40

Анонимен

преди 2 години

Киряков навремето какви пръсти им пускаше в задния вход

39

Анонимен

преди 2 години

"Брининг е изправен пред възможността да не може да пътува, за да гледа на живо някой от мачовете на отбора - не заради ограниченията на коронавирус, а тъй като е гей"-----------------Трябва да копираме тази формула, за да ги спрем дори да се показват по улиците.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя убавец, дето се притеснявал да иде в Катар да не мисли да се фръцка по улиците там и да задява араби? Ако се съобразява с местните обичаи никой нищо няма да му направи. Или ще реве, докато получи безплатна екскурзия и билет, щото така е свикнал - всичко, което не получава е защото някой лош хетеро не му дава.

37

Анонимен

преди 2 години

Политиците ни натрапват нарочно педерунгелите, защото огромна част от тях са такива. А обратните мразят обикновенния човек. Плюя аз на всички тези болни твари. Никога не съм скачал срещу тях и не съм ги обиждал , но нама сила на света ,която ще ме накара да ги харесам . Просто неискам да ми се мешат в живота , а те точно това целят .

36

Анонимен

преди 2 години

Кой каквото иска да си завира отзад, само да не ми реве, че не го харесват и не уважават "правата" му да си пъха разни неща там. И дано един ден, всички гейове се заселят на едно и също мяст0, така че след 30-40 години да изчезнат по естествен път. Амин.

35

Анонимен

преди 2 години

Поредната доза гей пропаганда! Колкото и да ревете, няма да променям живота си, за да угодя на ненормалниците. Гейовете и женичките нямат място във футбола, това е мъжка игра, а някаква лигавщина!

34

Каква хомофобия

преди 2 години

ви гони постоянно, бе? Какъв расизъм ви се привижда навсякъде? Белите хетеросексуални хора сме най-толерантни и тъпеливи към всички извратености, които се опитвате да ни натрапите. Но явно грешим, защото ставате все по-нагли. Да не би Нелито Хр. и останалите й колеги да са комбинация между третия пол и шестата раса?

33

Анонимен

преди 2 години

Няма как някакъв минимален процент от психично болни хора да таковат майката на целия свят . Аз това няма да го приема, никога.

32

@

преди 2 години

"Футболът трябва да се развива, за да включва малцинствата - или играта ще умре"Точно обратното. Ако футбола тръгне да угажда на малцинствата и на всеки различен, точно тогава ще умре. Футбола се гледа от 99% нормални основно мъже, но и жени. Ако се опиташ да им натрапиш нещо, което засяга 1% в най-добрия случай, какъв ще е резултата скъпи Айнщайн? Да си провеждат политиката в спортове, които са предназначени за тях. Фигурно пързаляне, балет, гимнастика и подобни.

31

Ами

преди 2 години

Футболните агитки мразят меки китки! Както всички психически здрави и нормални хора.

30

Хахаха

преди 2 години

Че то 99% от футболистите са обратни. Няма как хетеросексуален мъж да стане футболист.

29

Лош хомофоб

преди 2 години

Аз ще ви отговоря - НЕ, НЕ ИСКА!

28

Светозар

преди 2 години

Леле, какъв ферман ! Абе, господа журналисти вие романи ли пишете ? Мислите ли, че някой ще го прочете това ? На изречение ли плащат ? Аз го изчетох с усилие и отегчение, ама 99.9% от няма да го прочетат. Или не ви интересува, дали някой ще го прочете изобщо ? Такива романи в интернет се пишат, ако е нещо интересно и държащо вниманието на публиката.

27

Хм

преди 2 години

Проблем не е хомос*ексуализмът,а пропагандата му,която става все по нагла и дразнеща!Както и претенциите за несъществуващи права.Впрочем,ако въпросният фен-ге*й се държи като нормален,нищо не го заплашва в Катар.Ако обаче смята да прави ****д*ераски неща там-логично ще пострада.

26

ПроСоТо

преди 2 години

Я!..И такъв БИБЛЕЙСКИ персонаж,като..Еееееева,е "запретен за употреба тук%"?!?!?!..Нещо уптян ойде коня у ряката..

25

Анонимен

преди 2 години

пак ли ще ни занимавате с болните мозъци на малка група хора да се лекуват и им желая всичко най-хубаво

24

Анонимен

преди 2 години

Каква хомофобия сънувате? "Новото нормално", няма нищо общо с нормалността. Има мъж и жена. От двата пола се ражда дете и биологичния ни вид продължава. Точка. Трети пол, транс-мега-гига сексуален, варени картофи, зелени марули нямат нищо общо с природните закони.Ако ще учените и в.ангина /член да ти лепнат на челото, си оставаш мъж/жена

23

Нане

преди 2 години

В катар ше им перат по 100 камшика на голо, и по 5 годин в панделата на извратеняците...))

22

Друга тема

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас - българите !

21

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен скъпа госпожице,..само "за спорта " ти обръщам внимание..Та:..-Не е зле да си изясниш значението на думата "Етимология"..Ще ти помогна:..-Според Уикито :-"Етимология (от гръцки etymon истинско, действително значение, и logos наука) е наука за произхода и развитието на думите."...Етимологията Е НАУКА!!!..А аз просто попитах от кое "Homo" се страхуват тия с байраците на дъгата..По никакъв начин НЕ се намесвам в НАУЧНИТЕ СРЕДИ,занимаващи се с етимологията!!!..Просто ПОПИТАХ.