107

Анонимен

преди 2 години

По добре незаконен Петков отколкото законен комунист Бойко Борисов.

106

Анонимен

преди 2 години

Какво прозрение! Жива да не бях.

105

ПоредниятБорец

преди 2 години

Ей, това депутатският стол, явно е много сладък? Лъжи, лъжи, и само лъжи, всеки който се е захванал да се качи на него- лъжи! И с Кирчо е така. Дойде от нищото, и там ще отиде- сега или по-късно, зависи само от нас. Имаше един такъв парашутист преди време, който ни оправи за 800 дни, взе си земите и избяга.

104

Зозо

преди 2 години

Киртака най-много някой от простите чалгаджийски гласове на Славуц да дръпне. :))))))))

103

Анонимен

преди 2 години

Има поне 2милиона българи с двойно гражданство.

102

Българин

преди 2 години

Защо му се учудвате на Кирето, и той е като ментора си Радев...газим нагло и демонстративно Конституцията, като се надяваме че с чалга ,комунисти и "меки китки ще смажем НС, превръщайки го във фарс! После Фигурантът ще излезе с "нов" проект, който ще им узакони лъжите! Чалгата отсега е готов да го подкрепи! Тръгнеш ли ежедневно да престъпваш законите, рано или късно ще станеш...престъпник!

101

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, братството на "почтените". А оня "много умният мошеник" с поглед а ла Джак Никълсън къде се скри?

100

Изнервен

преди 2 години

Този тарикат горе много добре е знаел какво прави, когато е подписал декларацията с невярно съдържание. НО, ОГРОМНОТО МУ ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР го е накарало да рискува, с надеждата, че няма да се разбере.

99

Анонимен

преди 2 години

Кирето ако се пробва да врътне такъв номер у Канада, дали ще му се размине?

98

Зозо

преди 2 години

В петък на Киро ще му лъсне лъжливия канадски ГЗ!!! :))))))))))))))))))))))))))))))

97

Ангелов

преди 2 години

Кире тя конституцията е и за живите и умрелите само дето умрелите не могат да я нарушават пък и ти няма как да ги излъжеш и да ги излъжеш най много някакав кокал да отмъкнеш и няма какво да се управдаваш и в България и в Канада законите са да ги спазваш иначе е кауша.

96

НАГЛИТЕ 2

преди 2 години

Що ми бъркате в джоба, бе наглеци-Радев, Петков, Рашков, Узунов, Копринков,....??................ Ще играе сопата, да знаете.....

95

В.

преди 2 години

Много е просто. Премахнете двойното гражданство.

94

куку

преди 2 години

Радев иска да отпадне делото срещу Кирето в конституционния съд защото вече не бил министър

93

Нямам думи...

преди 2 години

Прок..лети души.... днес така здраво ни поръсват че направо не ми се мисли! До кога ще ги траем да ни тровят и да мълчат като кутки тези нашите ??? Дакато ни изтребят ли???

92

Анонимен

преди 2 години

Както и да я тълкуваш, Кире, конституцията си е конституция и няма да я променяме заради теб!

91

волеизявител

преди 2 години

Преди 5 год си подадох документите за космонавт в НАСА, разбира се, че веднага станах част от екипа им, въпреки, че още не са ми отговорили! Също не знам, какви избори ще се правят, след като вече съм си подал в ЦИК документите за президент?! Аз съм вашият Президент-Космонавт! Продължавам да подавам документи!

90

анонимен

преди 2 години

Уважаемия адвокат Екемджиев по-добре от всеки друг знае,че пожелателност отностно законодателни актове няма.Тук не расъждаваме кое би било по-хубаво.Въпросът е много елементарен-бил ли е К.Петков канадски подданик при назначаването му за служебен министър,подаде ли декларация с невярно съдържание и наруши ли Радев Конституцията,назначавайки го за министър.Всичко друго са разсъждения на свободна тема.

89

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли заради г-н Петков да променим българската конституция?

88

Анонимен

преди 2 години

Конституцията е за живите, но тя трябва да се спазва безусловно. Кирчо не спазва върховния закон на страната, за каква почтеност говори.