4

ПроСоТо

преди 2 години

аз ги приготвям така:..-Морков /един,два/,нарязан на ивици,една гъба печурка,също на ивици,една червена чушка,нарязана на ивици,олио,сол,черен пипер ,малко вода,увивам ги в алуминиево фолио и ги .. "бйтам" за един час във фурната при 250 градуса..Получава се нещо великолепно..Понякога добавям и резенчета лилав лук,или шайби от тиквички..

3

Химик

преди 2 години

Морков единствено и само заедно с растителна мазнина. Каротините са мастно разтворими вещества. Да хрупаш суров морков вероятно е полезно единствено за венците.

2

What's up doc

преди 2 години

Оставете морковите, слагайте зелето.

1

Асан

преди 2 години

Жената ги обича само по твърди и дебели сварените са меки :)))