36

ББ

преди 2 години

цацаров и гешев в затвора...САЩ имате лостовес които да помогнете на Народи като моят да възстановят Върховеството на Закона и накаже слугитена мафията...ЕС ги подпомагат...може и планове за нов Райх да имат...само мафиоти и престъпници около тях!чудовищно...ЕС,Русия,Китай и северна...срещу Свободният Свят...така го виждаме гладните и онеправданите...ограбените...ЕС...е зависим и обслужващ...мафиоти и престъпници!ЕС политическата заслужава специално внимание и разяснения пред Народите!

35

Анонимен

преди 2 години

Резултатът е ясен отсега: "Проведената провекра не установи нередности".

34

Алекс

преди 2 години

КПКОНПИ къде бяхте досега?Цацаров,свърши ли някаква работа или трябва да върнеш заплатите?

33

Anonimen

преди 2 години

:)):)):)):)):)):)):))

32

Анонимен

преди 2 години

Като гражданин, много искам да знам, кой е другия политик. Ако трябва да залагам между Радев и Борисов, 99% давам за Борисов.

31

Глупости

преди 2 години

А , НЕМА ЛИ ДА РАЗСЛЕДВАТ ПАРИТЕ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗА ТВ-КАНАЛ В БЪЛГАРИЯ , ПОЛУЧЕНИ ОТ ОФШОРКАТА НА ЦВ.ВАСИЛЕВ....??!!!!....ТАМ ПОНЕ ИМА ДОКУМЕНТИ И ГОЛИ ФАКТИ!!!!!!

30

der

преди 2 години

Цацаров е на хранилка при Пеевски, също и Гешев, така че не се надявайте много. Най-много да му открият някоя неплатена сметка эа ток.

29

до 31

преди 2 години

КТБ беше източена от Пеевски ***!!

28

забрави

преди 2 години

Офшорката на Елена Йончева и ф-*** Офроут кога ще се провери за източване на КТБ.

27

Анонимен

преди 2 години

Натискът върху правораздавателните органи на БГ ще бъде от две страни: Държавния департамент на САЩ и резултатите от разследващите журналисти в световен мащаб.Нито ББ, Карадайъ, Цонев, нито Прокуратурата и КПКОНПИ, нито управлявалата 12 години партия ГЕРБ могат да се крият и да си правят оглушки. Натискът двустранен и , на адресатите остава да се молят разкритията да бъдат по-малки.

26

Данчо Ментата

преди 2 години

Дрън - дрън цацаров,дрън - дрън !

25

Анонимен

преди 2 години

до к.22 С.Цацаров е.опитен бивш съдия и сетне гл.прокурор, Сега той е шеф на КПКОНПИ и негово е задължението да провери има ли незаконно придобито имущество и чрез какви сделки. Гл.прокурор ще изчака какъв е резултатът от тази проверка, ще изиска заключенето на икономистите от комисията по противодействие на корупцията и чак тогава ще се раздвижи. Не е изключено от Прокуратурата да се опитат да "смачкат" разследването.

24

До24

преди 2 години

Що????Нямам спомен той(Славчо)да е бил действащ политик и да се облажил от това????По скоро трябва да претръскат яко Буци след неговото 10+ годишно дерибействане,ама не вярвам!

23

Анонимен

преди 2 години

Юрист, който е завършил ЮФ на СУ под напора на обстоятелствата и натиска на Държавния департамент и МФ на САЩ ще започне проверка на аворите и финансовите операции на г-н Пеевски независимо от воплите и заклинанията на Й.Цонев и г-н Карадайъ, воайяжа на последния до Брюксел и дискусията в щаб квартирата на АЛДЕ Гл.прокурор, който е юрист-възпитаник на Милиционерската школа-Симеоново , няма да си мръдне пръста си при заплахата от Големия брат зад океана и ще изчака решението на ББ и Доган.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя снимката едвали да свърши нещо на нашите хора

21

Анонимен

преди 2 години

Само Пеевски ли? Дългия чалгаджия няма ли да го проверят?

20

Анонимен

преди 2 години

Представяш ли си, Цацаров ще проверява за корупция?!

19

Анонимен

преди 2 години

И как ще стане това,Цацаров и Гешев да проверяват работодателят си???Смешни сте бре!!!

18

Е

преди 2 години

Ами Бялата Златка къде си държи милионите?Къде,ли ги е заврял

17

Анонимен

преди 2 години

Демек Пеевски ще проверява Пеевски.