205

да

преди 1 година

Това ви е схемата...Ниски заплати, високи цени на жилища и лихви към банките, за да ни приберете жълтите стотинки и да сме ви роби...Това е пирамидата...тези по върховете обират всичко, а за нас остават трохите...Предпочитате да си бутнете разрушените панелки, вместо да ги намалите и да имат хората домове и спокоен живот. ***! Ще умрете като всички, защото не сте вечни и не сте по-специални от останалите...Парите, които сте взели от всички няма да ви направят вечни...

204

Анонимен

преди 2 години

След банковите фалити всичко ще стане два лев

203

Анонимен

преди 2 години

Средната цена на имот в Германия, включително допълнителните разходи, е около 500 000 долара. . . . . . . . . . . . . . . Защо пишете откровени лъжи? Цените в Европа са в евро или националната валута! 450 000 евро е цената на едно тристайно между 130-140 кв. м голямо жилище в източната част на Германия, което не е имот а жилище! Цените за последните 5-6 години се вдигнаха с 50% най малко! Идва отново 2008 година стягайте колана, а и заедно с това и обезценяването на валутата (100%-та инфлация)

202

Българка

преди 2 години

МОЛЯ НЕ НИ ЛЪЖЕТЕ С ПАЗАРИ И ТЪРСЕНЕ И ДЕЦАТА В 5 КЛАС ЗНАЯТ ЩОМ ПО4НАТ ДА СЕ ПЕЧАТЪТ ПАРИ ОТ БАНКИТА ИДВА ИНФЛАЦИЯ ЦЕНИТЕ СЕ ВДИГАТ .. ИМОТИ ХРАНА РЕНТА..... ТАКА БОГАТИТЕ УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНАТА НА НЕЩАТА КОИТО ПРИТЕЖАВАТ... А ПАРИТЕ СА ХАРТИЯ... НЕ ПАРИТЕ СА ВАЖНИ А КАКВО МОЖЕШ ДАСИ КУПИШ С ТЯХ... ЗАТОВА ХОРАТА ИНВЕСТИРАТ.. А НЕ СИ ДЪРЖЪТ ПАРИ В БАНКА..

201

Начи

преди 2 години

каката какво зърно боднала, с цени на имоти ме занимавате тц тц ...

200

Анонимен

преди 2 години

сега има хора с по 10-20 жилища, а други нямат къде да живеят ----///---- Това са глупо сти. Ако беше така, цените на жилищата и наемите щяха да падат, заради излишъка. Цените се вдигат, защото ЕЦБ печата необезпечени евра.

199

Кики

преди 2 години

Плащам си 400 лв за едностайно кокетно апартаментче и изобщо не ми пука за проблемите на имотният пазар.Доколкото знам не се раждаме с апартаменти , и никой не е замъкнал партушините на оня свят.Хайде по ведро и със здраве на всички.

198

Анонимен

преди 2 години

Не растат цените на имотите, ами падат цените на валутите! Спрямо биткойна, имотите поевтиняват в пъти. С 15% са поевтинели само тази седмица, а още е вторник.

197

Хмммм

преди 2 години

Били растяли,ми въхрос на покупателна възможност!Само дшто едно е имот в Германия,Франция,Нидерландия,Гърция,и друго в България

196

Анонимен

преди 2 години

208, ми човекът дава пример с Испания, където цените пък падат.

195

Анонимен

преди 2 години

в Германия в големите градове.апартамент под 300 000 евро няма.новото строителство започва от 480 000 нагоре.а къщите са на двойна цена.

194

Duchess of Cringe

преди 2 години

За да се нахранят бедните и да се платят държавните кредити (взети от банки на гърбавия нос), ще се вземе отново от средната класа. Който като мен е работил и се е лишавал от много неща, години маред (без заеми от банка!), за да си купи нещо, отново ще е прецакан. Но това го надуших преди много време, така че си поживях на макс последните години. Вече да става каквото ще, през кат-ери-цата ми е.

193

Въпрос

преди 2 години

До Край 189- Не разбра ли че статията не е за България? А е за други държави, където цените на жилища наистина растат по непазарен принцип. Върни се назад в коментарите и виж Икономист.Там е обястено. А че тази статия е тук да внуши и за цените в България е друг въпрос.

192

Дъното БГ

преди 2 години

Абе във БГ ли растът цените на имотите :DБойко Толупа ли ви пише новините?

191

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Явно и шкаф да раздаде държавата на всеки от милионите нерегистрирани трайно безработни българи, пенсионери,работещи,учащи и тнт пак няма да може да си купи жилище

190

Анонимен

преди 2 години

Споко! Цените на имотите ще се срутят, като кулите близнаци на 11 септември в Щатите. Въпрос на време. Щом, почти ежедневно има статии по темата, значи са много зле с продажбите...

189

Анонимен

преди 2 години

Е,к'во нема растат тия наще в Пандората ги изкупиха

188

Анонимен

преди 2 години

Да, но засега никой не го е приел това, защо ли? За второ, трето и тн жилище да се вдигат таксите и тогава нещата ще се нормализират. Богатите ще им неизгодно да купуват толкова, а сега има хора с по 10-20 жилища, а други нямат къде да живеят.

187

Харвард лови риба

преди 2 години

Почтените с тяхната секта млади курсистчета, деца на богаташи ще оправят държавата. Защо ли така се бутат в политиката вместо да въртят успешен бизнес?! Петков защо не казва кои приятели си е назначил набързо в БРР - затова ли беше зора? И какво стана с великите инвестиции? Видяхме ги 20 годишните момченца дето му бяха съветници. НДСВ 2.

186

ББ

преди 2 години

Темата с имотите е като с ваксините....Дълговете на държавите трябва да ги изплатят техните граждани, с техните пари.... Събирането става-кой, колкото има, и по най-различни писти..