31

Maia0501

преди 2 години

До 29 В превода от английски думите могат да имат много значения.Когато се прави превод, думите се подбират по значение в контекста на цялостното изречение или текст. Думите не се привеждат буквално.

30

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното оръжие измислено досега е интернета,не толкова самия нет а по точно фейсове,ютуб и подобни,разно блогъри,влогъри и сие п.омия.Тези телефони също са страшни,антените които ни облъчват денонощно.Навремето бяхме щастливи деца,истински ценности,игри,работа,професия,казарма,бяхме здрави.Сега овцата гледа зомбивизора и вика много сме зле.Налей бирата!Ахххх,как искам да се върне СОЦА!!!

29

До Edi

преди 2 години

Бившият?

28

Edi

преди 2 години

каза бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън.

27

Анонимен

преди 2 години

Сноудън заслужава да е президент на Сащ

26

Анонимен

преди 2 години

Много интересно защо сега пуснаха тези пандора пейпърс, като преди 5 години си имаше панама пейпърс и на никой не му дреме и най-малко, сега какво точно пак са се присетили и пак на никой няма да се случи нищо.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 - На кой е доносничел, ако не е тайна? На народа, койт се е клел да пази? Че го лъжат? Хора като ТЕБ не заслужават ДА ЖИВЕЯТ!

24

Анонимен

преди 2 години

До Кисеуо Зегйе - Да е бате, ама с тея интернети си си направих паричките, да инвестирам във фермичка за био яйца, където има 20 като тебе, дето "мога". Даже и да спре нета, пак съмс собтвеник, маар да не съм ходел, така че айййедеее у лево плебейска сгaн смотана!

23

Анонимен

преди 2 години

Децата ми са на 17 и 19 години и никога не са позлвали телефони! И е за ДОБРО!

22

До Джеймс ВаЛчер

преди 2 години

Това ще ти е най-малкия проблем ако спре тока,по вероятно е повечето атомни и подобни електроцентрали да се взривят защото без ток няма оглаждане за повече от ден два ако не се лъжа,така че кравата ти е най малкия проблем,без ток ке си *** мамата

21

Хахаха

преди 2 години

А бе някой да ви кара насила да използвате феиса.Аиде стига с това соц.мислене.нещо като не ти харесва и не го ползваш.Нещо като не можеш да си го позволиш и не си го купуваш.А какво да има само работническо дело и първа програма на ТВ и какво ти кажат там това е истината.Аре стига с това невежество.

20

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя доносник се изказа.

19

Кисеуо Зегйе

преди 2 години

С тие интернети не знаете не само как да берете яйца и да гледате кокошки, ами не знаете даже как да си наготвите една манджа. Вие и едни препечени филии не можете да си направите, ако не е мама да ви ги поднесе в чинийка. Деeбъ вашта кожа

18

Сноуман

преди 2 години

На Сноудън май му се иска да спре и интернета в цял свят, и да четем само газеты като Комсомольская Правда, На Страже Родины, ... ..., и Кооперативно Село.

17

Айде на Нивата

преди 2 години

Ако спре интернеда, всички инфлуенсъри трябва да ходят да работят на нивата и в говедарниците, защото те нямат никаква квалификация и са некъдърни - също като най-големия инфлуенсър от всичките - бати Бойко.

16

Анонимен

преди 2 години

Сноудън каза и за Сирия и за четирите дизелелектрически Варшавянки, заредени с по 20 броя "Калибр НК" край бреговете на Идлиб. Под тяхно прикритие елитните части на САР претрепват последните джихадисти на сирийска територия.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма фейсбоклук и светът свършва!

14

Анонимен

преди 2 години

До Джеймс ВаЛчер - Откъде точно ще ... хванеш крава? Не знаех че те така си хъркат навъкна и си иг фащаш. А и не се притеснявай. Кравари винаги ще имаме.

13

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сън- Ем да, ама ако си като мен - да имате къща извън град, става много гадно, при положение, че най-много един път в месеца, ще може да се видиш с приятели извън училище. Много хора си милят, че не е проблем, ама представи си - става 13:00 и .. айде вкъщи. Събота и неделя няма излизане. И така 3 години. Сего поне може да си говориме безплатничку.

12

KALki4

преди 2 години

DNS спряха да обслужват 157.240.9.35 защото мрежата на Facebook не споделяше пътя до Border Gateway Routers. В следствие на което никой DNS не знаеше IP адреса на трите соц.мрежи. Това се случва благодарение на масовия деплой на всичките им ферми в световен мащаб. И ние Българите да се вкючим с разрешаването на нечий проблем...