18

сокол

преди 2 години

Кой знае,какво е на този кораб...Бял прах или оръжия..

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен хахаха, на кой свят живееш червенушко? пРОСИЯ не може да спаси собствените си моряци при бедствие, че дори отказават помощ. Предпочитат крепостните да се издавят, само и само да не им видят "безаналоговите" простотии.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15..От кога азония тор стана хербицид ??

15

Анонимен

преди 2 години

Това е алтернативата на Борисов, едни с един кораб не могат да се оправят.

14

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде са зелените талибани, бе?

13

Анонимен

преди 2 години

Вече един месец служебното парвителство не може да се справи с един елементарен проблем, какъвто е изтеглянето на този кораб. Сега в морето се изляха тонове хербициди и се предизвика екологична катастрофа.

12

Анонимен

преди 2 години

Камен бряг е област Добрич, затова ги разпитват в Добрич!За невежи-те в България има 3 морски оласти, Бургас, Варна и Добрич, всичкото море на север от Златни, та чак до румънско е област Добрич!

11

СМЕХ....

преди 2 години

Разпитват ги за марката на ракията ГДЕТО СА пили у морето....!

10

Анонимен

преди 2 години

до анонимен защо в Добрич: село Камен бряг се намира в община Каварна, област Добрич!!!не ставайте смешни, морето не е на юг Бургаско, на север Варненско!!! Кранево, Албена, Балчик, Каварна, шабла, Крапец са област ДОБРИЧ!

9

Анонимен

преди 2 години

Това си е същият сценарий като с контейнеровоза в Суетския канал! Внимавайте, че...! А ние горките и една лодка нямаме да патрулираме! И изобщо как този кораб се е озовал там освен не нарочно?!

8

Анонимен

преди 2 години

Разпитват ги в Добрич? Защо не по-близо до брега, като например Кюстендил или Сандански? Иначе са с претенции за знаещи и можещи Служебници! РашкоФ къде си бе, б.к.ук? РадеФ, що не думаш нищо по темата? Що не заповядал на музейната ни подводница да потопи този кораб? Къде са ни баретите, да не са били респектирани от нахлулите в частен имот хАмерикански войници? Резил!!!

7

Анонимен

преди 2 години

След 17 дена подготовка, наще проведоха операцията по евакуиране блестящо! )))

6

Анонимен

преди 2 години

Пишете в тубата "Взрив в Бейрут". Ще ви излязат клипове от миналата година. Такова корабче, със същия товар на пристанище в Бейрут. Глейте как за секунди, 300 000 човека остават без домове. Атомна бомба брат, е това представлява това корабче дето седи забито в скалите на българския бряг. Тва нещо гръмне ли, Каварна и околностите изчезват от лицето на земята.

5

Анонимен

преди 2 години

Баржите ич не ги чакайте.Тия дет ги пратиха,явно разбраха какъв товар ще разтоварват и ги спряха в румънско.Нашите нищо не можело да направят,нямало ток на кораба.Ми няма,нормално е да се спре тока,че стане ли пожар на тоя кораб,няма ви кажа за къв взрив става въпрос.Амониев нитрат (амониева селитра - азотен тор) при темп. над 200 градуса,се превръща в Азот,Кислород и водна пара,което води до внезапно и силно повишаване на налягането - експлозия. А с такъв тонаж,на 200 км. ще се усети взрива.

4

Анонимен

преди 2 години

Честно да ви кажа яко омръзнахте с тая гемия, за която 99% от населението не дава пукната пара - от сутрин до вечер слушаме за някаква ръждясала гемия заседнала край някакви незнайни скали, край някакъв незнаен бряг... Много голяма новина, няма - що

3

Анонимен

преди 2 години

Имаха доста време да скълъпят история тея. Но все някъде, ще се издънят. Ше се разпее един от тях . Винаги има един предател

2

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Да признаят че С2Н5ОН е паролата.

1

паднаха ни най после

преди 2 години

трябва да ги бият докато не признаят вината си, а след това нека да подпишат че даряват кораба на фирма на бсп и господин радев.