34

Анонимен

преди 2 години

Баровци ли? По скоро пъпеши. Карали коли за 100000лв па няма два лева за паркинг. Хайде моля ви се вече, у нас е пълно с такива миними баровци. Любимото ми е като я видя тази скъпа кола на уж баровеца паркирана пред някой панелен блок пред разпадане. Ясни сте ми.

33

Без емоции

преди 2 години

Истината е че искат да намалят броя на автомобилите и вече го правят!Искаме , не искаме, лекия автомобил ще стане скъпо удоволствие!Цените на двг колите нови скочиха с 20% грубо,целта е да се уеднаквят с тези на електричките.Цените на горивата -растежа е временен,винаги ще има нагоре надолу по ред причини.По лошото е новите закони и при нас ще дойдат-ако не можеш да караш повече двг по-дърто от евро 6+,какво ще правиш?Цените на нови автомобили ще растат още за съжаление,а старите возила скрап.

32

преди 2 години

Това е чиста проба сектанство !ЕС няма с какво да замени така наречените "остарели" източници !Поради това всеки един от нас трябва да поеме вината и да плаща за това !Колко социалистическо / комунистичестко ! Ако планът ти за изравняване на хората не работи следователно хората са виновни за това !

31

Капо ди тути капи

преди 2 години

До баровеца Аз съм казал! Нафтата и без пари да е пак че Я краднем.Капиш или си още на пиш, сополанко.

30

Бай Пешо

преди 2 години

И да допълня, понеже в момента се управкява от зелени, точно тези млади юпита, които в момента си купуват тролейчета, много скоро ще ядат дървото. Да бъдещето е в електрическата енергия, но не когато е добита от ТЕЦ, и АЕЦ. А в момента никоя държава не е в състояние да покрие нуждите от Ел Енергия, ако се откажат от ТЕЦ и АЕЦ. Така че, само гледайте какво ще става.

29

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни Урсула фон дер Лайен се изказа, че нарастването на цените на енергоносителите било добър знак, това значело, че ЕС бил близо до енергийна независимост - въпроса е на тези хора прави ли им се психотест и тест за наркотици преди да си е заемат ръководнити длъжности?

28

Бай Пешо

преди 2 години

Нещо много баровци се извъдиха тука, и говорят как хората трябва да спрат да се движат с коли? Защо, за да освободят място за вас ли? Та какви сте вие? Само по писанието Ви, ми става ясно ще сте едни сополанковци с пари. Довчера сте ходили боси по улицата, днес вече раздавате правосъдие. Кой си ти та да казваш на кого къде му е мястото. Знай че утре като се обърне лопатата, такива като тебе ще стигнат до кофите. Знай че живота е колело, и отвисоко най-лесно се пада.

27

До 26

преди 2 години

Акциза на енергоносителите се определя от ЕС приятелю, а не от правителството. И тъй като сега в Брюксел са се настанили зелени либерасти социопати, не очаквай никакви отстъпки, напротив цените ще растат, икономиката ще колабира, а ние ще заживеем в една "красива" еко утопия, изпълнена с мизерия и посредственост. В ЕС цените на енергоносителите е най-високите в света и великия план е да продължават скоростно да растат.

26

до 29

преди 2 години

Аз бих казал, честито на балъците дето скачаха по Орлов мост 1990г. Капитализма след като срина Соц. Блока, накрая си показва истинското грозно лице. Ай стига ви лигавили с демокрацийката, екскурзийките и правата на човека. Сега идват истинските правила- правилата на капитала и този който го държи. Дори и баровците и програмистите по- долу са у кюпа, но ще го усетят и те по някое време. Играта е само за най- големите, за другите- както го учихме през соца, 16 часови работни смени колкото за хляб

25

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистЗначи обществото трябва спре да използва автомобили, да спре да ползава ел.енергия, да мръзнем зимата и да заживеем като средновековни селяни, за да угодим на разни зелени слабоумни сектанти като теб? Ще играе тоягата, много ще ревеш!

24

Анонимен

преди 2 години

Какво ли ще стане с цените на хранителните стоки?????!!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Честито на гласувалите за промяната!

22

Анонимен

преди 2 години

Да вземем една Румъния,там цената на електричката Dacia-Spring започва от около 16800 Евро,субсидията за покупка на електромобил от физически лица е 10000 Евро.Та кога ще ги стигнем Румънците а тук държавата виждаш ли трябвало да "убеждава"хората да си закупят Електромобил!

21

Анонимен

преди 2 години

Голям процент от цената на горивата се формира от акциза. Така че държавата има механизми да влияе на ценообразуването на горивата. Дали от свиването на бизнеса загубите няма да са по големи от печалбата от акциз.

20

баровеца

преди 2 години

Бе много революционери и бунтари бе тука. Споко, бензина и дизела трябва да поскъпнат до около 5-6 лв за литър за да се спре това малоумно ходене с колата "на кафе на мегдана". А и кой е казал, че всеки трябва да кара кола?!? Коли ще караме тези, които сме с високите доходи, но не спрямо българския стандарт, а спрямо европейския и американския. От там нататък пролетариата в България трябва да се научи къде му е мястото, а то е на автобусната/трамвайната спирка или на гарата!

19

водопроводчик

преди 2 години

До програмиста с ел.пежото - а домати в саксия в хола ще си гледаш, нали? Щото до магазина ги возят. И като ти изгори крушката - ел.техника викаш пеша ще дойде да ти я смени? Или като ти избие някоя тръбичка в новата баня... Обществото не фукнкционира точно така, както си я мислиш - всичко да расте в магазините и само аз да съм добре!

18

икономист

преди 2 години

поглед из коментарите...-Пишете кой на какво ще се вози, а не казвате нищо за това, какво ще стане със цените в стоковата кошница.

17

Асане

преди 2 години

До АсанБибитко иска да се върне,затова калинките му-продажни чантаджии от ИЗЛИШНИ въшкарски организации правят саботажи.

16

.

преди 2 години

Излизане от ЕС и НЕ! на "зелената сделка"!

15

Асан

преди 2 години

Защо ше поскъпва бензиня ?