8

Ахахахаха

преди 2 години

Само светия синод не е излязъл още на протест в проспериращата държавичка на *** и отбора му от доказани ДС агенти и рубладжии...

7

Анонимен

преди 2 години

Те лъжат, че ни лекуват. Някой ги излъгал, че ще им плаща за това. Мъртвите не могат да протестират.

6

Асан

преди 2 години

По 1000 лв бонуси искали на месец

5

Анонимен

преди 2 години

Тия как смеят да протестират след като в България всичко работи прекрасно с президента Радев начело и супер успешнитв служебни правителства.

4

Анонимен

преди 2 години

Заради тези спешняци колко народ си отиде а те с цялото си нахалство искат мангизи. Обаждаш се да ти пратят спешна помощ и чакаш с часове да благоволят да дойдат. Едно момче си отиде защото казали че ще дойдат утре. Какво утре бе спешняци. Бързата помощ да нее със записване за други ден. А едни тарикат сеяндури им ръкопляскаха от Чардаците. Пляскайте и сега. Защо не им пляскате.

3

славянин

преди 2 години

Както казва известната максима: каквото и да ви говорят, винаги става въпрос за пари - за пари ни убиват, пардон, ''лекуват'' в болниците, за пари ''лекуващите'' ни протестират!

2

Анонимен

преди 2 години

Парите не са всичко другари, трябва за родината да работите както едно време са стрили комунизма нашите деди.

1

Анонимен

преди 2 години

Радеф веднага да се обади на ПРашков и да арестуват недоволните. Да се намерят верни на режима лекари да обяснят по медиите че тези са предатели и служат на Запада. Така се прави в развитите държави като Беларус и Русия.