39

Анонимен

преди 2 години

много ниско паднаха гръцити

38

Анонимен

преди 2 години

Що си купуват сертификати а не стачкуват? ***! Пък и тересно как ще си купят сертификат, но и ще се похвалят на медиите. Това си е ***.

37

Анонимен

преди 2 години

Много интересно. Проверих данните за Гърция. Имат в момента трета вълна и заразените и починалите са колкото по време на втората преди ваксинацията. Според СЗО при 70% ваксинирани трябваше да има вече стаден имунитет. Нищо не разбирам.

36

Анонимен

преди 2 години

До Мдам Що, бе? Нали ваксините работят? Който не иска да умира, се ваксинира и е защитен. Колко е просто, нали?

35

Мдам

преди 2 години

Мда..., за съжаление, покрай многото безсмъртни умници и смели тарикати умират и други хора. Това е една наглост и нахалство спрямо другите и техния живот.

34

До БРЦК

преди 2 години

БРЦК, като гледам как пишете на български, хич не е нужно да изказвате мнение, а за генетика и вируси едва ли изобщо знаете нещо. Пийте си ракийката, яжте си чесновата салатка...и си мълчете.

33

Мда...

преди 2 години

Към "безсмъртните", тарикатите и отричащите "умници": Онази с косата трудно ще я излъжете с фалшиви сертификати, стачки и ръмжене. Колкото и да беснеете!

32

БРЦК

преди 2 години

До 26 правилно си забелязал нарастването на починалите след инжекцията . Броят още ще расте. Предполагам около 30-40 на 100 от сложили графена . Всеки има някакви здрав. проблеми за които не подозира

31

БРЦК

преди 2 години

Номер 27 правилно поставя въпроса . Как ще проверим достоверността на това което казват медиите. А и цензората е огромна. Натискат чрез глупави решения а мотивите АНТИ НАУЧНИ. Такава глупост в генетиката каквато говорят няма всеки студент би получил слаб. УЖАС И НАЙ СТРАШНОТО ПРОЛИЧАВА ЧОВЕШКАТА ГЛУПАЩИНА И ПРОПАДНАЛОСТ НА ЛИЧНОСТА СТРАХА ОБСЕБВА НЕМИСЛЕЩИЯ

30

Анонимен

преди 2 години

За щастие пишещите тук нито са студенти, нито академици. Никой не ви пита, нито му дреме дали сте ваксинирани. Андрешковци и неграмотни аутсайдери и страхливци. Стой си в *** и си сърбай ракията!

29

До до 25 от славянин

преди 2 години

Тези съмнения в статистиките на държавите по света са за мунчовците, които си търсят под вола теле, понеже истината не им е удобна за приемане. Някой тръгнал точно вас да ви затваря и да ви ограничава с вирус. Дреме му на шапката за някакви си 6.7 милиона крепостници в България и дали измират. Но на вас би трябвало да ви дреме.

28

Анонимен

преди 2 години

А кандидат-президентът ваксиниран ли е? Студентите с маски ли са на лекции и упражнения?

27

до 25 от славянин

преди 2 години

А ти за над година и половина не разбра ли, че след като вдигнат мерките %-ът но заразени веднага рязко тръгва нагоре и ''победителите'' на коронавируса отново пропищяват!? Мен лично ако питаш това е един глобален перфектно дирижиран театър, никой от нас не може да провери достоверността на нито една от тези бройки и проценти на ''заразени'', ''заболели'' и ''умрели''! Ти например как можеш да провериш тази достоверност на фактите!?

26

Някой

преди 2 години

До безполезните, а ти да знаеш, че миналата година без ваксини от 15.02.2020 до 03.10.2021 в Гърция бяха починали 405 човека. Тази година с ваксини за същият период са починали 8794. Само за септември 2021 починалите са над 1200.

25

До безполезните

преди 2 години

До тия, дето смятат мерките и ваксините за безполезни. Процентът положителни проби в Гърция вчера е 0.75 от над 160 хиляди теста. У нас е 11 при няколко хиляди теста. Разликата е над 14 пъти, само в % положителни. Кое е безполезно, умници? Безполезно е да пишете "умности" в чата срещу мерките и ваксините, смятайки, че сте много умни.

24

Анонимен

преди 2 години

И защо Гоце трявба да има "обяснение" за всичко, и да преследва с него момичетата, които не харесват псевдо тенисистката пиронкова? Гоце одобрява всичко, което вие не одобрявате и горе-долу помни бг териториите за разлика от "пилота" койте е Едип Цар и вече нищо не помни, но пък гоце вече живее в турция?

23

Хм

преди 2 години

И защо Гоце трявба да има "обяснение" за всичко, и да преследва с него момичетата, които не харесват пиронкова? Гоце одобрява вдичко, което вие не одобрявате и горе долу помни бг териториите за разлика от "полота" койте е Едип Цар и вече нищо не помни, но пък гоце вече живее в турция?

22

За плевнелиев

преди 2 години

Много е як, но още няма обяснение за златната плевня в центъра озаглавена Уилям Колидж?Дали ще понамери някакъв solution или will stay in guilty silence?Станишев е намерил решение отдавна, двореца е супер за украйна, правят украин ацардка държаеа и всичко е мноо яко, точно като бившите таксите на Герб, боядисани за украинките нужди

21

фон лайнен и съргей

преди 2 години

Какви лекции? От всеки ъгъл дебне Станишев и гея му Карбучков, украйна и полша? Дори на СУ надписа? Тройно коалиционния са го излъгали, че е гений в деканата на простотията, където е приет за почетен член с "Фон ***"

20

Чоко

преди 2 години

Пълна пародия е тази ваксинация. Ваксвата те снещо , което не върши работа. В болниците пълно с ваксинирани . Гробищата пълни с ваксинирани. Сега вече и ваксинираните с маски. Е такава простотия не съм очаквал. Не на фашизма проповядван от СЗО и марионетките на Световното правителството в сянка.