48

Илюминат

преди 2 години

Мистър Инфлация!

47

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ОТ 30-ГОДИНИ , НЕ СМЕ ИМАЛИ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ---ДА НИ НАСЪСКВА ЕДНИ ПРОТИВ ДРУГИ И ДА ПРОДАВА ДЛЪЖНОСТИ "ЗА МИНИСТРИ"--НА 100%-ови ОФШОРНИ СОБСТВЕНИЦИ и ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ....ХА,ХА,ХААААААААА.....Е ВЕРНО НЕМАШЕ ТАКЪВ , ДО СЕГА...!!!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

От 30 години не сме имали такъв Президент! Размести им картите така, че в момента започнаха да излизат много истини. Ако не беше закона Магнитски отслабналото прасе Пеевски още щеше да краде.Тепърва ще излязат такива филми, че нЕма да ни се вярва, какви *** сме били. За 4 месеца, когато не се краде, се вкараха в държавата 2.1 милиарда....Представям си ако това дело продължи след 4 години къде ще бъде България.Парите ако се наливат в болници, образование и помагане на малкият бизнес...

45

Анонимен

преди 2 години

При тези кандидати, всеки нормален ще избере Радев. Герджиков, няма смисъл да се коментира. Към всички титли и пасивното отношение към стачкуващите"някакви си 80%".Обединител, означава, да си продължават кражбите от едни, а другите да мълчат. Добави към биографията си и лъжец. Не знае как ще състави кабинет, защото не е политически анализатор, според него.Панов -дар слово, но много бързо се е огънал, когато е останал единствен глас. Радев е човека, който дори и сам се вдигна срещу мафията. Факт!

44

Кво прайм сега..СМЕХ

преди 2 години

Бившия фин. министър от радевото "служебно правителство" А. Василев е 100% -ов собственик на офшорна фирма "Акселберт Лимитед" в Роуд Таун под 1873705....ха,ха,хаа...КАЗВАЙ РАДЕВ , КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ТИЯ ТАРИКАТИ ЗА ТАЯ ВРЪТКА И ТЯХНОТО НАЗНАЧЕНИЕ !!!!???....СТИСКА ЛИ ТИ ДА ОТГОВОРИШ , БАКЕ...??!

43

ДА , АМА ....

преди 2 години

...ЗА РАДЕВ ---БСП НЕ Е ЛИДЕР В ПОЛИТИКАТА ! ЧОВЕКА СИ ИМА СВОЯ ПАРТИЯ И ЦЕЛИ ГРУПИ ОТ БСП , МИНАВАТ КЪМ НЕЯ!...Самата ТВ на БСП , приканват да не се гласува за Радев , а за БСП!

42

Анонимен

преди 2 години

А стига уе.Аз пък си мислех че БСП ще предложат Бойко за тяхен лидер.

41

гражданин

преди 2 години

За мен пък, а и за милиони българи, е *** селянин от хасковско, куха военна кратуна, изпълнена със злоба, отмъстителност, мнителност, авторитаризъм, недиалогичност,разделяща и още, и още. Все черти, които го правят подходящ за пазач на някой паркинг, а не президент.

40

аз

преди 2 години

За мен лично е герой. Анимационен герой. Един от тримата ***. Погледнете снимката и отречете.

39

Реалист

преди 2 години

Безпорен лидер на потъващият кораб!

38

Анонимен

преди 2 години

Радев пак се изцепи, че казуса с Кирил не трябвало да се гледа в КС, понеже вече не бил меродавен. Тоя от закони разбира ли въобще? Меродавен е! Понеже Кирил беше министър в нарушение на Конституцията, когато КС го обяви всеки ще може да съди държавата за обезщетение от неговите решения. Всяка сделка с подписа на Кирил може да бъде развалена. И всеки от назначените му лични приятели може да си загуби службата. Но Кирил е противоконституционен и ако КС не се намеси, тогава го закривайте!

37

Анонимен

преди 2 години

Фалшив герой

36

Анонимен

преди 2 години

45 години не ни ли стигат?

35

Българин

преди 2 години

Никога не гласувайте за Комунисти

34

Анонимен

преди 2 години

След резултата от изборите РР ще ни засипе с жлъч и злоба! Чао, чао...

33

Коко

преди 2 години

Боже Господи Милостиви Дано да не е Радев. Все ми е тая ама да не е той, че убикално неприятен. Направо си е наравно неприятник с харвардите. Не наядоха се тия политици ей, въртят я сучат я, винаги на избори са едни екзотични прегрупирания и после все същото.. И винаги се пуска по някоя спяща клетка дето е уж новия месия.. Ама сериозно дано не е пак Радев

32

Анонимен

преди 2 години

Тъпата *** да си изясни ... Кого подкрепя и кого не подкрепя ... Иначе ще си остане към 5-то процента ..

31

до анонимен

преди 2 години

""""Радев е двоен агент и няма да съществува дълго на политическата сцена."""" ---- Ами ако спечели втори президентски мандат за какво му е на Радев "политическа сцена"? Може спокойно да си гледа старините "по света у нас", а ние да продължаваме да спорим и да се караме "кой е бил по-по- най..."

30

Анонимен

преди 2 години

Радев е двоен агент и няма да съществува дълго на политическата сцена. Той си изигра номера- отне властта от ГЕРБ. Следват младите безскрупулни американски протежета, които ще отворят България за Америка като дворна разпродажба. За прос-то-тията си българският етнос ще плати с държавата си.

29

жалка картинка

преди 2 години

е ако бсп не му повдига самочувствието , то кой ? той е с тиранти , бсп ги дърпа , той подскача :)