6

Асан

преди 2 години

Мониторинг или перде кириз :)))

5

Mersi

преди 2 години

Ся, тихо ся.Вии нищо не разбирате.Тихо, че може да се чуе някъде, да се прочете.Грешите като пишете лоши неща.Тихо, да се снежим, до като потъне. После ще гледаме какво ще правим. Ще направим комисия, ще видим какви са последиците и ще ги отстраним.До тогава тихо. Ей гледайте как ги блъскат по улиците в Ст.Загора. Гледайте новите президенти, новите кандидат депутати, управленци жадни за народната любоФ. Тоя кораб го забравете. Мислете за Мини марица изток, която ни трови но ни храни.

4

Алекс

преди 2 години

Обадете се незбавно на специализирана фирма да изтегли кораба,преди да се замърси морето и да се унищожи поминъка на хората в района.

3

Кънчо

преди 2 години

Вън на радевата хунта. Нагли, безхаберни, незнаещи, немощещи, хленчещи, търсещи други виновници, за да оправдаят глупостта си..това са те...наричащи се почтенни и промяна. Халал да са ви народе !

2

?!?

преди 2 години

Не знам как да ви се вярва вече. Първо дупка нямаше после почна да се пълни с вода. После разлив нямаше а се оказа, че изпуска, сега ще мерите замърсяване. Кеде ще го мерите до Бургас може би

1

Анонимен

преди 2 години

Ама той заседна преди две седмици, сега вече има извънреден мониторинг. Сетила се Мара...