17

Анонимен

преди 2 години

Всички тези жени са се спасили,себе си и децата си.Независимо от етноса.Препоръчително е да се ражда на къра под открито небе,при днешните здравни условия.Шансът за успех е значително по-голям.Вътрешно болничните инфекции са повсеместни и 100процентови.

16

Анонимен

преди 2 години

Тези хора официално живеят извън закона и не трябва да търсите решение за последствията от този начин на живот, а трябва да премахнете привилегиите им. Законите важат за всички - това трябва да е промяната при тях.

15

Анонимен

преди 2 години

По-добре да се помисли тези деца изобщо да не раждат други деца, защото по закон самото им забременяване е престъпление от страна на забременителя и родителите им, много често във вид на покупко-продажба на човешко същество. Не тичайте след последствията, премахнете причината! Всяка година изоставят по 2 000 деца същите тези, които не знам как ви е хрумнало да наричате български жени. Всички знаем какви са, без значение как ще ги наречете или ще ни карате нас да ги наричаме. Това са хора, които

14

Св

преди 2 години

В БГ се раждат 55 - 60К деца годишно. Ясно е кои са тези 7000. Още толквоа са и на детска възраст, които раждат (от 13 до 18 г. - знаеме кои са), на които им се плащат осигуровките от държавата. Още толкова и такива, които са с ТЕЛК. На тях също диржавата им плаща ЗО. И сигурно още толкова, които все пак си плащат осигуровките. Та ... 4 х 7000. Сами сметнете какъв им е %. Аз отдавна си направих статисктита в едно Род. отд. областен град - от 10 родени, девет бяха без здравни осигур. .. съответно

13

Анонимен

преди 2 години

И кой може да задължи някого да му проследяват бременността.

12

Анонимен

преди 2 години

Още една пиявица се е изказала неподготвена. Стига с тия данъци .

11

Анонимен

преди 2 години

Ами ромите не са интегрирани. Раждат в детска възраст и после ги издържаме болнави с Телкове цял живот. Трябва им образование .

10

Анонимен

преди 2 години

Не и раждайте деца на тази държава с тези политици!Не се ли изчисти и да работят законите за всички,нищо няма да има тук и други хора ще живеят по тези земи!

9

въпросче

преди 2 години

за български деца ли говорим или сме загрижени за ромските ?

8

Анонимен

преди 2 години

То изобщо защо раждат в тази разпаднала се *** ! Горките деца са обречени на мизерия в единствената бананова република в Европа !

7

Анонимен

преди 2 години

Основната причина е алчността на търгашите-лекари. Жените избягват консултации с лекари, защото започва изнудване за пари.

6

Анонимен

преди 2 години

Преди около 15 години, един приятел се ожени, жена му забременя и още на 3-тия преглед гинеколожката казала на жена му, че плодът е силно увреден, няма никакъв шанс и най-добре да го абортират колкото може по-бързо. Две седмици бяха като бити с мокър парцaл, но решиха да задържат детето. Роди се прекрасно здраво момиченце. След това му се родиха още 2 деца - пак здрави. Познайте дали повече е ходил на лекар за проследяване на бременността. Ако беше ходил - щяха да му убият и трите деца сигурно.

5

Анонимен

преди 2 години

До Разумното решение Отде го измисли това? Къде ги видя и преброи тези нелегалнопребиваващи без документи? Нещо понаслъгваш ми се струва.

4

Анонимен

преди 2 години

Едно време баба ми, ми разправяше, годината е била 1904 г., когато се е родила, родила се е вкъщи, нямало е акушер-гинеколог. Не са я записали в регистъра и чак през 1908 г. са я водили официално. Почина на 95 години, а фактически я водиха на 91 по лична карта.

3

Анонимен

преди 2 години

Сега и тях ли да издържаме.....ние дето си плащаме редовно осигуровките...Ем и а спирам да плащам....

2

Анонимен

преди 2 години

Закривайте я тази държава. По време на демографска катастрофа е престъпление да се заплаща за бременност.

1

Еби Мама

преди 2 години

Тия нерегистрираните са бравчеди дошли некогаш от Индия .