7

помашки мелез

преди 2 години

и наКюпеците им идва акъла веднъж на 100 години.

6

До 6

преди 2 години

Не само това а 52 сегашни Държави влизащи в рамките на тогавашна Османска Империя да де у нас обаче Комунистите ни "капсуловаха" и затова у нас няма никаква Информация какво точно и какво било по това време

5

Сюлейман паша

преди 2 години

Естествено,че са хитри!Ако не бяха по хитри и по умни от вас как щяха да ви управляват повече от 5 века!Пет века!О, боже!Ако сьм представител на дьржава,управлявана от друга 5 века ще се срамувам да сьм от тая дьржава и веднага ще приема друго гражданство! Не ви ли е срам да подадете паспортите си за проверка на някоя граница и на паспорта изписан един голям...льв!!! Комедия и ...трагедия!!!

4

Сатира

преди 2 години

Хитри са турците хитри са. Когато трябва се правят на напреднала и съвременна страна. Когато им е изгодно са недоразвита държава. Ще си заобиколят споразумението и ще си правят каквото си искат. Пък ние нека да плащане бензин по 3,50 лв.

3

Пожарите

преди 2 години

През лятото изпепелиха маските им курорти, загинаха хора . Факт е че климата се променя и с всяка следваща година ще има природни аномалии, като наводненията от поройните дъждове в Германия и Австрия , снежните бури в Тексас и много други. Факт е , че природните ресурси се изчерпват и трябва да се търсят иновативни източници .

2

Анонимен

преди 2 години

Ако Турция е индустриално неразвита страна и и позволяват ратификация при такива условия, то нас изобщо не би трябвало да ни закачат дори! Ама не е така за съжаление! Ще загиваме бедни, гладни, на студено и тъмно! Защото сме глyпави, страхливи и продажни!

1

Анонимен

преди 2 години

Явно ние сме по-тьпи и от турците! Подписваме каквото ни дадат без възражения! А дори и срещу НИЩО насреща!