55

Като не слушате....

преди 2 години

БАЙДЪН ИМА ХИЛЯДИ НАЧИНИ ДА ВИ НАКАРА ДА ГО СЛУШАТЕ./...особенно въшкари в криза и безпътица , като вас../.МНОГО Е КОФТИ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА БЪРКАШ С ПРЪЧКА В *** НА СЛОНА....

54

фен(бивш)

преди 2 години

Начи Ал.Македонски,ке стане Ал.Тракийски.

53

Анонимен

преди 2 години

Македонците фалшифицират историята.Създават безмислено напрежение. Искат да са част от Евро съюзa. Та те са диагностицирани лъжци по природа. Лъжлива *** ще може ли да се нарече пълноправен член на Евросъюза? Направо е смешно дори да се помисли. Какво общо има алцхаймера от САЩ с това никой не може да каже. Може би не си изпълняваме нормите към САЩ, баце остана без позиции, може би това е намек от краварите към нашето правителство?

52

Нищо ново

преди 2 години

Нали ги пуснахме македонците в НАТО? Да си ги яхат САЩ както им е на сърце, да им продават американско оръжие (като на нас). Би трябвало да им е все едно дали са в ЕС или не.

51

Анонимен

преди 2 години

Изкуфялата деменция разрушава САЩ ,сега менторите зад него хвърлят око и на Източна Европа !Не гласувайте за партии,които имат идеологията на Байдън,това ще е непоправимо за България!

50

Анонимен

преди 2 години

До 42 Анонимен Всеки който си мисли, че Байдън може да намери България и СК на картата е психично болен.. . . . . . Не още по просто е накарайте го да повтори страните, не трябва даже карта!

49

КИРО ПЕТКОВ И АСЕН..

преди 2 години

Да кажат-с ляв или с десен завой ще гласуват за РСМАКЕДОНИЯ.... РАДЕВ ИЗПЪЛНЯВА

48

Алекс

преди 2 години

Отдавна сме изпратили ясни указания.Остава да ги изпълните.

47

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

преди 2 години

Тръмп има каза, че такава държава няма..

46

да ама не

преди 2 години

ако ще абрахам Линкълн да стане от гроба и да настоява за приемането на българомразците , съброманските помаци от Скопие .няма да стане докато не променят политиката си !

45

Анонимен

преди 2 години

Да бе, деменцията щракнала с пръсти и ние ще хукнем презглава да изпълняваме прищевките й. Защо да го правим, като утре няма да помни какво ни е наредила. Ако македонците разчитат на това, значи са много зле.

44

Моля

преди 2 години

Какъв е този Бай гън и откъде накъде ще се прави на македонец?

43

Анонимен

преди 2 години

този дърттак от къде на къде ще казва на ЕС кой да приема и кой не. Целта му е да ги вкара като троянски коне и писле да извива ръцете на ЕС при взимане на решения.

42

Анонимен

преди 2 години

Всеки който си мисли, че Байдън може да намери България и СК на картата е психично болен.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Искаш не искаш,истината е такава,братя сме по кръв...

40

Анонимен

преди 2 години

ко ми пука за макетата след като ние тук в БГ сме жив зян

39

аз

преди 2 години

И тук ще пиша Македония в ЕС - друг път

38

Димитър

преди 2 години

И кой 50 години не го интересува какво става с българите в РСМ.И кой измисли и подписа калпавия договор 2017 година.И кой допусна македонска партия в БГ да агитира за малцинство па и да ни съди в Европа.Всичко това го направиха продажни българи слуги на чужда държава.

37

Анонимен

преди 2 години

Живко е абсолютно прав в БГ българите сме в немилост вече 30 години

36

Марко

преди 2 години

Груба грешка, че ги признахме, добре беше сърбулята да им спретнат една кървава баня, да видат кой кум, кой сват, кой на булката брат. Сега нямаше да има никакви проблеми. Ние спряхме сърбите, като им заявихме, че до 10 часа ще влезем в Ниш, сега тъпите братчеди правят парчета