10

Бацо Огнеборец

преди 2 години

Поддържайте огъня! Днес може и да дойдем!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Статията е доволно неясна! Като са спасени вагоните, то кой е този подвижен състав, който е унищожен заедно с локомотива? Кой е бил превозвача? Кой влак, от къде до къде....... Празни, бели полета, оставени на въображението на четящите

8

Анонимен

преди 2 години

Медията се излага! Като нямате от инцидента - по-добре не слагайте фото!

7

Анонимен

преди 2 години

нормално, локомотивите и вагоните са от на Бй Тошо времето. от 30г нищо не е правено, защото трябва да се краде. Хората на запад имат влакове с 400км/ч а ние за 8ч не можем да се придвижим до морето и то с влак. Нормално, БГ е Сомалия на ЕС и всички го знаят.

6

Натовеца

преди 2 години

Милиарди за Ф-ки които ще получим нанайсе ,ама да си обновим бдж-то от ВСВ пари няма ,пътувам често с влак и състоянието на вагоните е по-зле от бангладеш!Как толкова години да няма пари за влакове бе срамота е на 60 години са тези локомотиви имат нумизматична стойност вече !Като стане някаква авария с жертви кой ще отговаря предатели!

5

Невен

преди 2 години

И товарните превози не са на БДЖ, може да е PIMK или DB, наистина човек докато не прочете статията си мисли, че е пътнически влак на БДЖ, а накрая разбира с радост, че е товарен на неясна фирма.

4

Анонимен

преди 2 години

Този локомотив на снимката е електрически, и обслужва пътнически линии. А вие пишете за дизелов локомотив, обсужващ товарна композиция. Карай да върви, нали все е влак. Но внушението, което правите, със снимката и заглавието е, че се е запалил влак, превозващ пътници.

3

Анонимен

преди 2 години

В БДЖ тече подмяна на подвижния състав. 2020-та са поръчани нови локомотиви от Сименс. Първите партиди вече са доставени. В някакъв момент тези старите локомотивчета ще ги бракуват.

2

Че това

преди 2 години

новина ли е??? Всяка сесмица БДЖ гори!Това влакове ли са - пълен цирк е Панелистан

1

№18

преди 2 години

добре че пясъка не гори, иначе как щяха да го спасят?