30

За сравнение

преди 2 години

НА фона на Алцхаймера на Джо - това не е никаква новина!

29

Анонимен

преди 2 години

Добра е

28

Анонимен

преди 2 години

Династията се предава по мъжка линия. Така че - не може. Синчето на сегашния Ким 3, ще е следващия Ким 4.

27

ха тоочно

преди 2 години

До *** и аз я знам, строга но справедлива

26

ебаси

преди 2 години

тая ми прилича на петя от г клас

25

Анонимен

преди 2 години

Айде мина седмица и пак тая.... тука май някой е вклюбен в тая пастърма. Стига ни бутахтее теа престъпници облечени от гладния и бос народ . Изобщо не са ми хора за пример! Такива трябаа са бъдат в пълно затъмнение от вас уж интелигентни журналисти.

24

Додо

преди 2 години

Не, не може! Неолиберacтката доктрина с жените лидерки и президентки няма почва в Северна Корея.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - ЛОЛЗА! Шиии не сте михаресали коментара, бе? Китай сега са с малко по-младо наслеение от бачкаторчета, ама ще се попроменят нещата. Много от тези имат яко инвестиции в китайки компании иплановете им са, да не бачкат след 35 годинишна възраст - говоря за ТОП кадрите, демк тея, дето реално движат икономиката, не за тея, де умиргат из заводите ... за тях ... ще пия по едно, че ни дават евтини джаджи и прочие!

22

Ха-ха

преди 2 години

Тая като я гледам,хич няма да се замисли да удари ядрения тотал стоп.Да му мислят комшиите.

21

Анонимен

преди 2 години

Па мой шо да не мой, всичкото другар е кукла на конци, пардон "лидер". По целия свет са все таквиз лидери, комунизи и на запад и на изток

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - Айде пак с лъжите ... Има статия, която казва, че европейската енергийна криза, ще се превърне в глобална. Надявам се да стане по-бързо, че да се разрешат малки ядрени ел. централи. Имам пари в две компании, които са с проекти, гоотви от 15 години и акто това стане ... оххх котьооооооооо!

19

Анонимен

преди 2 години

До КНДР=мизерия - ***, бате

18

Анонимен

преди 2 години

До До 15 - Сега обаче е обратното. "Препоръчително е", да имаш 2 деца. Ама нещо не върви. Китай, след 40 години, ще имат огромни проблеми, особено с тяхнва 996 култура (от 9 до 9 на работа, 6 дена в седмицата).

17

Много Неясно

преди 2 години

Истината.Путинин имаше шест двойника ,но на никой не му пука дали са 12.Вожда Ун почина миналата година от черна магия.Двойникът му е доста по-млад студент.Бъдещето не съществува ,но дори и на 90% мултидименсионално ,ядрените ракети ще бъдат спрени. Армията ще се разбунтува от долу на горе и северно крейците ще бъдат събирани със стотици хиляди във мигрантски лагери на различни и много отдалечени места. Обявената атака към Южна Корея ще се превърне във масово дезертиране .До 3-4- години.

16

КНДР=мизерия

преди 2 години

Има в ютуб доста клипчета на руснаци били в "рая" КНДР, та няма как човек да се излъже, че там е добре. Не знам защо въобще се морят някои да обясняват в коментарите колко добре се живеело в КНДР...

15

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е световна икономическа и военна сила с която дори световния мафиот САЩ са принудени да се съобразяват и да уважават. България е умираща държавичка от третия свят без иконома и без армия, на която всички гледат с презрение, размахват и пръст и я подритват като мpъcна изтpивалка.

14

Анонимен

преди 2 години

Ако сложи едни мустачки стил Гитлер...

13

Анонимен

преди 2 години

Жена диктатор? Това ще е много забавно, следващия път, когато някоя феминацистка от 4-то поколение ми разправя, как съм бил най-злото същестов на планетата, защото съм бил със тестиси, също като Хитлер и Тръмп ...

12

гражданин

преди 2 години

Малии, тая майката си трака, смразяващ фейс!

11

Анонимен

преди 2 години

Тази дама отдавна е "серия кардинал" на СК! "Топчо" е само за фоткане!