71

Анонимен

преди 2 години

Много Бойкофи,много нещо тука бе братче! Един самовлюбен в себе си и жаден за власт човек ги върти на пръст си! Започнете да мислите вече самостоятелно ей! ГЕРБ и борчето приключиха с голямата " политика" кражбите!-:) ГЕРБ повече няма да го допуснем до властта! Опозиция ще бъдат и това е!

70

Анонимен

преди 2 години

Такива като Лозан Панов пуснаха БРАТЯ ГАЛЕВИ, УБИЕЦА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ, ВАСИЛ БОШКОВ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И БРЕНДО..... А СЕГА ЩЕ ИСКА ДА ГЛАСУВАТ ХОРАТА ЗА НЕГО...... А И ВНУШАВА ЧЕ ГЕШЕВ БИЛ ВИНОВЕН !?

69

машинка

преди 2 години

победата на фигуранта е много невъзможна бе корни . а ако спечели , това ше е манипулация която ше бие и преизбирането на путин .

68

Анонимен

преди 2 години

панов разцепва десния вот, фигоранта ще победи още на 1-ви тур!

67

ДО 79 ЕМО

преди 2 години

То и Славчо раздаваше като Волен Сидеров пенсии по 600лв.... ама неговите икономисти ,като го образоваха малко запя ,,НАЗАД НАЗАД БАБО КАЛИНО" пенсииката няма да се вдига.

66

защо ли?

преди 2 години

Радев и Рашков дамаджаната са готови на всичко за победата. Мисля, че може да фалшифицират изборите. Радев отдавна е прес.***.ник, многократно нарушава конституцията и законите на страната. И властите не се задействат, защо ли?

65

Анонимен

преди 2 години

дали фигуранта ще е на тая или на бб-в се едно!

64

ЕМО

преди 2 години

И АКО ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРИЯ ИЗБЕРЕ РАДЕВ /освен ако не излъжат с Рашков/ значи толкова ни е акъла... Няма нужда да се сърдя.

63

ха, ха

преди 2 години

Крушовска биволице, победата на Радев няма да е по - трудна, а невъзможна. Не може зеленият чорап да победи интелектуалеца. Радев е вреден за страната ни. Никога, ама никога не бива да се доближава до властта.

62

Нормален

преди 2 години

Рейтинга на Юмручния е толкова "голям" че изборите са излишни ! Веднага да му дават втория мандат служебно. При неговото "управление" цените падат инфлацията я няма никаква и заплатите растат. А сега неговите *** и Кокорчо като върнат откраднатите пари от Пеевски от офшорките му и ги раздадат на бедните пенсионери направо ставаме Швейцария ! Шкафчето на Баце ще го конфискуват и го върнат в Банката за развитие за да се разплатят със строителите .Ама няма угодия на тоя неблагодарен народ ...

61

USA

преди 2 години

НИНЬОВА И БОРИСОФ СА НЕРАЗДЕЛНИ НО ОТДЕЛЕНИ ИЗКУСТВЕНО !

60

Анонимен

преди 2 години

И с Нинова и без Нинова БСП е за сметището. Единствената партия в Източна европа, която продължава да е наведена на Русия и да не смее гък да и каже. Нинова не я промени. Нинова си я остави такава каквато си беше до 89та. По--длоги на Русия и продажници.

59

USA

преди 2 години

КОИ ГОВОРИ ЗА ТРУПОВЕ ?

58

Анонимен

преди 2 години

Долу Радев! Да си ходи при Путин и Решетников. Тъкма се зарадвахме , че се откъсваме от Русия и ни натресоха Рублев. Айде у лево. И да не беше Герджиков пак нямаше да гласувам за тая руска картица. По-добре Луна.

57

ОНЗИ

преди 2 години

Абе ОНЗИ ...."БАЙ ***" - много точно си се кръстил и ставаш единствено за кенефочистач - Б.О.К. Л.У.К !!!!

56

Промяната продължава

преди 2 години

Под юмрука и управлението на Радев България се срива ! Промяната трябва да продължи и в Президентството !

55

Анонимен

преди 2 години

Стойте си без вождове най-добре. Не избирайте нито тези селски президенти, нито тези бостански парламенти. Така можете да забогатеете малко и да не умрете от глад, като в Африка.

54

Анонимен

преди 2 години

В своето амплуа г-жа Нинова както винаги коментира всичко, НО без един малък проблем! Какви са възможностите за "рестарт" и "освежаване" на БСП ако тя си подаде остваката, и просто отиде на пенсия? В партията "й" има много по-съвременни идеи и хора, които не изповядат принципите на Маркс, Енгелс и Ленин, и своите лични интереси, и са готови да направят нещо полезно за Нацията!

53

Бсп са гадове

преди 2 години

Хе-хе, нямам спомен досега всеки път преди избори БСП да не са "победители". И почти винаги след изборите знаете какви са им физиономиите.

52

ОНЗИ

преди 2 години

Абе компанията по-долу разберете :ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ДЕЙСТВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ - всичко друко е псевдоролитическа шизофрения !!! БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ - глупави сте вие подли некадърни и мръсни човечета жадни за власт и хайдуклък !!!!