86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Точно за тях има смисъл. За нас всичко им е ясно, а при тях има разлика. Водят се на един адрес, а живеят на друг, особено през отоплителния сезон :)

85

Анонимен

преди 2 години

Ми, прави са да не се ваксинират след като не боледуват. Имаше едно видео за едни ромчета как дансиха в интензивното.

84

Анонимен

преди 2 години

До Германец Гербва ***, нас ни е страх, че ваксата ще ни докара автоимунно заболяване или смърт, което все още не е доказано, че е излишен страх. Не случайно и производителите, и правителствата, отказват да поемат отговорността в такъв случай.

83

Анонимен

преди 2 години

Спокойно бе, няма да ви ваксинират, само ще ви кастрират, че много се размножихте

82

Анонимен

преди 2 години

Тез не знам защо изобщо ги държим живи още...

81

Анонимен

преди 2 години

До Нискообразованите бля бля... гледай филма Идеокрация.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 По-скоро, ако си гербав т,р,ол. Ваксата първо трябва да се доизследва - трета фаза върху двукраките мишки и едва тогава може да става задължителна.

79

Анонимен

преди 2 години

Що не си извадя и аз един ромски документ? Нито ток ще плащам, ще си правя каквото искам и все ще съм репресиран. Карат ме да работя, значи държат се гадно с мен, защото съм ром. Да плащам сметки, пищя до ЕС.....За какво ми е тази фирма скапвам се от работа и не мога да стигна никога нивото на Пеевски, поне да се доближа до нормалният живот за здраво работещ и плащащ си данъците...Сигурно съм много *** и затова, но се успокоявам, че цялата ни "средна" класа е като мен! В Б-я ром или политик.

78

Анонимен

преди 2 години

Нискообразованите много ги е страх от ваксини, тия го доказват. Някой ги лъже, че няма да могат да имат деца и те бягат от ваксина като дявол от тамян.

77

Анонимен

преди 2 години

А сега глоби

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Отказваш да се броиш, работиш и внасяш данъци - отнемане на гражданство и репатриране към Индия"......... Същото, ако не се ваксинираш.

75

Мен

преди 2 години

Ще ги глобят ли или пак за едни ще има закон а за други врата в полето?....

74

Анонимен

преди 2 години

До До 75 77 Хората с високи доходи не са най-умните, ама за т.р.ол това са идолите :) Преди няколко години един евреин от Русия реши една от нерешените математически задачи и отказа наградата, защото тези, които били в жюрито били по-прости от него :) При това бил беден.

73

Гларуса

преди 2 години

Да оскубят всеки с по 160 лв и събираме само 9 600 000 лв само от тови квартал със сомангес. Поне ще се върнат малко пари за 315те парламентарни избори за изминалата година.

72

бла,бла

преди 2 години

Сега ще има ли по 170 лв глоба и по тях или тя е само за бели хора?

71

Да бе

преди 2 години

Повервах,че уж заради ваксините.Когато им раздаваха торбите с храната даваха данните и на кучетата и котките си. И да - н.75 и 76 са прави - страх ги е като видят какво имат по къщите да не ги лишат от помощи.Може да са неграмотни,но не са толкова загубени.Две българки съседки не знаели,че имат право на 50%пенсия от починал съпруг5г.преди да вземат пенсия.Едната пропусна3г.,другата7месеца.Ромката знаеше.

70

Анонимен

преди 2 години

Който не иска да се преброява да му спират всякакви помощи и екстри. Аман с тези граждани дето ни се водят, ни се карат. Крайно време е или да влизат вборавия път или ДС бягат в Индия , където е прародината им. Значи ние де броим, слагаме ваксини, спазваме мерки. А там нищо никой не спазва, не му дреме. Ток, вода и данъци дето не плащат отделно. Изключва от числото нормалните граждани, защото и от тях има такива.

69

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

И защо да е толкова важно тези лица да се преброят. А, сетих се, те са крупни данъкоплатци, а за плащане на ток, вода, осигуровки, карти за рейса и тролея и такса смет чакат на опашки с часове. Приятен ден.

68

ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА

преди 2 години

В маломерната ни родина има няколко паралелни държави - едната е на "т.нар. номенклатура"/политическа върхушка, друга е компактните ромски махали и третата е на "средностатистическият българин", който тегли каиша за първите две групи. Първата група са НЕДОСЕГАЕМИТЕ, втората са "ЕЛЕКТОРАТА" - там не се пита и не се пипа - само се дава, третата е на ПРЕ*БА-НИТЕ.

67

До 75

преди 2 години

Много ясно. А ти си много умен. То ти го пише и във фиша със заплатата, де. На всеки антиваксър го пише, прочее. Отдавна каймакът на обществото (хората с най-високи доходи, най-ценните за икономиката) са на 85% ваксинирани.