21

Анонимен

преди 2 години

Този е доста смахнат. Помним го от театъра,който разигра пред хижата на Черни връх.

20

Анонимен

преди 2 години

Какъв журналист е туй нещо? Кога е написал нещо някъде? Хулиган някакъв ходил да напада полицаите в центъра...

19

Анонимен

преди 2 години

Палячото се прави на ,,пострадал,,. Като гореше маски, не мислеше за хората. Изял два шамара и се ***. Добре,че полицията ги пазеще тия ***.

18

?!?

преди 2 години

Първият и надявам се последният МВР министър , който посрамва собственото си министерството , за да обслужи политически действащият президент. Срам, позор както агенти на ДС могат.

17

Едно време

преди 2 години

Беше,ех активен борец да си,сега ех журналист да си!Законите и правилата са за другите!Може да те провокира,да те обижда,да говори неистини ,но ти не!И оправданието е,че хората трябвало да знаят,без да ги питат дали го искат!

16

House M.D.

преди 2 години

Почтен човек вестник не пише!!!

15

Шаши

преди 2 години

Само да питам.Това е същият журналист, дето го арестуваха в Украйна, нали?

14

бай ганю

преди 2 години

Ако няма наказани по случая това гарнтира повторение на такива случаи в бъдеще

13

д-р Дрегер

преди 2 години

Милицията - БИЕЩОТО сърце на държавата.Или на Партията.

12

Korean soup

преди 2 години

След като Рашков си назначи нов главен секретар на МВР, сега МВР ще признае каквото Рашков му продиктува. Не се пъни, Рашков, имаш още два месеца слава и после пак ще потънеш в небитието.

11

Анонимен

преди 2 години

Участвал е не като журналист ,а като тротестиращ гражданин.Да бе мирно седяло не би чудо видяло казва нашия народ! Държал се е като гамен натупали са го,те и Хаджито и Минеков ,и Бабикян трябваше да поступат,що ковчези разнасяха и яйца хвърляха по сгради из Сифия.

10

Сатир

преди 2 години

Боже, милото евино агънце, дето риташе срещу полицаите. Извадете всички кадри. Просто едно момче заработваше заплата на протестите.

9

Васко

преди 2 години

Кенаров не е отразявал събитието като журналист.Участвал е като гражданин в протеста.Кой знае и какво е крещял и какво е жестикулирал ,че да предизвика полицията.След това .......журналист бил. Колко удобно за обвинение и измъкване.

8

Туранага сан

преди 2 години

Тоя журналист накрая ще налети на цигарата на горския.

7

Факт

преди 2 години

Има данни за служители на МВР и ДАНС които се занимават с поръчкови убийства!Полицаи от Перник изкарват допълнителни пари от тероризъм и прикриване на престъпления, в Бобов дол само се говори !

6

Анонимен

преди 2 години

Ако се отиде в правилната посока, ще излязат много подобни истории. Това е кошмара на Бойко, защото остане ли Радев, ще става все по-интересно. Чекмеджетата, ще са най-малкият проблем.....Гешев ще подаде оставка, той каза, че в затвора няма да влиза, защото знае много....

5

ДДРОнег

преди 2 години

Зловещо е когато тези, които следва да съблюдават за спазване на закона, го нарушават, и то публично !!! ____Но май в България е ежедневие и сме му свикнали !!!____ А не бива !!!

4

пак ли тоя

преди 2 години

Никакво насилие не е упражнено срещу Кенаров. Той е обикновен провокатор и лъжец. Спомняте ли се, че преди няколко години навръх Коледа един журналист беше попаднал пред вратата на една планинска хижа, където в тесен семеен кръг хората празнували. Съблякъл си връхните дрехи малко преди това, за да изглежда безпомощен и напирал да влиза. Не си спомням какво точно се случи по-нататък, но този човек отново беше въпросния Кенаров. Со.ро.со.и.ди.те вдигнаха голам шум и хижарите бяха уволнени.

3

пожелание

преди 2 години

Бухалките на боко здраво бухат !!!Сега да осъди МВР на милион ,и Маринов да ги плати защото е мулти милионер

2

Анонимен

преди 2 години

Даммм, КОЙТО НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!