212

до Германец

преди 2 години

Да ти имам новоговора инсинуиращ.Фактът, че прекарваш толкоз време в такъв пробит сайт е показателен сам по себе си.

211

Анонимен

преди 2 години

Вчера пишат, че починалите са 178, но реалността е друга. В последните две седмици в България умират средно по над 400 човека на ден, при 270 в годините преди епидемията. От тези над 139 човека надвишена смъртност само около 70 са регистрирани, че са починали от Ковид-19. Явно починалите от Ковид-19 са поне двойно повече от официално регистрираните.

210

Анонимен

преди 2 години

Славянин, тогава защо се мъчиш да вегетираш?

209

до 225 от славянин

преди 2 години

А ти провери ли я лично, за да я отричаш!?

208

Анонимен

преди 2 години

До КолетоКоле, бегай бърже да се прегледаш

207

славянин

преди 2 години

Разликата между нормалния човек и короназомбито е че първия предпочита да умре живеейки, а втория предпочита да ''живее'' вегетирайки!

206

Анонимен

преди 2 години

Вчера е починало момиче на 12 години и две жени на 31 и 32 години и трите без придружаващи заболявания.

205

хипотеза

преди 2 години

СЛАВЯНИНА и ГЕРМАНЕЦА най-вероятно са един и същи човек на заплата в сайта, имащ за цел единствено генериране на трафик.

204

Колето

преди 2 години

Повече боцнати с АДЕНОВИРУСИТЕ от МАЙМУНИ , ГМО ОРГАНИЗМИ , СПАЙК ПРОТЕИНИТЕ , ПОЛИСОРБАТ 80 = повече заразени и в болници . Хората са глупаво стадо направлявано от ЧОБАНИН (СТАТУКВОТО = ДЪРЖАВАТА) каквото им каже тя макар и грешно и вредно за тях те сляпо го изпълняват , логика и критично мислене вече няма в ЗОМБИТАТА ! Знаете ли какво е шединг shedding , знаете ли ,че всеки боцнат и трепе себе си и заразява докато се гътне другите с каквото е боцнат !? Незнаете те разбира се .

203

до Славянин

преди 2 години

Грешни са ти данните. В Молдова има 30% напълно ваксинирани

202

Германец

преди 2 години

Славянино, ти провери ли лично тази статистика, която цитираш? Или, викаш, щом ти пасва на наратива, значи по подразбиране е вярна, ако и да идва от официални източници? Клоун...

201

Ваксиниран

преди 2 години

До 222.Ей,....Бухал,като познаваме хора загинали при управление на автомобил,да не би да сме спрели да караме......

200

Германец

преди 2 години

Жалко за починалите 7 човека :( 171 горди и умнокрасиви антиваксъри пък си заминаха нечипирани. Накривиха шапката на Бил Гейтс.

199

Gorskio

преди 2 години

221 - ще отиде той от дивана до хладилника... Диванни екЗперДи!

198

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 2 години

Не си слагайте ваксина на Янсен, Има случай на починал, човек след вдигане на температура, и влошаване на състоянието... Не си слагайте никакви ваксини....

197

Анонимен

преди 2 години

До славянин Идете на който и да е оживен площад в Беларус и Молдова и вижте как изглеждат хората - тегло, външност, съдържаща признаци на спортуване, хранителни навици и пр. После се върнете в България. И сравнете. Веднага ще осъзнаете как би звучал отговора на въпроса Ви!

196

славянин

преди 2 години

Ще благоволи ли някой зомби и нарковаксър да ми отговори защо България, Молдова и Беларус имайки почти еднакъв % набодени с две дози имат доста различни %-ти на смъртност!?

195

до 218 от славянин

преди 2 години

Безплатното не означава ефиктивно! Пък и да умреш от болест и да умреш от ''лекарството'' против болестта май не е едно и също!?

194

до www

преди 2 години

Горе-долу като да умреш от удавяне на плажа при положение, че е пълно с безплатни спасители.

193

славянин

преди 2 години

България - 15,82 % набодени с две дози 4,2 % смъртност от заразените! Молдова - 14,65 % набодени с две дози, 2,8 % смъртност от заразените! Беларус - 16,01 % набодени с две дози, 0,8 % смъртност от набодените! И трите държави в европа, със съвсем близък % набодени, но с доста различенен % смъртност! Защо така бе, зомби и нарковаксъри, нали %-ът набодени определя и %-та смъртност!? Или май нещо друго определя %-а смъртност, а именно - качеството на медицината, лекарите и лечението!?