20

Анонимен

преди 2 години

"Закон и ограничение ще имат 0% успеваемост когато всеки разумен китаец прибегне към VPN."Това е, ако има достъп до VPN, който не е под директен правителствен контрол. Работата е, че дори и да намериш такъв, веднаги ще те отбележат в системата си за социална оценка, като "притеснителен елемент".

19

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на "пилеенето ми на време с компютърни игри" в момента имам добре заплатена работа и не се лишавам от нищо.Обясни го това обаче на възрастните хора, всеки от който предпочита да пърди на дивана и затъпява с "интелигентните" шоута на Нова ТВ. Също това този... Закон и ограничение ще имат 0% успеваемост когато всеки разумен китаец прибегне към VPN. Но дори да обяснявам цял ден, дъртите комунисти пак няма да загреят. А, да и Китай не са на чист комунизъм, споко малко русофилите тука.

18

Анонимен

преди 2 години

До 1 - Играех по 35 часа Lega of Legend, LoL и Hearthstone, понкяога на лаптопа в училище. Ще рпавя каквото си искам и няма да слушам купчина дърти нещастници, които решават кое е добро и лошо за мен, както и да решават, че защото съм имал много, ще ми го вземат. Комунизмът е АД за всеки разумен човек. На него се радват само пapазитите.

17

Анонимен

преди 2 години

Напълно безполезно е. Всички деца ползват на родителите си и на други възрастни акаунтите.

16

Анонимен

преди 2 години

- Има множество комбинации, за д абъде идентифициран даден човек и устройство и да ъде блокиран, когато Китай има целия контрол. Освен това, повечето онлан игри разчитат на запазване на някакъв прогрес, следователно ти трябва и акаунт, който е под директен котрол, така или иначе. Други методи може да мрежите за комуникация (телефони, Skype, FaceTime, Discord и прочие), които също може да дават информаия, за това кой, какво прави. Извод - China is up ...

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7- Всеки софтуер, който върви на конвенционален компютър, без солидна намеса, може да идентифицира почти уникално всяко устройство, на което върви, дори да е една и съща марка, модел и конфигурация.- Тази информация, заедно с IP, wifi, lte и други устройств,а на същия адрес, може да се позлва, за д аидентифицара всяко устройство, каращо този или друг софтуер. - Всички акунти, на всички платформи (игри включително), подлежат на контрол от страна на партията.

14

До 13

преди 2 години

Т.е. всеки човек има отделно IP, ти в къщи колко IP та имаш? Не говоря за тези създадени от рутера.

13

Това добре

преди 2 години

Тук съм съгласен с другарите! Ама за другите не'а мили *** долу, ще се съгласите ли? Че народа работи 9-9 шест дни в седмицата във фирми листнати на борсата и това му викат комунизъм!?! хехехе... Китай е най-голямото лицемерие в момента в световен мащаб. Иначе за тази мярка съм съгласен.

12

Анонимен

преди 2 години

До 7: по ip-то, елементарно е ама ти няма да го схванеш.

11

Анонимен

преди 2 години

Там може, тук на мама момчето полудява и се тръшка като няма интернет и най-новия модел iphone. Циркове

10

Анонимен

преди 2 години

А нашите малки зомбита с червени очи, затлъстели от игри и тъпотии в нета по - добре ли са? Мама и тате не искат да се занимават с детето си, досадно им е и игрите са добро решение за всички, докато бомбата на психическия срив за детето тук-така...

9

Зиг

преди 2 години

Браво! Даже и 3 е много.

8

д-р Дрегер

преди 2 години

А пък у нас при бая ви Тошо имаше такова правило че децата могат да гледат телевизия максимум до 2 часа.Комунизмът си е комунизъм, даже и когато се опитва да е полезен за "пролетариата".

7

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, как ще разбират кой е на компютъра и играе.

6

Анонимен

преди 2 години

Гледай клипчета в Ютуб за автомобилни катастрофи в Китай и ще видиш колко са напреднали в Китай, улици , булеварди, автомобили,, сгради! Не си виждал такова нещо! В никакъв случай вече народа в Китай не е по - беден от нашия процентово!

5

Анонимен

преди 2 години

Това в Еврогейсския съюз не може да се случи! Тука е пълна анархия и тотално поррно на всички нива в обществото на ЕС!!

4

Анонимен

преди 2 години

Че те 95% от децата там нямат време за игри. Работи се по 20 часа и 4 часа се спи.

3

Krom

преди 2 години

И правилно!

2

Анонимен

преди 2 години

Ето едно хубаво и практично решение.

1

Анонимен

преди 2 години

Комунизма бил лош, а? Как ще ги стигнем китайците !!