че мястото е негово. А аз няма къде да си сложа джипката. Естествено, че ще го почерпя с коктейл ***.

6

Може и сами

преди 2 години

Сами собствениците да са си подпалили колите, за да вземат застраховка и да си купят на лизинг най-новите хибриди и електрички, които също често се случва да се подпалват и сами без човешка намеса

5

Да почнат

преди 2 години

Също да ги палват и скъпите лъскави огромни коли, които заемат с размерите си по две паркоместа освен това са привилегировани хората със скъпи и луксозни автомобили хибриди и тем подобни с ниски данъци, висок клас еко, и други екстри за богаташите. Така че нека да продължи масово такава кампания по разчистване на такива тарикати.

4

До Общината

преди 2 години

А електронната система на прошнуровани тетрадки ли ще се води? И ако си напазаря на едро един кочан с билети за паркинга, по-евтино ли ще ми излезе?

3

Общината

преди 2 години

Да реши радикално въпроса. Очертава и номерира паркоместата пред блоковете и ги обявява под наем. Същевременно създава електронна система за наем на паркоместа.

2

Д-р Исня

преди 2 години

Потърпевшият е неглежирал знак В27 и Т17 оказващи: забранени престоят и паркирането + служебен абонамент, олицетворени чрез регламентираните от закона за пътищата Туба с Вода и Автомобилна Гума.

1

Едва ли

преди 2 години

Искали са да откраднат акумулатора...