24

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

ТАРИКАТИ , ИСКАТ ДА СИ ОСТАНАТ САМИ В АВРОПАТА

23

ТОВА

преди 2 години

на снимката е копие на картина на един художник.ВАВИЛОНСмятайте къде сме!!!

22

Анонимен

преди 2 години

До БългаринНамерил кой да дава за пример бъгнатите поляци. Ти нормален ли си? Защо да рушим нещо ,което нашите предци са създали с голямо желание,и със собствени пари,а не с демократични заеми от глобалистите?

21

ххх

преди 2 години

Българина се чуди как да не умре от студ и глад ,дреме му за визите !!

20

Да бе да

преди 2 години

Смешен плач. ЕС ще сложи визи на българите заради фалшивите ваксинационни сертификати.

19

Gan4o

преди 2 години

Имам една мечта!Да ода у америката да мия колетите у моловете и къщите на черните и бели янкита.а те да ми казват конгручолейшан и да ми дават зелени гущери...яяя вундаба....

18

име

преди 2 години

До Българин: Това го пише русофил по начин да изцапа инакомислещите.

17

ТИ

преди 2 години

До Българин НЕ СИ БЪЛГАРИН-ЗАРАДИ СЩЩЩ НЯМА да мразим РУСИЯ!!*** и предатели!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Политичекия пробвал пак да се опъчи на геополитическия титан. ЕС не може да защити интересите на своите членове нито на Изток, нито на Запад. Той е само един инструмент на политическата си върхушка за оглозгване на данъкоплатеца. Може би е време и слепите да прогледнат.

15

До 13

преди 2 години

И Ко ме чака у немски ? Тук у Бавария сам от 6 години а ти недей са прай на знайщ кат си у софеа и немоеш да дойдеш до немско че немаш кинти

14

Анонимен

преди 2 години

Няма как САЩ да махнат визите за България.Има си причини.

13

.

преди 2 години

До Анонимен 15 - ааа, знаеш ли колко е хубаво там? Има огромни поля, по които да си гледаш колкото крави искаш, а и там няма да те притеснява, че кравите произвеждат еди-какви-си въглеродни емисии! ;)

12

.

преди 2 години

До От немско - Само ако знаеше ко те чака в немско... Ще разбереш!

11

Гьоте Моте

преди 2 години

До: От немско (номер 10) Шпрехен Зи Дойч?

10

Анонимен

преди 2 години

До: номер 1 Ти мислиш ли преди да напишеш нещо или ей така на - щом се спомене САЩ трябва да плюeш, като придобит рефлекс от Москва? Защо ако отидеш някъде в чужбина на екскурзия ставаш автоматически "национален предател" не можах да разбера? Значи, колко българи всяко лято ходят в Гърция и даже се редят на опашки по границата са за тебе също "национални предатели" тъй ли? Въпреки че пак се връщат в България? Ти не си добре, човече, честно, ама много има такива като тебе не бой се!

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи какво губиш ако паднат визите? Седи си в Учиндол в кръчмата и си хвърляй *** под масата.

8

До 1

преди 2 години

Да аз също не се интересувам от Мурикъ но Гейру Съюза по никакъв начин не ни подкрепя или пък защитава. Ни сме си тука някеи балканци. Тиквата, Ципрас и Ердоган им казаха 100 пъти да направят неутрална зона в Сирия за бежанците но ЕУ не ги тресе какви сме ние нито Русия, Америка, Китай, Индия и други големи държави. Сега ми цвилят че имало терористи и психопати към 70% от бежанците. И Българският израз "Когато ядохте кюфтета не ревах те"

7

Анонимен

преди 2 години

е айди чи националните предатели сега едни визи, мизи, апликации... директно да могат да ходят на инструктаж и натягане на гайките в ленгли. като бай румен и цецу ицеглавото. ППС България с призив към ЕП, оставете ни на мира иззроди.

6

българин

преди 2 години

Да махнат сертификатите за ваксини и тестовете за коронавируса!!! Със визите ще се оправим някак!

5

Анонимен

преди 2 години

много добре правят - не им трябват нашите *** - който нормален човек е поискал да ходи в САЩ е взел 10 годишна виза вече.