35

Ivanov

преди 2 години

Като го гледам това МПС и ППС ,колко е натоварено а минимум са натоварили 50 кубика и нагоре дърва ,виждам яко претоварване!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Тук са нарязани за печка 0 800 са 90 лв ..че станат и 100лв .печелят тия с тировете и горския ,обществена тайна е че горския взема един лв на кубик да удари чукчето

33

Анонимен

преди 2 години

И ко стана сега, напредналата европа ще се грее на дърва тая година... А дано не ви стане навик ... :)

32

дядо Ванчо

преди 2 години

Короната да ги хване всички дето грабят българската гора! Тази горя я садяхме на принудително-доброволни начала и бяхме на ленински съботници по баирите цели три години! Имам посадени 9 хиляди фиданки, а сега не мога да си КУПЯ пет кубика дърва! Господ да ги убие българските политици и крадци!

31

СМЕХ....

преди 2 години

СОФИЯ,МАМОО......СОФИИИИЯААА......ЧЕ ТОКА И ПАРНОТО ТАМ....СА НАЙ-СКЪПИИИИ......А ПОЛИТИЦИТЕ НАЙ-ПРОСТИИИИ.....

30

Асан

преди 2 години

Урсула забрани ракията, дървата печките и кю мюра :)))

29

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До РодолюбецПише се пелети, а не палети. И никой преди не се топлеше с дърва от Коми. Имам 200 м2 къща с изолация и харча 3 тона пелети за година - отопление и топла вода.

28

Родолюбец

преди 2 години

Глупави либерал-зелени рзсъждения,тапири ,ха,ха!Санирайте ,използвайте палети!?Сигурно палетите струват стотинки или пък санирането,ще намали разходите за отопление 50-60 %,че да усетиш намалението!!!!!Едно време имаше Коми и дървата бяха евтини,сега драги либерал-зелени *** подпишете договор с USA да сечат гори в Монтана,Уайоминг и т.н.и да ни доставят евтина дървесина,ха,ха!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

че кой не иска да се топли на газ или на ток, врътва ключа и толкова, не да цепи и носи, кат хамалин. Тези глупости за санирането ги забравете, щото не са по джоба на повечето нуждаещи се. На големите "еколози" пожелавам да имат поне по една баба /дядо в къщата де и/му е вечно студено и летото ходи с вълнени чорапи. Всичко е въпрос на възможности - не на желание. В крайна сметка кво излиза, че нашата гора се сече и продава, дпс си пълнят джобовете а хората стоят на студено

26

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че НДСВ и БСП, затвориха 4 блока на АЕЦ Козлодуй

25

Анонимен

преди 2 години

На запад е забранено да се горят дърва, тука кога?

24

Анонимен

преди 2 години

Санирайте си къщите, така ще ви трябват по-малко дърва, който вместо да гориме, можем да обработваме и продаваме. В следващите години все повече дървото ще замества пластмасата и желязото където може.

23

Анонимен

преди 2 години

Дунчев ама то от 30 години само се сече и изнася, а парите потъват в частни джобове и в някои шефове и зам. шефове на Горски стопанства ама няма корупция нали. Кажете колко гора има залесена за последните 10 години. Про соца беше колкото сечеш толкова засесяваш.

22

Анонимен

преди 2 години

До Елемаг Няма нужда да се дават пари за торлене на Радев. Той и обкражението му се самотролят ако. Защо спряха медийните изяви на Деса Мерцедаса? Издънките й бяха култови. Кога цитирахте Афера.бг за шкафчетата на Боко лиги ви течаха. Сега мълчите като ремсисти за публикациите в Афера.бг. Защо бе? Плашип*тарници! Цитирам същата Весела Томова, дето ви кефеше преди година и половина. Нищо лично.

21

Анонимен

преди 2 години

До КоментарБегай в некое бомбоубежище от живково време да не те гръмне някоя бомба на "тиквената хунта". Заменките и контрола над горските стопанства никога не бил в ръцете на ГЕРБ, ако случайно не си разбрал. Доколкото разбрахме ГЕРБ ви пратиха турския кораб на Камен бряг да го гледате и да му се чудите.

20

наблюдател

преди 2 години

До Анонимен 16Забрана за износа на дървесина е прекрасна идея, но нали се сещаш, че дпс-то първи ще врякнат и няма за нищо на света да приемат подобно предложение. Известно е, че в дърводобива и съответно износа те командват парада.

19

...

преди 2 години

Епа моите спомени са още от зората на демокрацията! Още Филип Димитров почна износа на дървен материал за гърция! После се продължи, но най-отчайващо беше при Костов и царя! Тогава при костов едни пожари и още неизгаснали се сечаха дръветата и се изнасяха за гърция и турция! При царя беше черешката на тортата! Тогава на симеончо му върнаха едни гори той ги изсече продаде ги да си плати дълговете от хазарт и после каза абе други бяха моите гори не бяха тези да ми ги върнете другите гори сега!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13Не знам от къде си изпаднал? Не само Павлово и Бояна в София. Ела в Нови Хан, Елин Пелин и т.н да видиш какво е вечер. Не се диша. Та твърди частици ли? За модата с истинските камините да не говорим.

17

Коментар

преди 2 години

Охооо..още колко заложени бомби от тиквената хунта и ДПС което се разпорежда с горите ще има да гърмят!А и Свилоза и кроношпаните нямат нахранване с дърва!

16

Елемаг

преди 2 години

Някой знае ли,колко е тарифата на троловете,които плюят Радев под всяка статия и повод?Има ги и във фейса обикновенно без инфо и снимки и в други новинарски ама по 1-2 а тука с лопата да ги ринеш?