40

Анонимен

преди 2 години

Искат ама много искат. Оставката няма да си я дадат

39

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли комунистите, почва се с мизерията. Каква е изненадата толкова. За 4 месеца разсипаха всичко. Така и не проумяха позитанковците, че светлото им бъдеще е приказка.

38

въпроси

преди 2 години

Слави да продава джипките, Румен да прати пари от Кайманите и да поемат увеличението. Къде е Мая? Къде са майките на деца с увреждания или Черепа спря финансирането и сега се кефят на раздутите цени на стоките и услугите?

37

Анонимен

преди 2 години

Прав си е Иво Христов за материала. Само че не са 80%, греши. Затова и макетата ни отсвириха отдавна, знаят какво е на тази територия.

36

Анонимен

преди 2 години

Що само ВМРО ве? Къде са спонтанните протестъри от лятото, а? Или им платиха достатъчно, че да си плащат зимата тока?!

35

Анонимен

преди 2 години

От по-ясно е, че по-добро от Боко и патреотарете поне засега няма. Затова и ще се върнат. Сигурация.

34

Анонимен

преди 2 години

И кога при гербавте е имало такова увеличение, разруха и разсипия? А като дойдат лукановци, виденовци, орешковци и радевци е ясно какво следва-мизерия, цени на ток, вода, парно, храни... Още се помни недалечното минало.

33

asef

преди 2 години

Ами така ще е, ВМРО ще протестират-защото овцете в Бг са доволно про3ти и ако Боко не е на власт-не искат да протестират!!! Доволни са от цените на газ, горива, храни, услуги....няма смисъл да протестират, нали?? Щото са про3ти овце все пак, затова Ушатото недоразумение ще ви шиба чисто голи, щото сте про3ти овце!! СКоро ще ви шиба и "канадския ***" заедно с "ококреното" човече-щвестер!!! Щото сте овце!!! Преди за 0,10 лв увеличение на нещо скачате, сега ви увеличават нещо със 100 % -вие нищо

32

До 34

преди 2 години

1900 беше заранта. Сега е 1400 - над 10 пъти повече от фиксираната през 2019 година.Но европейската интеграция си има цена, която всички трябва да платим.

31

ПУ ТИН

преди 2 години

КЪДЕ Е ТРИФОНОВ ДА ПОВЕДЕ НАРОДА? А ДРУГИТЕ ВОДАЧИ НА РЕВОЛЮЦИЯТА? ЯВНО НАРОДА ИМ ТРЯБВА САМО ДА ИМ ГЛАСУВАТ.

30

българин

преди 2 години

Не се хабете! Аз за Български Македонци няма да гласувам! Патерицата на Борисов шкембе войвода! Миришете яко!-;(((

29

То това добре, ама

преди 2 години

Не бехте ли доскоро патерички на Бочко 4 години?Да питам: - де ни е газовата връзка с Гърция и по - евтиния азерски газ?- това Белене що го не построихте , докато бехте на власт

28

Анонимен

преди 2 години

Шепа наркомани :)

27

Анонимен

преди 2 години

Тези нали веднъж протестираха против вдигането на цените на тока. Някой чул ги. Нито ги чуха нито разбраха. Тока го вдигнаха и през януари пак ще го вдигнат. Така ли се правят протести с разходки и говорене по микрофона. Протести се правят с бой чупене и палене и ако не ги чуят почвата да трепат. Не виждат ли в Гърция как протестират Белите хора. Ако си мислят че по този начин ще влезнат в парламата в голема грешка са. Няма кой да ги избере да крепят яйцта на слабичкият от Банкя.

26

Анонимен

преди 2 години

Разбирам бивщата държавна сигурност им е разказала играта. Т.е. прецакала ги е както прецака ф.к. Левски - натирен под шапката на МВР. Сега обаче ДС вече го няма. Не си забравяйте идеята хора. За какво стои Левски? За какво стои ВМРО?

25

Христо Христов

преди 2 години

Да им се обясни на неграмотниците, че протестират срещу евроатлантическата ни интеграция и ако трябва да протестират някъде - то е на Раковска 124 или в Брюксел.

24

Анонимен

преди 2 години

Протест за излишното увеличение на тока - добре. Дали също не би трябвало да се занимават и с македонския въпрос? ВМРО - Вътрешно Македонска Революционна Организация. Къде сте в Македония? Правите ли нещо там?

23

селянин

преди 2 години

ухааа 1900$ за 1000 кубика газчица прогнозите са за около 4500 $ в рамките на седмица две

22

Анонимен

преди 2 години

Щом в КЕВР с газа се занимава любовницата на Шушулов /вече на друг/, която едвам е избутала някаква археология за 10 години и после изведнъж от Софийски университет след опознаването си с Шушулов някак се изучила в стопанския факултет на Технически университет, а сега рязко се ориентирала към газа. С такива шантонерки какво очаквате. Те живеят на нашия гръб получавайки едни добри пари. До кога ще се търпи това чудо.

21

преди година

преди 2 години

Това не е протест чакаме бомби към президеството,барикади и тояги по майките с деца.