49

Ganio

преди 2 години

Само *** може да знае всичко за covid за ваксината и общо взето за каквото се сетиш още.Така или иначе само простия човек не може да бъде убеден във нещо в което не вярва.Той винаги е прав компетентен е за всичко и трудно може да проумее, че стремглаво върви към самоунищожение. Няма сила на света която да промени мрънкащия и знаещ всичко *** които представлява 4/5 от лошият материал дебели.Не заради ковид не заради ЕС живеете зле а защото чакате някой да Ви оправи въпреки ,че не вярвате на н

48

Анонимен

преди 2 години

До 53 АнонименИди в централата на Герб и от там ще ти извадят

47

Анонимен

преди 2 години

големи простотии покрай тоя вирус

46

Анонимен

преди 2 години

ТОВА. НЕ Е ВАКСИНА. ТОВА НЕ Е ГРИП.срокът е само за човешкия живот

45

Анонимен

преди 2 години

Начин набодените проблеми нямат със сертификата за сега, но преболедували са с ограничен срок на сертификата, а тези с антитела без пари нямат никакви документи! Това не е много нормално!

44

Анонимен

преди 2 години

До 49: И теб ще те боцнат здраво. Няма да ти се размине. Пиши си. ***.

43

Анонимен

преди 2 години

Какво само коментираме. Като сме разбрали, че ни мамят и НЕ ни мислят доброто, трябва да ги спрем!! До кога ще търпим? Големи г.*** сме в БГ. Протестираха15 човека и вместо да получат подкрепа, получиха подигравки.

42

Анонимен

преди 2 години

То така говорят но след време могат да кажат че трябва да си слага човек по 4 пъти на година тази ваксина за да може да ходи до магазина.

41

Искра

преди 2 години

НЕ ЩЕМ ЧИПОВЕ И САТАНАТА! ИЗБИРАМЕ БОГА И ПРИРОДАТА! В ВАКСИНАТА ИМА ЧИП С ЗНАК НА ДЯВОЛА И САТАНИСТИТЕ ИСКАТ ДА ВЛАСТВАТ НАД БОГА НО ТОЙ НИ ПАЗИ И Е ВСЕСИЛЕН! МОЛЕТЕ СЕ И ЩЕ СТЕ СПАСЕНИ! НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ЛУКАВИЯ ИЛИ ТЕШКО ВИ!

40

1-н

преди 2 години

е как ве, как така?сега кой ше накара бай Каиш да си набие трета доза от ваксина с изтекъл срок на годност, "подмладена" от писалката на Кунчев...?какви са тия хора в Европа, са горкия Кунчев ше треа пак да "подмладява" ваксините с изтекъл втори срок на годност...

39

12

преди 2 години

ДО СВЕТИ БОЦ Много точен коментар

38

Анонимен

преди 2 години

На шиш трябва да се опекат на бавен огън. Всички, които ни е.бват м.амата.

37

Анонимен

преди 2 години

Заврете си сертификатите на тъмно и трудно достъпно и никой никога няма да хване коронавирус, освен по медиите.

36

Анонимен

преди 2 години

Е как може? Те се набодоха с върховни надежди, а вие им ги попарвате.

35

Анонимен

преди 2 години

Първо съберете желаещи да потретят с бустера и тогава пишете за тези измислени, и незаконни сертификати.- Само глупости и вреди от Ес.

34

Хахаха

преди 2 години

В България кои не се ваксинират?Мангапонците и умниците са неваксинирани.70-80% в най богатите и развити държави са ваксинирани!Тези държави дърпат света напред,и вие искате да кажете,че те убиват собствените си народи!*** ли го вика, кръщаваш ли го?

33

Анонимен

преди 2 години

В други медии пише и друго - че сертификатите на преболедувалите ще имат срок, за разлика от ваксинираните. Което си е извиване на ръце, както и да го погледнеш... Една камара проучвания доказаха, че преболедувалите имат по-силен и дългосрочен имунитет...

32

ъъъ

преди 2 години

Е, как така няма да имат срок на годност, след като вчера фирмата производител сама фиксира 6-месечен срок на активност на ваксините? Какво гарантира в крайна сметка тоя сертификат - може би, че притежателят е коронопослушен?И какво стана с разрешението за двете конвенционални ваксини, бее.. много се задълбочи тоя път Емата .. то бива предпазливост, бива, ама в пандемия сме все пак!

31

бай пич

преди 2 години

Ептен ме отказаха от ваксинирането, т.е. от фалшивият паспорт/сертификат. Ще я караме на фалшиви тестове явно.

30

Хемус

преди 2 години

И аз не помня кога навремето за последно бях при лекар или въобще в болница и съм като нов!Зъб ще те заболи,тия шарлатани ще ти преброят дните!Затова изкарах и второ перфектно лято