25

Анонимен

преди 2 години

ЕС е една глутница разлаяни кучета тръгнали срещу сибирската мечка....

24

Независим

преди 2 години

Вече си мечтая за президентска република, само един да казва, така както е в Русия. Путин е велик,дано го разберат нормалните българи. Толкова е далновиден, Европейския съюз няма престава срещу кого се изправят.

23

Анонимен

преди 2 години

Преди години един италиански професор беше дал дефиниция на глупостта, че глупав е онзи, който вреди другиму без да има полза от това. А как се нарича този който вреди на себе си?

22

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Продължавайте все така, скъпи Владимир Владимирович, докато построят Северен поток - ТРИ и АЕЦ Белене, никакви енергоносители за тия езрогеюве :)

21

Анонимен

преди 2 години

Вова, че си прав - прав си, особено за отказа на ЕС от фиксирани цени, но моля те земи свали малко тия цени на газта, щото в Бг вече стана много дървено!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Виновни няма. Това е реалността. Не може да се експлоатира природата до безкрайност. Евтините ресурси свършиха. И по 5лв да стане бензина е малко.

19

факт

преди 2 години

Отново е прав...

18

до 23

преди 2 години

Е па тогава ще кажеш лятото, топло било, жега. Няма угодия, ей!

17

Грета Тунберг

преди 2 години

ЕС и комисарите в по половин милион евро заплати съвсем не са глупави. Енергията ще поскъпне около 10 пъти (виновна Русия), колкото струват зелените енергии, и производството ще се свие 10 пъти - толкова могат да произведат вятърните мелници и соларните панели. Тогава ще бъде съвсем нормално за хората да приемат прехода към зелени енергии, защото на практика няма да има увеличение на цената, а плюс това спасяваме планетата и клаймът чейнджис и всички сме щаствливи!

16

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо им се обяснява, нека плащат по 1500$ за газ.

15

любопитен факт

преди 2 години

Така наречните " зелени екоактивисти " , "загрижени" за планета разбира се ,правят милиарди евро от зелените си проекти .

14

Анонимен

преди 2 години

Европа си е виновна за настоящата енергийна криза. Тръшка се в истерика и търси да назначи виновен, но Путин този път е неумолим и няма намерение да прости. Руският газ си ОТИВА.

13

Анонимен

преди 2 години

Европа е поредната жертва на собственото си пожелателно мислене, което се разминава с реалността.

12

Анонимен

преди 2 години

Ся, аз да ви кажа къде е заровено кучто. Тази година немците спират 3 АЕЦа и догодина последните 3.Трябва да се компенсират с газ, защото с въглищата не става. Путин ги пита преди години, как мислят да се справят като най-силната индустрия в ЕС само с вятър и слънце. Сега се чудят...

11

Очеидно

преди 2 години

е че ни управляват ***, европейски при това!

10

Анонимен

преди 2 години

Борсова търговия, срещу дългосрочни договори.......................Западна Европа наложила борсови цени, а сега не може да ги плати.....................Западна Европа не харесва пазарната икономика и борсовите цени.

9

Анонимен

преди 2 години

Путин обясни кратко и ясно.................Западна Европа е като бавноразвиващ аутист, който не може да каже нищо. Западна Европа говори с лъжи и всяка нейна дума е лъжа.

8

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, Путин е прав!

7

Вятър работа

преди 2 години

Вовата е много пристрастен в пробутването на руските нефто-газови интереси, но и един друг пристрастен човечец - административното шефче на ОПЕК Баркиндо заяви, че преходът към "алтернативна" енергетика е напълно сбъркан, последствията вече се виждат и ще стават още по-тежки. Така е, като се прави "зелена" икономика само за изгодата на групичка големи финансови спекуланти - другите просто духат супата и плащат сметките.

6

Анонимен

преди 2 години

Какви доставки е преустановила Русия ???? Доставя си газ , както си е доставяла . Към някои страни износа е скочил над 100%. Къде е американския газ , защо " братята" подминават Европа и карат всичко в Азия . Да не би защото там са по-високи цените. Ами къде е газът на други страни производителки. Зелените талибани/мафиоти , нали искат ток само от Слънцето и вятъра. Като няма достатъчно произведен от тях , ще стоим на тъмно , студено и със спрени производства .