91

АС

преди 2 години

ДАВАЙ нинова , СЛЕД КАТО СВАЛИ СДС , ПОТОПИ бсп, СЕГА Е РЕД НА преЦедента ! " Г И Н Е С" ТЕ ЗОВЕ !

90

иво

преди 2 години

радеф Е ПРЕТЕНДЕНТ N-3 В РАЗИГРАВАНЕТО НА ТОМБУЛАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ! /поради липса на други/

89

Анонимен

преди 2 години

Несправянето с ковид кризата и присъственото в училищата, там да търси проблема. Сори.

88

Абе Нинова...

преди 2 години

Не се ли усещаш , как Радев ти превзема партията с неговата ПППП, защото вече цели групи от БСП в Шумен ,Плевен и Разград, минават в новата формация...!??? Ти като "Възраждане " ли искаш да станеш-- "малка бутикова Партия" за собствено финансиране от Държавата по примера на на Слави...и Копейкин...??!

87

голямото шубе

преди 2 години

Панов ще дръпне гласове от Герджиков,не от Радев!Самият Панов знае,че няма да го изберат!Вижте му вицето с истанбулската конвенция и гей-браковете!НЕЩО МУ Е ОБЕЩАНО,И ТО ГОЛЯМО!

86

Анонимен

преди 2 години

бсп в затвора

85

Далаверист

преди 2 години

Нинова и БСП не са проблем за Чорапа. Чорапът е проблем на самия себе си. Човек с малко акъл, овенно училище, без грам политически опит,...

84

Анонимен

преди 2 години

Как само му сваля рейтинга, че и не се усеща, еггасси !

83

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, победата на Радев е мокър сън на комуниста :)))))))))))))))))))))))))))))))))

82

Жалко за народа

преди 2 години

По-точно този път победата на фигуранта ще е невъзможна, другарко Нинова.

81

Анонимен

преди 2 години

Победата на Радев вече е невъзможна! Явиха се качествени кандидати. Служебното правителство се издъни, колкото и платените медии да му надуват процентите одобрение. Поскъпване на храни, ток, парно, вода, абсолютно несправяне с пандемията, турския кораб и...Да не забравяме двойното гражданство на Петков и незавършените дела на Василев, продадената фирма със задължения на Спецов,...

80

Анонимен

преди 2 години

"...победата на Радев сега ще е по-трудна..."===Нинова някак си априори приема, че победата на Радев е гарантирана. Нинова, ами ако загуби?

79

До Хунта вън!

преди 2 години

спокойно да не прегрееш. Не си заслужава за трохите дето ти хвърлят ГЕРБ, да пиеш хапчета после.

78

Анонимен

преди 2 години

Гласувате за БСП и не гласувате за радев! Казаха ви го вече! Изпълнявайте!

77

Анонимен

преди 2 години

Радеф беше избран с гласовете на БСП и ДПС. Сега разрушава партията майка. Щот обича само милионерите, ченгетата и всякакви олигарси -Путин, ***-и-Кокорчо (ПП-КК), Славичу, Божжков, Ръшков-дамаджаната и пр. Гласувайте си пак за него. Ама май няма да го огрее

76

Анонимен

преди 2 години

Нинова, първо - вие сте строили тази сграда, второ - по закон, след това дългогодишно ползване , може да си придобиете сградата на пълно законно, защо не сте си направили документите до сега и допускате да ви извъртят такъв евтин номер? Вземете си сградата!

75

Хунта вън!

преди 2 години

Моделът на служебната хунта се оказа невнятен. Пътят на България минава задължително през загубата на фигуранта на президентските избори. Дори социалисти призовават да не се гласува за румен радеф. Време е за промяна в президентството!

74

Анонимен

преди 2 години

На вдигнат юмрук- среден пръст! Успех на проф. Герджиков!

73

Мут Лабен

преди 2 години

Не само трудна. Ние ще направим победата на фигуранта невъзможна. ще гласуваме за професора, за да се успокои ситуацията и да се състави стабилно правителство излъчено от парламента. нагледахме се на безобразията на служебната хунта. Време е за промяна!

72

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова, РР няма как да спечели при наличието на Герджиков в надпреварата. РР може само да сее жлъч, злоба, омраза и ненавист!