93

Бунтата

преди 2 години

Кой пробва професор Герджиков за обединител????Каде,кога и как тоя професор е обедявал народа?????100 пъти попитахме тук,как президента Радев е разединявал народа-но понеже платените медий не искат да кажат,мълчат като нямо мисир.ки.

92

Алекс

преди 2 години

До ДедоДедо,вашият кандидат за вицепрезидент също е шапкар или заради годините вече забрави.

91

за незапознатите

преди 2 години

Проф. Герджиков е служил войник 1982-1984 г., женен е и има голям син.

90

1

преди 2 години

До тя,минаха три дена,от както името му тръгна по телевизии и радиа,и хоп ганчофците веднага го направиха голем политик и обединител на нацията.

89

тя

преди 2 години

Как пък разбрахте ,че Герджиков "обедини нацията ",като още никой не го е избрал и нищо не се знае !

88

Анонимен

преди 2 години

В България за посредствен на работа ти трябват политически връзки, та камо ли за ректор. Ректорите на университетите са политически назначени лица. Най- умните учени са физиците и математиците, ама нали трябват удобни марионетки, та за това правят философи и филолози ректори.

87

Анонимен

преди 2 години

Проф. Герджиков е поредната марионетка на ГЕРБ и ДПС. Ние искаме реформи, не от същото. Надявам се тая кандидатура да не стигне до балотаж.

86

Анонимен

преди 2 години

Реално ГЕРБ ги подкрепят само 10% от населението и е време да си дадат сметка за това. Хората имат различни политически виждания. Това е нещо нормално! За гербаджиите това е разделение, че и на война го оприличват. Гербаджите така и не казаха кои хора са разделени и кои хора те искат да обединяват. Българите сме разделени с Македония, Одринска и Беломорска Тракия, Добруджа, Западни покрайнини! ГЕРБ ще ни обединят ли с тях, те дори направиха ли нещо съществено за българите там?

85

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите на Радеф да дават оценка?!Хахаха!

84

Пак по опорката?

преди 2 години

До Striker: Герджиков може да изглежда изненадващо умен само на изненадващо п'рости хора. Има световно известни физици, химици, математици. Някой да е чувал за световно известен филолог? Нама такива. Как така в СУ не се намери друг читав кандидат за ректор, та Герджиков се е оказал единствен кандидат. Случайно, или някой отвън се е намесил?

83

Дедо

преди 2 години

След бесния шапкар всеки кандидат е по добър, даже и Луна!

82

Сата НАТО

преди 2 години

Герджиков и Митева са възможно най-безсмислената двойка кандидати. Дори само поради факта, че са проксита на Ту лупа, но и далеч не само заради това.

81

Дако от Сокако

преди 2 години

Зеления чорап има кофти манталитет на моменти, но този ми прилича на ***. Няма как да гласувам за него, още повече че и бойко надзърта зад рамото му.

80

проф. Герджиков

преди 2 години

Кесарювото кесарю, олигарховото олигарху, това е мойто мото за да има обединение и мир.

79

Нищо ново

преди 2 години

Герджиков е типичен апаратчик от депесарско-гербаджийски тип. Избран за втори мандат ректор с избор, в който само той е бил кандидат също като Гешев.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 познаваш интелигентни РАБОТНИЦИ, така ли ? евала мен, гоуем си. Само да питам ако са толкова интелигенти защо са работници а не работодатели ? Колкото и интелигенти хора да познаваш, виж все пак кои са хорат в ИК издигнал Герджиков и си помисли дали са няхното ниво и дали са допринесли за странат повече от тях..

77

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 72: Не си познал кой ще изпълни медиите със злоба, злъч и ненавист. Ще е точно бат'ти Бойко, когато разбере, че Радев са го избрали пак. Дано не си докара и някой инсулт или инфаркт.

76

Кънчо

преди 2 години

Наистина не мога да разбера как някой може да харесва и гласува за Радев. Значи всички колективно си затваряте очите за неговите престъпления и нарушаване на конституцията и твърдите, че това злобно и изтъкано от мъст човече е промяна. Самия факт че в неговия ИК има 30 и кусур фигури на ДС говори много. БГ е в международна изолация и никой не го бръсне.. Служебния кабинет е под всякаква критика и не могат една криза да овладеят... халал да ви е

75

Анонимен

преди 2 години

Да припомня, че преди 5 години ДПС подкрепи РР на вторият тур. Нещо което лицемерно той все отрича. И този човек иска втори мандат?!?!?!?

74

Обединява ни

преди 2 години

Любовта към древногръцката философия и огледалата на средновековния владетел.