18

АНОНИМЕН

преди 2 години

Първо държавата, а къде се намира тя?

17

Анонимен

преди 2 години

Много са готини тия, дето се обаждат после и те получават какво е трябвало да се направи!!! Ами да си се намесил, като толкова знаеш.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - по времето на бай Тошо имаше и баржи и кранове и подводници, а,а след 12 г. управление на неговия бодигард - нема ни едно от трите! Извод: Едно е да туправлява бай Тошо, съвсем друго е да управлява неговия бодигард!

15

Бай ви Ганя

преди 2 години

Нужен е някой с топки да разпореди и удари по масата. Но както казват много са панталононосците, но малко мъжете. Акъл дават едни кариеристи криещи некадърността си зад виртуалните бюра мимикриращи егото им непокрито със знания и прегърнали криворазбраното бай ганьовско: Шамар да е, ама на келепир да е. Кап. Богданов да внимава да не го жертват само и само за келепира на частната спасителна фирма.

14

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ли е виновен ,че екипажът не е незабавно арестуван и чиновниците не са взели веднага корабните документи?Иначе ревът за спасителен кораб !И да го имаха ,щеше някоя дивотия да сътворят ,както направиха с изсипването на тор в морето!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Всички се оправдават барабар с ония парашутист министъра, че сме нямали вече спасителен кораб. А някой знае ли какви дейности извършва този спасителен кораб?! Ами гарантирам ви, че не е дърпане на заседнал кораб и разтоварване на товар. А този капитан Богданов е абсолютно прав за първите действия, само че партийните дейци в Морска администрация хал хабер си нямат от морско право и действия при аварии.

12

Шуменският параход

преди 2 години

Капитан, старши, втори и трети помощници.Рулеви (няколко), машинна команда, боцмани, готвач и т.н.В случая екипажа е от 9 човека.Турски собственик, екипаж май от турци (те моряци по занаят, а не по образование).Рейса ( от тръгване до пристигане в Турция) да е максимум едно денонощие.Поради това собственика не е окомплектовал екипажа.Казал си е, че ще изкарат ден-два нагоре и ден-два надолу.Въпреки, че се движат в близост до брега, са пуснали автопилота и си пийват йени ракъ.На мостика никой.

11

До мвр и мно

преди 2 години

пич пишеш глупости за неща от смътните времена преди 30 години.

10

до мвр и мно

преди 2 години

до там я докараха че взаимно не си пизнават звания и пагони. Особено с тез малките пешлемета полицайчета дето и казарма не да ходили.

9

мвр и мно

преди 2 години

До Анонименкак да се молят - те си имат " отношения " още от цигарената афера в база Атия

8

Анонимен

преди 2 години

Ба си чудото 700 000 служители в таз държава, а нямаме една хеликоптерна линейка, нито аварийни кораби, баржи и кранове. Да не говорим за подводници освен онзи дърт варел на океанологията, за който требат 1 милион за ремонти.

7

неандерталец

преди 2 години

Такава ни е всичката работа. Навсякъде по държавните институции са назначени свои хора, които нямат достатъчна компетенция, а също и мотивация. Защо да се насилват след като имат гръб и никой с топ не може да ги помръдне от местенцето им?

6

Анонимен

преди 2 години

шефа на гранична полиция да си ходи. Злоупотреба с бездействие. Ако не са имали как да се качат, можеше да помолят военните, гарантирано щяха да се оправят има подготвени подразделения. Е да ама как МВР ще моли МО.

5

www

преди 2 години

Не знам от гледна точка на държавата, дали това има значение (какво пише в дневника)... Единствените за които има значение са собствениците на кораба и застрахователя му...

4

ммм

преди 2 години

Авторката да вземе отново да прочете това което е написала и да види дали няма правописни грешки в текста!

3

Dinosaurus

преди 2 години

Има си хас след 17 дни "творчество". И завършват с "чукайте си ги на главата, и кораба и отровата, прецакахме ви морето"

2

expert

преди 2 години

Вече и на пияниците на село, им стана ЯСНА ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ОБМИСЛЕН СЦЕНАРИИ! това е сценка с възможни мотиви - Диверсия от Турция, застрахователно упражнение за инкасиран на едни пари от стар кораб..т.н...

1

Ивана

преди 2 години

Не думай!