95

Софиянец-програмист

преди 2 години

Случи ми се да пътувам из северна България миналата седмица - Припят и Фукушима пасти да ядат. 5 лева там се считат като 20 в София. Мнозинството българи са изключително бедни, а столицата колабира от презастрояването и вече не става за живеене. Липсата на смислена държавна политика в последните 30 г. доведе до това положение

94

Анонимен

преди 2 години

Нали се оплаквахте, че през соца нямало банани, е сега има и даже евтини, какво непрекъснато мрънкате?

93

Анонимен

преди 2 години

Тоя шпеков салам от 9 лв. някаква "кучешка радост" ли е ?! А инфлацията тепърва започва - това в момента не е нищо - 2022 ще е пълен леш !

92

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Какви заплати, всички които познавам над 1 милион образовани млади и стари българи са трайно безработни и не са регистирани в бюрата по-труда и нямат заплата, защото няма кой да ги наеме безработицата е поне 50%, глад и мизерия, тия които са на заплата са на 600 800 лв, а пенсионери с 300 пенсия, нещата са трагични всеки които може емигрира

91

Анонимен

преди 2 години

За мен ръстът на цените е напълно приемлив. Който печели малко... проблемът си е Ваш.

90

Анонимен

преди 2 години

Последната популистска мярка е да намалят ДДС за 2-3 месеца до след избори. Никаква идея просто нямат. Гонят само власт и лична изгода. Парното също след изборите ще го пуснат. Мислят си че народа е глуповат и няма да се усети какъв му гласят.

89

реалист

преди 2 години

Нали искахте промяна,ето я

88

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно. Депутатите на промяната , може 2 месеца да са работили но си направиха заплатите по 10К. Голяма работа, че парното станало 500 лева на месец и тока 200

87

Bebok

преди 2 години

Народа ще плаща и 200% повече за парно щото може.Може и 400% повечко-важно е капиталисти да са добре.Или стани богат или не мрънкай щото бедняци нямат глас.

86

тТт

преди 2 години

Тази година криво-ляво я изкарахме... Ами след януари какво ще правим след тези очаквани увеличения на газ, ток и вода, а? Цялото това "мерене на пиЖки" между Китай-Русия-САЩ не е хич на добре с тази инфлация +30% на всичко през тази година, а лошото е, че 2022 ще започне още по-зле.

85

Bebok

преди 2 години

Усичко лъжа и измама.Ресторанти са пълни, фърчат сметки по 100-150 лева, место за паркиране няма никаде, даже у Люлин е пълно с мерцедеси, лекари земат по 60 лева за преглед, върнали се от морето вече планират Коледа у Банско.Реално народа забогатява.

84

Анонимен

преди 2 години

в нашата фимра тази година все още няма повишение на заплатите ...

83

Н1

преди 2 години

Поздрави на всички с музикален микс село Бреница, Крушовене и Кръчмарице Нина от Ю туб. Да сте здрави и с много акъл в главите.

82

GFG

преди 2 години

Какъв ръст на заплатите?

81

Анонимен

преди 2 години

До Да , ама не !С и дето ГЕРб не е на власт, а вие!

80

Да , ама не !

преди 2 години

До Честито... Наслаждаваме се на НАСЛЕДСТВОТО от герб . МЕРСИ !

79

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

По времето на управлението на др. И.Й.Костов , на всеки 3 месеца депутатите СИ вдигаха заплатите , според инфлацията ,.... та тогава И.Костов обяви / за едно от тримесечията / че инфлацията била 70 % , според което си вдигнаха заплатите в Парламента , а на ДРУГИЯТ ДЕН , ИНФЛАЦИЯТА ЗА НАРОДА БЕ ОБЯВЕНА , ОТ ЛИЦЕТО И. КОСТОВ ---3 % / ТРИ %/ Да се смееш ли или да плачеш !? И сега , ''уШ'' само 2 % щяло да бъде увеличението , Е ДА , АМА НЕ ,...ВЛЕЗТЕ В МАГАЗИНИТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ , КОЛКО Е УВЕЛИЧЕНИЕТу.

78

Честито

преди 2 години

Честито на гласувалите за Румен Радев и новите партии!

77

Даа!

преди 2 години

А на пенсиите ,... ги изпепели !Та се чудят у Парламенту -менто-менто , колко да бъдат пенсиите .........!!!Само в България е имало комунизъм , та затова комунистите са виновни бре , в другите държави нови членки на ЕС '' не е имало комунизъм'' ...Румъния вече гони ---МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 500 ЕВРА , и МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ 1500 ЕВРА ,... ЗАЩО ЛИ ?

76

Владо

преди 2 години

Твърдението в статията би било вярно, само ако хората харчат 100% от заплатите си за храна. След като цялостната инфлация е 3 процента, а увеличението е 8.5 значи не се компенсира увеличението на заплатите с това на цените на храните. Дори и журналистите не могат да смятат, а ние очакваме обикновенните хора да искат да се ваксинират и да имаме държава. Няма как да стане с това ниско образователно ниво!