24

Анонимен

преди 2 години

Кой ги допуска такива изтрещяли "хора" да коментират подобни теми ?!?!?!

23

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко - Това да се е крадяло много и да е бил нисък дефицита не са противоречиви неща! Бил е нисък дефицита, а и обществото малко е получавало като резултат от проекти..... Ето какво е било беше, за който е забравил вече )))

22

Анонимен

преди 2 години

Т.е. искаме да имаме голям дефицит ли, какво?

21

izh

преди 2 години

Хора дето през живота си не са изкарали 1 реален лев за обществото да дават АКЪЛ е меко казано наглост. А сайтът дето щедро дава думата на такива като тях е просто ортак на крадците

20

до 27

преди 2 години

не може да...не може да краде като него и да се дават поръчки на свои хора...

19

Анонимен

преди 2 години

При Борисов много неща в държавните финанси бяха наред. Скоро ще разберете, че не всеки може да управлява държавата като него ...

18

Анонимен

преди 2 години

Българино,сложи си ръка на сърцето и,сам пред себе си си признай! Врмето на ГЕРБ изтече!Ама не може един и същи човек,да ни КОМАНДВА И КЛАТИ 100 години бре!!! -:(((Демокрация сме и имаме възможност да избираме!!!

17

!

преди 2 години

Главен икономист ще бори инфлация с изкуствено увеличение на минималната заплата? Да си хвърли дипломата на момента!

16

Анонимен

преди 2 години

Харчете, само след няколко месеца вече ще вземате заеми от МВФ.

15

Анонимен

преди 2 години

Това че имаме нисък дефицит е добре. Гласяхме се за Евро зоната допреди пандемията. За какво се харчат парите. Това е по-важния въпрос тук. За опулисски обещани, с които да излъжат избирателите дослед изборите или за нещо което реално би-могло да помогне на икономиката и намали инфлацията?

14

Анонимен

преди 2 години

Поредния икономист тракторист. Ще изсипе пари в най непродуктивната част от населението. Освен това дълга има три компоненти държавен, частен и корпоративен. Текущия балон в недвижими имоти изстреля частния в стратосферата - как държавата ще може да действа антициклично при следващата буря (която идва пеи затягнето на политиката на ЕЦБ и ФЕД) ако си е изгърмяла патроните образно казано сега...?

13

Живко от Варна

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас - българите ! Трябва да живеем, а не да мрем "преждевременно" !

12

Асан

преди 2 години

Дай малко и насам

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ниският дефицит го дължим на ГЕРБ, които според едни метежници и "новите лица" на старите мутри, много крадяли..та същите тези крадци, които навремето фалираха банки и приватизираха на безценица цели държавни предприятия обвиниха ГЕРБ в кражба на судужуци, апартаменти, тераси и барбекюта, а после ги нарекоха Мафия и мутри..този рефрен се повтори стократно и плъзна като градска легенда за да налее вода в мелницата на радевата хунта и метежни формирования, които са на път да фалират държавата

10

Анонимен

преди 2 години

Ако има умело управление дето все още го няма България ще иплува на върха ама надали

9

Анонимен

преди 2 години

По принцип България като бедна държава, винаги е била най-слабо засягана от световните икономически и финансови кризи - 1929г., 1973г., 2008г. и пр. Дето се вика - бедните нямат кой знае какво да изгубят... В Европа обаче, ми се струва че тая криза ще е много по-различна от останалите, защото беше предшествана от безумен локдаун, който съсипа хиляди малки фирмички, които няма как да се възстановят отново... Сега ще видите истинския ковид - икономически ковид

8

AAA

преди 2 години

Ако минималната работна заплата нараства около 16% на година в следващите 6 години имаДоста добра идея, подкрепям. Така след 6год. ще е 1850 лв бруто

7

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Приберете си парите от банките---ПЪРВАТА РАБОТА НА КОМУНИСТА Е ДА БРЪКНЕ У БАНКИТЕ!.../..това стана и с ББР...щото е най-лесно да се бърка у Държавна банка/КАТО УДАРЯТ НА ДЕФИЦИТИ---ЩЕ ПОЧНАТ ДА ТОЧАТ И ЧАСТНИТЕ БАНКИ!

6

Анонимен

преди 2 години

Най-нисък дефицит, най-нисък дълг, че и инфлацията ниска! И по тези показатели сме на опашката. А, дрогаре! Какво ще кажете, дрогаре?

5

Сега е моментът

преди 2 години

комуняшките деривати да оплюскат всичко,зер има натрупано от предишните.А като свърши сухото-нови кредити,заеми,трябва да поведем и в класацията за дефицита. Добре,че имаме борд,иначе щяха да пуснат и печатницата на монетния двор.