15

Анонимен

преди 2 години

С носталгия си спомням за едно-времешния ни телефон с шайба от детството ми, когато нямахме Фейсбук, Инстаграм, и не знам каква си простия, но имахме СВОБОДА и ВРЕМЕ - неща които днешните хора нямат!

14

Ама да знаете:

преди 2 години

След тая война дето се случва тук 14 години аз имам тежък уклон към гражданска позиция, цивилност и цивилен живот, защото разбирате ли знам алтернативата и изобщо не ми допада! Да иде на кино човек, да почине лимонада и да хапне тортичка в сладкарница, да се *** със свещенници, а не със хора с оръжия - безценно е това !

13

до 15

преди 2 години

Като стои ЦРУ зад Зукърбърг, защо така изведнъж всякакви "експерти" и НПО-та го погнаха буквално изведнъж? Цял ден публикации от кого ли не.Може би ЦРУ вече не стои. А каквото ти си казал, трябва да се запише на мрамор и да се ппстави на мястото на мавзолея.

12

До 15

преди 2 години

Те всичките технологични компании в САЩ са финансирани от държавата и на практика са държавна собственост. Тия истории за предприемачи дето почнали от един гараж с 10К капитал са приказки за наивници. Държавата и по точно военните командват всичко там и държат всички и високи технологии. От време на време пускат някой технологии към цивилния сектор за да движат икономиката и назначават разни хора да движат публичните фирми по съчинена история. Всичко е един голям цирк!

11

Обикновено:

преди 2 години

Съобщението, което получават през Фейсбук от мен Пентагона и Ленгли е алтруистичен среден пръст с цивилна насоченост, подчертаваща тяхната нецивилизованост и нецивилност. Правят го с военни цели!

10

Анонимен

преди 2 години

Когато трябваше да се изкарат негроидите на улицата срещу Тръмп, фейсбук беше достатъчно добър, нали?

9

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук е в основата на цялата п'омия, която се изля срещу ГЕРБ и Борисов през последните години...Факт... С него и с медиите най-лесно се манипулират пpocтаците...

8

брех

преди 2 години

Сирия, Афганистан, Судан. Ще си кажеш че терористите използват основно фейсбуук

7

Анонимен

преди 2 години

Хаха, мешерето на САЩ сериозно се е захванало да разкулачва Зукърбърг. Цял свят, видите, ли страдал заради лошия фейсбук. А виж, уотсъп са примерно са добри, през тях от Афганистан се бягало. Либерастията започна да се самоизяжда.

6

Анонимен

преди 2 години

За да се разпадне фейсбоклука трябва на цукърбург да му теглят куршума като на княз Кирил Преславски в ноща на 1 срещу 2 февруари 1945 година..

5

ГЕРБ

преди 2 години

АСЕН ВАСИЛЕВ ДОКАЗАНО С ОВШОРКА ЗАПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ НАП,ДАНС .ЧЕСТНИТЕ ИЗМАМНИЦИ

4

до 6

преди 2 години

До Анонимен споко няма да стане така, пресилено е като проблема 2000, ако има силна магнитна или слънчева буря ще се отрази на около 1-2% от комуникациите, повечето са оптично базирани с екранирани кабели, а сателитите са с лазарни носители които също не се влияят, плашат рибата, като буря в чаша вода е и това

3

Анонимен

преди 2 години

А представете си какво ще стане когато някой ден изригне слънцето и спре целия световен интернет и унищожи всички сателити.Такова голямо изригване е имало през 1859г. Тогава още не е имало развита комуникация. Геомагнитната буря обаче е повредила телеграфните линии които по това време са били върха на технологията. Ако сега се случи такава геомнагнитна буря всичките ни системи ще бъдат унищожени за няколко секунди. Електричество, комуникации всичко изчезва.

2

  тъпаци

преди 2 години

оотдавна съм изтрил всякакви идиотизми като фейснбук, инстаграм уотсуп и т.н. ползвам само линкед ин но и там започна да се пълни с полуидиоттски постове ше го трия и него

1

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!