174

Позор

преди 2 години

2 думи,10 грешки.Това е герб.

173

Анонимен

преди 2 години

Голяма любов са с Румен Радев. Любят се и се мразят.

172

Анонимен

преди 2 години

До Ами,да.... Яла боже помози!Ще расТне??Звучи като ще те фрасне.Грамотност,ко да праиш!

171

Поручик Ржевски

преди 2 години

Той Баце ако беше по-умен, отдавна щеше да модернизира и обнови централния затвор в София

170

Поручик Ржевски

преди 2 години

Баце подписал договор за 15-20 мин, очевидно не го е чел, ама за кво му е да го чете бла бла глупости, там подпис кунграчулейшън и айде по медиите.Охранителя Борисов няма повече да праи кариера като политик и виждам, че нервите не му издържат, но ще трябва да свикне.

169

До 241 Браво Бокич..

преди 2 години

Коя цяла България бе ? Болни герберски мозаци ! Та България е срещу вас бе. Народа пак ще гласува за Радев защото мрази хунтата Герб

168

Браво Бокич...

преди 2 години

ЦЕЛА БЪЛГАРШЯ Е С ТЕБ! ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ НА ФИГУРАНТА И ЧАЛГАРЧЕТО....СЛАВА НА ГЕРБ!

167

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

вижда се от всички страни, че вървим към БОРИСОВ 4, това хейтъри, лузъри, аутсайдери са минимална част от Народа на България

166

Анонимен

преди 2 години

Борисов, продължава да провокира президента. Важното сега е да се запази хладнокръвие. Този, който много говори и напада винаги греши. Просто трябва да се изчака Борисов фатално да сгреши! Очаквам логореята му скоро да секне!

165

Анонимен

преди 2 години

Тихо бе крадец. Иска ти се да слагаш и затваряш с бариераи нали.

164

Анонимен

преди 2 години

Като примерен комунист на амбразурата замеря всички други с лaйна. Бочко, ти уби инвестициите в България ! Ти разгради държавността и превърна управлението на България в ЕООД. Ти, който послушно следваш инструкции отвън, говориш за Македония? Аз съм против в ЕС да влезе държава, в която се лее езика на омразата.

163

Пандора

преди 2 години

Има ли офшорки, Буци?

162

Анонимен

преди 2 години

тиквата сън не го лови ,че Радев го бие по всички показатели ,рейтинга му е двойно по-голям ,просто не може да преживее това унижение и постоянно дава *** интервюта доказвайки всеки път отрицателния си умствен багаж .Единствено му пиша шестица по инстикт за самосъхранение ,по най-много лъжене и крадене.Борисов с това ще останеш в историята ,като дърт ,до-лен крадлив комунист ,патологичен лъжец и предател на България.

161

до 231

преди 2 години

Ти си трай, че покрай Делян Пеевски току виж излязла и някоя друга офшорка на името на БОКО!Обръчът се затяга, бавно но сигурно и безвъзвратно! Няма мърдане!

160

Анонимен

преди 2 години

До: 228 А ти какъв си? Възхваляваш такива "герои" като дон Вито Дженовезе, Ал Капоне, Пабло Ескобар, Бойко Борисов, Силвио Берлускони, Ел Чапо, Васил Илиев и други ли?

159

Кривондел

преди 2 години

Само да отбележа, че сегашният премиер на десетия ден от инцидента с кораба свика "координационен съвет". НА ДЕСЕТИЯ!!! И това е нивото - няма нищо извън критиките спрямо предишните (които също е добре да си вземат много сериозна бележка колко се бяха разпасали).

158

Анонимен

преди 2 години

Б'оклуци, б'оклуци... Освен да плюете по ГЕРБ и Борисов... за нищо друго не ставате. Добре, че е този сайт да си избивате комплексите.

157

Анонимен

преди 2 години

Ще се радвам когато Бойко Борисов бъде арестуван и проснат на земята с белезници което да го видя по телевизията, както показваха Десислава Иванчева като мaймyнa от зоологическата градина! Но това не може да стане докато не сменим главния прокурор, което обаче е само въпрос на време!По-добре по-късно отколкото никога!

156

ТОВА С ЦЕНИТЕ

преди 2 години

Е ПРИДАТЪК ОТ ТЕБЕ БИБИТКО.ТИ С СЕЛСКОТО СИ МИСЛЕНЕ НИ ДОКАРА ДО ТУК. ТИ ОБСЛУЖВАШЕ БОГАТИТЕ ДАВАШЕ ИМ ДЪРЖАВНИПОРЪЧКИ НА КОЛЯНО. ЗА НЕ СВЪРШЕНА РАБОТА. А ТЕ ТЕ ПАЗЕХА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.ХВЪРЛЯХА НА ХОРАТА ТРОХИ ИТО ОТ ПАРИТЕ ЗА И НА НАРОДА.И ТАЗИ КРИЗА Е НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

155

Анонимен

преди 2 години

Б.Б.(ГЕРБ)лъже.Той с К.К(ВМРО) направиха тази омраза.Те изградиха кампанията в България анти-Македония.Захариева беше лидър на тази кампания.А БСП се възползваха политически.Сега Радев лъже в ЕС за да се оправдае.Като цяло решиха да ползват темата Македония за предизборна кампания.Но нека им е ясно в ЕС са наясно що за стока сме и ние и останалите балкански .....На ЕС е ясно,че ГЕРБ,ВМРО,ДПС и БСП са партии на руски олигарси