53

ББ

преди 2 години

какъв позор,г-жо севернокорийският лидер е по-млад и красив,тоя е троянски кон на путин и сърбия,кога закривате ЕСССР...г-жо...време е...минахте всякакви граници!!!

52

Анонимен

преди 2 години

До Даа!ДГД U$A , ако са нагли и арогантни , гоним ги от БГ , излизаме от НАТО , оставаме в ЕС.Да одат с VI американски флот в Охридското езеро , след сато северомънкедонците са им по - важни от българите. Янки , гоу хоум !

51

sofeto

преди 2 години

ЕС ги остави за отвъдното, грешките от приемането на БГ и Ромъния дадоха ефект и повод за размисъл! Повече балканци, НЕ!

50

Анонимен

преди 2 години

До е как ве ? Независими ставаме от Сърбия тогава. Абе седни и прочети нещо, то сляпото окато прави!

49

Анонимен

преди 2 години

До НЮ-НЮАми, като ти е малък , ние кво сме виновни!

48

Ха,

преди 2 години

Той ЕС си действа Заев, ама вие какви ги къдрите? Антибългарската ви пропаганда все още ви се дирижира от Белград!

47

е как ве ?

преди 2 години

НАЛИ СМЕ ''независима'' държава , имаме и национален празник на ''независимостта'' , само че не разбрах , ОТ КОЙ СМЕ БИЛИ , И СМЕ ''НЕЗАВИСИМИ'' ?От византийците ли , от турците ли , от германците ли , от руснаците ли , или от сегашните ?ЗА КАКВА '' НЕЗАВИСИМА'' ДЪРЖАВА СЕ ГОВОРИ ?

46

НЮ-НЮ

преди 2 години

Ние сме толкова малки - ню-ню ,... така че от България не зависи НИЩО , защото сме в ЕС и НАТО , други решават , ПО-ГОЛЕМИТЕ ОТ НАС !

45

От нас зависи

преди 2 години

До Даа!: Имаме думата, и още как. Зависи от политиците ни. Гърция с години блокираше БЮРМ за НАТО, даже ги накара да си сменят името. А какво ще направим ние, зависи от политиците ни. На ниското магаре всеки се качва.

44

Даа!

преди 2 години

До Който разбралразбрал.. Много сте прав , '' КАКВОТО ЗАПОВЯДАТ ОТ САЩ ''!България няма думата !

43

Който разбралразбрал

преди 2 години

Зад активността на Зайо,прозира глобалистката сянка на един дементирал старец отвъд Голямата вода.

42

Нищо ново

преди 2 години

До ПроСоТо: Ръст в популацията в РСМ? Сигурно, но на кого. На албанците. Станат ли мнозинство, с тях ще се разберем по-лесно. Жалко е, че е така, но натам отиват нещата.

41

Стига бе

преди 2 години

Този започна да заплашва като Ердоган - ако не ни приемете ще настъпи световна катастрофа .

40

Анонимен

преди 2 години

Тия да не заплашват, че ще станат съветска република или пък имат атомна бомба? Ай що не им видим сметката с един българо-албански таен договор?

39

ПроСоТо

преди 2 години

но понеже стана дума за Североюжна Македония,ЗА МАЙТАПА рекох да проверя некои ФАКТИ..И да ги сравня..Ето:-При само ДВА милиона население:..-Смъртност за годината в РСМ е..14719..За България,с почти три пъти по-многобройно население:-Смъртност за годината:..80 000..!!!!Почти ШЕСТ пъти повече починали!!?..Ръст в популацията:-СЮМ:..+2500.."Ръст" в БГ:..-МИНУС 37376 !!!!!..Макетата упорито се увеличават,а ние упорито ИЗЧЕЗВАМЕ!../това:-само за да се позамислим,няма връзка с кандидатурата им../

38

Ебассси

преди 2 години

Огромния мерак на мъкедонсите някой да им признае измислената история и националност за да влязат в Европейския съюз като Македонска нация....... И като влязат ... откажете се от националната си валута.... управлението ще става от Брюксел .... национализма не се толерира ... стойте бедни щото да идват при нас в Германия и във Франция специалисти и бачкатори... слушкайте иначе няма субсидия.... МНОГО ЩЕ ИМ ХАРЕСА...

37

6

преди 2 години

Тези самозванци не разбраха едно просто правило в отношенията между хората и държавите:"Не очаквай да се променят другите , ако ти не се променяш!"

36

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...българския паспорт не се връзва с мераците им..Въпроса опира до милиардите,които ще потекат към СЮМ ,когато ..АКО и тя стане член на "Голямото европейско семейство"..А за това,как се крадат европейските пари всеки знае,защото Баш Крадеца от село Банкя е СПЕЦИАЛИСТА...Та и ония си викат:-"Щом Тиквуновски успе да скъта милиарди от "помощите",ние,макетата дън смо по-доле от ньега?!..Такива ми ти работи..."Парътъ праи борбътъ"..

35

Анонимен

преди 2 години

Зайо, и ние това очакваме-дела, не симо декларации.

34

Анонимен

преди 2 години

На снимката се вижда само фалшиви усмивки.Това показва истинското лице на политиката по света.Шепа хора се подиграват с мнозинство хора.Защо не им кажат на хората ,че всички държави са измислени и дългосрочната цел на ЕС е именно това,обединение на европейския народ.Това беше и причината комплексираните Англичани да напуснат ЕС.Те бяха единствените които не си смениха измислената валута.Всичко е в главите ни и е измислено,както държави,така и флагове,химни,валути,марки и....