11

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 14 още чакам тоя вирус а вас вакситата ще ви видим ама защо ваксинираните излъчват МАК адрес знае ли някой?

10

Аман от мисирки!

преди 2 години

Падат им мерките, ама пак остават по-затегнати от нашите. Вече им позволявали да виждат родата! Айде не, мерси! Аз си я виждам по всяко време.

9

Аман от мисирки!

преди 2 години

Айде бе, ваксита! Бодете се всички най-сетне, че после стадото да ме пази мен, неваксинирания! Ха-ха! Дьомбели!

8

Анонимен

преди 2 години

Децата под 12 години не са ваксинирани и те поддържат циркулацията на вируса. Като почнат и по-малките да ваксинират, съвсем ще забравят за вируса. А ние ще агонизираме още години наред, поне докато антиваксърите не умрат.

7

Анонимен

преди 2 години

Дали са им глътка въздух и възможност да си припомнят колко е хубаво да се живее нормално, преди да им зашият задължителни бустерни дози на всеки 6 месеца. Иначе зелен паспорт, йок.

6

Анонимен

преди 2 години

Като гледам нито Испания, нито Португалия са се натромбозили. Вижда се и от общата смъртност, мерки падат, животът продължава. Вие още си умувайте за световните конспирации!

5

до 5

преди 2 години

Явно има полза сам си го. написал 50млн Испания 1400 случая на ден, 6 млн Панелистан 2000 на ден!!

4

Кривондел

преди 2 години

В коментарите има повече специалисти и знаещи свръхсекретните тайни и статистики, отколкото във всички европейски държави. Ама наистина сме избран народ - само ние останахме неваксинирани.

3

О хо хо

преди 2 години

ТВ БСП:" ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ РУМЕН РАДЕВ!" СКАНДАЛЪТ Е ПОТРЕСАВАЩ!

2

Анонимен

преди 2 години

Тези които можем да четем, можем да проверим да. Тези които не могат, те си измислят чипове, извънземни, илюминати и тн.

1

славянин

преди 2 години

А може ли някой средностатистически гражданин да провери достоверността на всички данни за заболеваемост и смъртност!? Не може! След като не може, което властта знае отлично, значи не може и да приема всичко, което и сe поднася за чиста монета!