19

Анонимен

преди 2 години

Строителни фирми започнаха да искат пари от купувачи на зелено ,да им доплащат апартаменти купени преди година,две на по-ниски цени ,заради скока на разходите им в строителството,не малка част ще фалират и те защото няма да могат да завършат сградите си при тези по-високи разходи за всичко по веригата.Не малко Централни банки вдигнаха лихвите като Полша/вчера/Унгария ,Нова Зеландия ,Чехия,Норвегия ,заради инфлацията която стигна умопомрачителни размери

18

SS

преди 2 години

Да фалира бизнеса дреми ми ! Вярно и аз имам производствена фирма , обаче при мен нещата са други. Обаче не плача като вдовица

17

Анонимен

преди 2 години

За нова кола се чака по 1 година, а далавербизнесмените купуват ток ден напред. Ами купувайте ток за 10 години напред.

16

ПроСоТо

преди 2 години

абе те и хотелиерите пропищяха света,че им предстоят фалити,обаче се оказа,че толкова БОГАТ и ИНТЕНЗИВЕН сезон не са имали от години!..."Индустриалците" да затегнат СОБСТВЕНИТЕ си колани,да се ограничат малко в ПРЕСТЪПНИЯ ЛУКС,в който битуват,и след нема и шест месеца,всичко ще си дойде пак на мястото..Или давървятнамайнатаси!..АМАН ОТ ХЛЕНЧЕЩИ ГОСПОЖИЦИ!!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Ако има фалити, те няма да са заради никакъв ток, а заради зловещия експеримент "коронавирус", който световните кукловоди си направиха с населението!

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

От КРИБ да върнат изнесените в офшорки 28 милиарда долара и няма да има фалити! Според тях държавата няма място в бизнеса и пазара ! Т.е. тя не едлъжна да прави нищо за тях ! Да се съобразяват с наложеният от тях либерален пазарен механизъм и да не риват като шопари !

13

АнонимеН

преди 2 години

ДЪРЖАВАТА МОЖЕШЕ ДА ЗАМРАЗИ ЦЕНАТА НА ЕЛ ЕНЕРГИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ НО РАДЕВ НЕ ГО НАПРАВИ! ЦЕНАТА НА ГАЗА МОЖЕ ДА Е ОБВЪРЗАНА СЪС МЕЖДУНАРОДНИТЕ БОРСИ НО ТАЗИ НА ТОКА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е , ТЯ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ОТ НЕК! ТЪЙ, ЧЕ АКО ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА ТО Е АБСОЛЮТНО ДЕЛО НА ИЗЕДНИКА РАДЕВ КОЙТО СИ ИЗБИВА ПАРИТЕ С КОИТО КУПИ ПЕНСИОНЕРИТЕ!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8Точно така,още Орбан каза,че това,което се случва в Европа с цените не енергонсителтите е заради Еврокомисията. Ние нямаме като него дългосрочен собствен договор с Русия,и не построихме АЕЦ.а защото слушаме евро и америкнаски ***,и начело на държавата ни се монтират престъпници.

11

фен(бивш)

преди 2 години

Mного ясно,че ние,богатите пенсионери,с по300,400лв,ке плащаме,за всичко.След като,не моем,да си похарчим пенсиите.Затуй предлагам,КЕВР-ДА ПОЕМАТ ВЛАСТТА.След като никой не мое да ги ОЗАПТИ.

10

У

преди 2 години

Никоя фирма не плаща! Плащат следващите по веригата с малко закъснение, като купят стоката и накрая последния купувач. Който му писне, спира да работи и някой друг продължава вместо него и така е било винаги. Колко фирми са фалирали откакто има изобщо икономика-сигурно 99% и какво, нищо има още повече.

9

Анонимен

преди 2 години

Карат Бентлита и издържат силиконки пък нямат пари да си платят тока ? Вярвате ли им ?

8

БСП

преди 2 години

Гарантирано от ГЕРБ!!

7

Анонимен

преди 2 години

Който има пазари, той си работи. А за да имаш пазар, по време на криза, трябва да изкарваш качествен продукт. Свърши се вече с "А бе купувай там", нямаш качествени хора, продукцията няма качество и си загинал прав. Работя във фабрика с още 500 човека. Ние си работим и шефа не се оплаква от високи сметки за ток. И значително, повтарям ЗНАЧИТЕЛНО увеличиха заплатите. Фабриката не спира. С качество, успяваме да победим конкуренцията. В момента е сито и то точно за качество. Слабите отпадат. Факт.

6

Нане

преди 2 години

Само нова национализация, мутрите в белене, и шФедите на полето ще спаси България от трета и последна национална катастрофа...

5

Живко от Варна

преди 2 години

В България трябва да се създаде например национална институция, която да помага на нас - българите и да живеем наистина добре, а не зле !

4

Анонимен

преди 2 години

Кво ми интересуват печелбарите ,аз отглеждам чушки домати лук ,да си сменят безнеса ,не може да търсят държавата който има фирмс да,си плаща както плаща ме ние,никой не ми е дал е лев )

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя ток няма и фирмите да го плащат. Просто ще вдигнат цените и ние ще плащаме. Радевото правителство се прави на сляпо. Ковачки трупа милиарди. Вървим към фалити,безработици,и повторение на 97г. С такива комунисти като Рашков на държавни постове друго не се и очакваше.

2

Нане

преди 2 години

Ега фалирате до един идеоти... Ей тия са най виновни за рекордната смъртност и мизерия в България...

1

Анонимен

преди 2 години

Може ли да започнем от хотелите по морето.