132

Дедо Пешо

преди 2 години

Имам един въпрос. Защо по медиите се говори само за ваксиниране, а не се показват протестите на хората по света срещу т.н. ваксина? Преди 2 дни имаше протест в Париж и хората бяха повече отколкото ние октомври 1990 г. Хайде ваксопитеци - давайте минусите!

131

Българинъ

преди 2 години

Хак да им е на 96% многознайковци. Язък за 4% убити от 96%.

130

Анонимен

преди 2 години

По някое време тази година ще си ходя до Бг за месец-два, но като чета новините започвам да се замисля за ваксинация, защото тук хората спазват мерки и се пазят, но като гледам как мнозинството в бг продължава да е убедено в собствената си безсмъртност се притеснявам.

129

Mersi

преди 2 години

Хайде стига.Къде са тия 2800 заразени?Къде са? Да ми ги наредят пред меня няма да повярвам !Измислихте печеливша работа за лабораториите и сега тъпчете шкафчетата с кюлчета и евро. А народа плаща ли плаща PCRи по 100лв и маски ни карат да купуваме.Чипират Ви, няма вируси. ДНК-то Ви вземат. После ще се зомбирате, да си плащате, когато ходите на работа.

128

Анонимен

преди 2 години

пишат ли пишат антиваксари, набодени с няколко ваксини още като деца, но пишат ли те пишат и лиги текат от устите им

127

баба Пена

преди 2 години

До дедо Пешо - Аз съм го изкарала и съм Ваксинирана. Около мен няма неваксинирани, всички, малки и големи, тук и в Германия са се ваксинирали. Всеки е помислил за него си ама и малко и за другите.

126

Анонимен

преди 2 години

Ами когато има вълна на епидемията има повече заразени и починали, а когато няма вълна са по-малко. Какво ми сравняваш август 2020 и август 2021 във Великобритания, а не сравняваш една вълна с друга? Сравни сегашната вълна с тази през декември 2020 и януари 2021 с пик в началото на януари 2021! Ти сега казваш, че сега при голямата вълна на заразени във UK починалите са колкото, когато нямаше вълна миналата година и заразените бяха 39 пъти по-малко.

125

Дедо Пешо

преди 2 години

До баба ПенаА ти ваксАнира ли се?

124

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук Що ли дрънкаш врели-некипели. Великобритания има 12 пъти по-голямо население от България. Завчера имат САМО 33 починали. Общо-взето такива бяха данните от предните дни. Хайде сега сравни с БГ. България е на ВТОРО място в света по жертви от ковид!!! От целия свят. Не само в Европа. Гордей се "умни" българино!

123

ДДРОнег

преди 2 години

До математик__Ми прав сте, от един месец има леко и плавно увеличаване, което може да се ускори със застудяването на времето .__Отделно и на всички ни писна от тоя Ковид и ограниченията, а и все пак много малко са хората, за които този вирус е опасен !!!___Опасността, освен смъртния и инвалидиизращия фактор е препълването на болниците и парализиране на здравната система с прекалено много болни (не заразени) !!!

122

Анонимен

преди 2 години

Баси 178 човек за 1 ден :(( Това е ужасна статистика... такива жертви във война не се дават в момента. Какво правите бе хора ? Приберете се по домовете ... рискувате живота на родителите си и баби и дядовци. Това са адски много хора

121

Гнусно стана

преди 2 години

Гледате ли в другата статия СЗО с какво се занимава? Открито заявяват, че вниманието трябвало да се съсредоточи върху първа доза, тя трябвало да бъде приоритет пред третата. Опитват се да завличат хората. Другият момент от пропагандата е, че медиите се занимават постоянно да показват хора, които се целуват по бузите. Каква е целта на това? Внушават, че ваксинираните са започнали да живеят нормално, което е лъжа. Толкова са нормални, че почват с трета доза под държавен натиск.

120

ДДРОнег

преди 2 години

Пак голямо количество на ваксинирани в болниците ?!___Дори и да има с фалшиви сертификати, те едва ли са толкова много !___Има нещо гнило ... във ваксините , струва ми се !!!

119

математик

преди 2 години

Катърското упорство спрямо очевидното на българина се проявява в хейт и пълен негативизъм. Във форумите - минуси и обиди. Относно математическите прогнози, обикновените хора пропускат да забележат, че те винаги са предшествани от АКО. В случая АКО хората не спазват предпазни мерки. И тъй като те не се спазват, прогнозите обикновено се сбъдват. Хайде сега да преговорим. Беше казано, че 2 до 3 седмици след отваряне на УЧИЛИЩАТА ще се оформи нов пик. Стана ли. Стана! А сега очаквайте още влошаване.

118

баба Пена

преди 2 години

Айде да се преброим, ваксърите да кликат зелено, анти да кликат червено. И нека да започнем сега

117

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ваксинирана Великобритания достигнала колективен имунитет има 15 пъти повече смъртни случаи от коронавирус за август 2021 спрямо август 2020, повече от ясно е, че ваксините не работят в най-добрия случай или са депопулационни в най-лошия. В България би имало много повече починали ако бяхме ваксинирани на 70%+ като тях.

116

Мда зле е работата

преди 2 години

От анонса на новината - "Леко намалят лежащите с Ковид 19 в болниците" - да намалят, със 178 човека...

115

Естествен подбор

преди 2 години

Естествен подбор тече в момента - 171 неваксинирани за съжаление си отидоха заради тестването на естествен имунитет. Но явно подбора е и на интелект и начин на мислене. Пазете родителите си антиваксъри.

114

Анонимен

преди 2 години

който може да чете данни вижда! Смъртността, синята крива е хоризонтална, това означава - средната стойност е постоянна за показания период. Не се вижда, нито увеличение, нито намаляване. Извод, смъртността в случая няма изразена зависимост от Ковид19. Броят на заразение, зелената крива, има ясно изразена седмична периодичност, защото през почивните дни изследователите си бият камшика да почиват. Трендът е явно леко възходящ, което се вижда и от кривата на хората, постъпващи в болница.

113

баба Пена

преди 2 години

Всеки си вика аз не съм средно статистически българина - ами какво сте, с какво изпъквате, с това че карате 5-10г кола, че живеете в панелка на 5 етаж от времето на соца ли, че работите някаква уникална работа и давате голям принос на обществото - не, не и не, всички антиваксъри сте просто едни шубета, едни средно стат. българи, и от там идва че средно стат. българин е едно нищо, не извинете, нищо и половина, нула, дупка и т.н. Затова и стандарта ни на живот е в калта.