36

Анонимен

преди 2 години

Красива е!

35

probi

преди 2 години

Ей, не се спря тази женица!Какво, париците ти ли свършиха, че отново ровиш там, където вече не бива?Гадно!

34

Гошето

преди 2 години

Като беше толкова невинна, защо запази доказателството и отиде при републиканката. Тая цяла живот прави пачка от дядо Бил.

33

Влади

преди 2 години

Евреинът си остава евреин, верен на Израел. Тъкмо , когато Клинтън здраво натисна Биби Нетаняху да сключи мир с палестинците, ама наистина здраво, тогава евреите активираха аферата с Моника Люински( Левински), еврейска"невинна" девойка, която беше сиренцето в капана на дъртия т.ъп ирландски котарак. Те са знаели какъв к.урварин е Бил и са му заложили капана още отпреди. Подслушаният разговор с Линда беше само спусъкът към импийчмънта.

32

Митко USA

преди 2 години

" Я надуй дядо кавала...... ":)

31

Анонимен

преди 2 години

Що не цитирате и публичното изслушване през 90-те, в което се цитираше как "президентът пъхнал една пура между краката й, за да се навлажни, след което я лапнал, запалил, и казал, че има невероятен вкус"? Спомням си как половината пуритани бяха потресени, че изобщо такова нещо се пуска в ефир. Записът още се намира, дали юнаците са го включили в "биографичния" филм?

30

Анонимен

преди 2 години

Да бе да, ти па си ногу убава. Честно, не знам какво намери Клинтън в тая, че почти си разби семейството. А една част от статията изобщо не е вярна - нямаше импийчмънт - президентът си довърши мандата. Да, започна процедура, но тя не мина в конгреса. Научете се поне да преписвате като хората.

29

Лингвист

преди 2 години

Колеги, знам че копирането от чужди сайтове и превода през гуглето вървят ръка за ръка, ама накарайте някой българин поне да прочете заглавието преди публикуване. Думата "inappropriate", в тукашния контекст се превежда всякак освен "неподходящ". Пишете "непристойно", например. Или поне "неприлично". Все някакво подобрение ще е, че иначе целия сайт може просто да се замени с гугле превод на гугле новините.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Никога не е късно да направиш фелацио, защо завиждаш а не действаш, тъкмо ще й влезеш в обувките дет се вика

27

Анонимен

преди 2 години

Да станеш известен по целия свят заради... фелацио. И с нищо друго да не свързват името ти години след случката. Да й имам живота!

26

Анонимен

преди 2 години

Били е глуповат човек - да не предвиди такава елементарна клопка! Това да му бъде простено, като знаем какво чудовище има вкъщи! Голямата му грешка беше, че излъга - американците не прощават това! Н.якога друг американски президент при конфузни обстоятелства си признал казал: "Вие какво, да не искате евнух в Белия дом?".

25

бай Тъпчо

преди 2 години

Едно време имахме една улава и викаха лудата Мима, все из нивите ходеше да задява момците, и един ден, един не изтраял и я овърголил в тревата.После взела са оплаква в околийското, че много я заболяло и Митю я питал дали да я остави, пък тя му рекла: Давай, давай, ше му свикна.После я питали кога най-гадно и било пък тя рекла: Ами кога...когато ми навири краката и сичката пръст от галошите ми са изсипа в очите.Та милицията бая се посмяла бе...

24

Анонимен

преди 2 години

Coрволета

23

Дама с такава

преди 2 години

визия и с толкова широка усмивка не може да предизвика нищо друго, освен "напълно неподходящо държание". Казвам го със съжаление към нея, защото съм жена.

22

съдията

преди 2 години

50% От пе4албата да отиде при Клинтън !!

21

Анонимен

преди 2 години

Моника, чакай малко. Това не е било само от негова страна. Ти си могла да кажеш "не" и да си тръгнеш. Но не само не си го направила, но си останала и си правила неща с него с пълно съгласие. Твоето поведение също е било неподходящо. Така че няма какво да приказваш сега.

20

Анонимен

преди 2 години

По-интересно е да каже чия поръчка изпълни.

19

Анонимен

преди 2 години

Когато яде наденицата не рева

18

Цецо Мен

преди 2 години

Моника , имам един диван за теб. Ще проведем интервю. Недей си плиска лицето само със слава.

17

Анонимен

преди 2 години

На тая устенцата са и баш за кавали. Не случайно Клинтън и го подаде.