34

Анонимен

преди 2 години

От написаното излиза че Ковид причинява и рак покрай всички останали симптоми. Пустите му клинични пътеки! Смях!

33

Янко Антивакс

преди 2 години

"През август детето, което е трябвало да навърши 12 години след няколко дни, се е разболяло от коронавирус. То се е лекувало в COVID отделение и е изписано. " --------------------Най-голямата грешка на родителите. Не е трябвало да го вкарват в болница на всяка цена. Тези които не влязоха в болница, оцеляха.

32

Е, па...

преди 2 години

Поради факта, че детето е имало тумор на трахеята, впоследствие и кръвоизлив в гърлото, питам много настойчиво, но вероятно отговор адекватен няма да получа, та: защо в този случай детето е регистрирано в системата като починало от ковид? И докога ще се регистрират по този грешен начин починалите????

31

Анонимен

преди 2 години

Т.н.журналист дали прави разлика между образОвание и образУвание?

30

някой

преди 2 години

Кусмаулово дишане е патологично дълбоко, шумно дишане, една от формите на хипервентилация. Кусмауловото дишане се дължи на прекомерно възбуждане на дихателния център от натрупани киселини в кръвта, например при диабетна кетоацидоза. Кръстено е на Адолф Кусумал, немски лекар, описал състоянието през 1874 г. Състоянието е потенциално животозастрашаващо и изисква незабавна хоспитализация в интензивно отделение при по-тежките случаи. Как не са го разпознали "невинните" лекари?

29

грозна работа

преди 2 години

Паралелно с коронавируса е имало изява на диабет, декомпенсиран, в състояние на кетоацидоза.Кетоацидозата е едно от острите животозастращаващи усложнения на захарния диабет в детска възраст свързано с високи нива на кръвната захар.Ако са го лекували с кортикостероиди, каквато е обичайната практика при "лечението" на ковид у нас, директно са го уморили.Мир на праха му.

28

някой

преди 2 години

До: Бррр И друг въпрос си задавам покрай този - след като на единия скенер не са видели нищо, защо са решили че на следващите три ще видят, вместо да направят ЯМР?

27

Анонимен

преди 2 години

Казват че е имало тумор ама го пишат че е починало от ковид.

26

Бррр

преди 2 години

Като са направили ЧЕТИРИ СКЕНЕРА - не са ли видели още на първия, че има туморно образУвание и да съобщят на родителите?!?

25

Анонимен

преди 2 години

Сатанизъм в действие.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма грешки никакви.Ръцете на ангелите в бяло са винаги чисти и неопетнени,но е добре да сменят бялата престилка с гумирана,по-лесно се измива...Защо масоните са с бели ръкавици и престилки....!?Колко от високото лекарско съсловие са масони!?

23

Анонимен

преди 2 години

В Авганистан на ден от конфлика там и ковид умират по -малко от 30 човека.Те са 38 милиона население.А ние сме 6,7 милиона и имаме 100 човека починали

22

Майна

преди 2 години

Нямало лекарска жрешка? Моля??? Грешка е било, че изобщо сте го изписали!! Да не говорим и че грешно сте го лекували, защото схемата на СЗО за лечение не е правилна!

21

999

преди 2 години

МАСОВО СЕ ИЗПИСВАТ БОЛНИ С ПОЛОЖИТЕЛЕН КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД НА ОКОЛО 20ИЯ ДЕН!!!!!! НИЕ НАСТОЯХМЕ ЗА ТАКЪВ ТЕСТ, ИНАЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ. УВЕРЯВАХА НИ, ЧЕ НАШИЯТ БОЛЕН Е ДОБРЕ, А ТОЙ НЕ БЕШЕ!!!! ВЪПРЕКИ ТОЗИ ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ГО ИЗПИСАХА!!!

20

Анонимен

преди 2 години

В България основната грвшка е че липса състрадание.Това е причината за всичко.Не знам какъв е проблема в гените ли или другаде,но определено има нещо.Няма как над два милиона да напуснат държавата за 20 години и да не ни прави впечатление.Няма как под 20% да са ваксинирани и да не ни прави впечатление.Не би трябвало всеки ден да умират по над 100 човека от ковид и ние да отричаме че съществува и да казваме че ваксините не работят и да не ниме жал за тях и да приемаме това за нормално.

19

Ами стой си!

преди 2 години

До: номер 16 (Ами махай се) Сигурно не ти идва наум (ако имаш ум), че не случайно лекарства не се дават на всеки ей така на, щото искаш да се лекуваш?В България нашенците са свикнали да си накупят антибиотици от аптеката в насипни количества, и ги гълтат като бонбонки с ракийка и шопска салата!

18

някой

преди 2 години

"Не знам как изобщо е взето решението за изписването му в това тежко състояние, заяви личният лекар Даниела Кънева." Ами мисля че е ясно как. Просто са свършили парите по клиничната пътека за лечение на КОВИД-19. Иначе казано - усвоили са парите и детето е било "излекувано" според техните "канони на медицината".

17

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали има грешка, или е от нехайство, ама за три седмици по погрешка умориха 18г.момче от нехайство, сега това дете, две родили, едната от които анестезиологът бил се разсеял, поне така разбрахме от новините,певецът Ангел и него от репортажа разбрахме че са се отнесли несериозно относно заболяването...та така.........то грешка, грешка...ама Те в болницата спасиха ли изобщо някой?

16

Ами махай се

преди 2 години

До чужденецътЗаминавай в ГБ-то, дето се чака по половин година за преглед при специалист. И не забравяй да си носиш оттук лекарства, че там няма кой да ти даде свободно.

15

Анонимен

преди 2 години

грешка няма! в бг виновни доктори, съдии и прокурори няма!