236

До хаха

преди 2 години

Който твърди, че президента в една парламентарна република може да управлява без действащ парламент е завършил духов оркестър в Ердогановия харем под гордото ръководство на главната ханъма Боко дудукчийката на бай тошко. Същата ханъма пред която Свирколета, Пайнер певачки и тн. изглеждат като монахини и стеснителни девойки! Цялата порноиндустрия онемява пред креватните умения на боко ханъма и как сама се справя с по 300 араби на един път!

235

целувайте US задници

преди 2 години

Ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза а България щеше да е основен енергиен играч в Европа.

234

питам

преди 2 години

Кой е вторият замесен в ,,Пандора"?Как всички други ги обавяват,дори и Путин,а видите ли вторият българин не е обявен!Вие за луди ли ни мислите или ,че на луд дрехите носим?

233

хаха

преди 2 години

Тези които твърдят че фигуранта няма нищо общо с управлението на държавата, не е зле да отидат да се гръмнат. Няма нужда от такива ретарди.

232

Сифилиско

преди 2 години

Тея ще ни пръскат дудурките с тея цени. Пак тряя да правя оптимизации за да намаля разходите, и това на пук на 10% увеличение на заплатата ми за мин година.

231

стига

преди 2 години

Кой е виновен за всичко?Радев или тези,които дванадесет години управляваха в кражби?

230

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно. Продължаваме промяната.

229

Бойко Българоубиец

преди 2 години

Заповядвам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант", "***", "чорап" и "радефф".

228

Софиянец

преди 2 години

Благодаря ти, славянино! :)

227

Анонимен

преди 2 години

Ако не искате да умрете от глад тая зима, инвестирайте в арктическа екипировка и си режете кабелите за тока и тръбите,че сметките ще са по 500лв без изравнителните ;)

226

до 281 от славянин

преди 2 години

Това правят умните и нормални хора! Поздравления!

225

Българин

преди 2 години

Около един милион българи ще умрат от глад и студ тази година!

224

Анонимен

преди 2 години

Но аз пак ще питам. Кой назначава служебните правителства в България от април месец 2021 насам? Зависими ли са те от Радеф или са независими? Участва ли пряко Радеф в управлението на държавата чрез служебните си правителства и парламента, където 80% от депутатите го подкрепят?

223

Софиянец

преди 2 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна с термопомпа. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кг станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

222

данчо

преди 2 години

За сметка на това Бойко и Пеевски с изнесени милиарди в офшорки.

221

Анонимен

преди 2 години

Тез дето ревът от юмрука на Радев - бе се едно в г**а ви бръкна, ей тъй, както го е свил тоя юмрук. И ко ревете - от 7 месеца, властта била у него. Ейййй, гербаджиите 12 години управляваха и всичко, което е сега е наследство от милата ви партийка герб. Нещо неясно??

220

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми. Ни парно плащам, ни вода. Отоплявам се с климатици, излиза в пъти по евтино. Монтирал съм си хидрофор и от 4 години не плащам за вода.

219

До 282

преди 2 години

Не го защитавам Радев, но не помня той да е договарял газовитв сделки и да е строил теъбите на Путин в БГ.

218

Анонимен

преди 2 години

Сърбайте попарата на Фат..мака-юмрука!Боко е държавник!

217

До Гошо тъпото

преди 2 години

Типичния комунист от герб си! Щом си против гроб значи си про родата им от БеСраПак нали? Естествено, че масата от проблемите сега са заложени от комунопитеците които управляват след падането ни под съветско робство, включително издигането на вождицата ви изпод чаршафите на бай тошко африкански до главна ханъма в Ердогановия харем! Но ме дразните комунистите от гроб, че не научихте разликата между президентска и парламентарна република.