161

Радослав

преди 2 години

Президент и парламент трябва да са от различни партии за да са си коригиращи един н друг. Не е добре когато цялата власт е концентрирана в една партия защото това я корумпира и кара да си повярва, че е незаменима. Затова има разделение на властите. А и президента е с твърде ограничени правомощия, механизма на вето трябва да се промени. Да има право на ограничен брой вета, но да са абсолютни.

160

Анонимен

преди 2 години

Вие гледате ли какво пишете. Битка евентуално може да има с Толупа, но той страхливецът се покри. Нещата са ясни

159

Анонимен

преди 2 години

Каква битка ..Радев че има над един милион гласа няма конкуренция

158

Анонимен

преди 2 години

Мислех да гласувам за Радев, но след като разбрах, че прави консултации с американския посланик за неща, които по никакъв начин не касаят сащ, това стана невъзможно.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 Да ставаш да ставаш, колко пък да ставаш, когато това ти е работата. :))) Бягай да се "възмущаваш" от измислените си истории от измислени източници. Жалка работа. :))))

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 "Еми дадох ти сайт. Доколко може да му се вярва е друг въпрос." Значи троленето ти продължава, защото дори и без да съм споменал дума си каза, че репутацията на "източника" ти е абсолютно трагична. Ясен си. Няма смисъл да си губя повече времето с теб. Пожелавам ти да останеш в положението, в което си в момента. Мисля, че за такива като теб това е най-голямото наказание.

155

Анонимен

преди 2 години

до до 163 - Тогава ти си сложи и 3-та игла... хахаха Скучни сте... ставам... само с опорки не е интересно да се спори!

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163 "Въпреки това ще гласувам за Радев, защото (ще повторя за 2-3 път) не се поддаде на Ковид-истерията" Искаш да кажеш откритото саботиране на ваксинацията като единствена защита на населението от нови големи вълни от смъртност от страна на Радев и неговите слуги от Служебния кабинет ли? Това се нарича ГЕНОЦИД срещу собствените ти сънародници и го причислява към групата на други диктатори и сатрапи, които обрекоха народите си на страдание и ненужна смърт. Един ден ще бъде съден.

153

Анонимен

преди 2 години

"Поисках ти официален източник, а не интерпретация на превода." - Еми дадох ти сайт. Доколко може да му се вярва е друг въпрос. Аз затова искам Герджиков публично да каже дали това за Левски и за отричането на робството е вярно или не, защото не е ясно дали е писано от враговете му или наистина го е казал. Това е. И ако не го отрече публично, значи е вярно, но смее да го твърди само пред турска аудитория, за да спечели някой глас от Турция! По-официална и достоверна информация от устата му няма!

152

Анонимен

преди 2 години

До опоркаджиите на ГЕРБ - Не ми пишете за Русия, защото аз мога да ви залея с информация относно кофти политиката й към Бг през 19 и 20 век, че и 21-и. Обзалагам се, че съм чел повече от вас по темата и допускам, че знам повече. Въпреки това ще гласувам за Радев, защото (ще повторя за 2-3 път) не се поддаде на Ковид-истерията, а ББ, за който винаги съм гласувал до 03.2020, дори искаше да сменя Конституцията само и само да изпълни заповедите на Big Pharma... Това мисля аз... :)

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 160 "Доволен? :)))" Поисках ти официален източник, а не интерпретация на превода. Телевизията за която е дадено интервюто, кога е дадено, предаването, как се казва, какво точно е казано там и т.н. Имаш ли тази информация, или ще ми пробутваш басни за "източници"?

150

Анонимен

преди 2 години

"Не му е "толкова важно" за ДЕЙСТВАЩ президент какво мисли за влиянието на държавата, която ни е навредила повече от всяка друга в последните 200 години!" - Важно ми е и Радев доказа за 5 години доколко е човек на Русия или не. По-важното, което доказа е, че не е кукла на фармаиндустрията, а в момента това е доста важно скъпи ***! Иначе относно Русия и аз мисля, че ни е навредила доста, но и е бутнала едно рамо в критичен момент,обаче има доста инфо относно подмолната й политика през 19 и 20в.

149

Анонимен

преди 2 години

до до 156 - Еми например информиран точка нет (информиран и нет пишеш на латиница) после другото на кирилица наклонена черта герджиков минус левски минус е минус фалшив минус герой минус разду наклонена черта ... После натискаш ентер... :) По-лесно ще е просто да напишеш Герджиков Васил Левски в гугъл и ще си намериш, обаче понеже не искаш, затова ти пиша като на . Мисля, че го има и в други сайтове, защото в петък го четох другаде, но не помня вече къде... Доволен? :)))

148

Алекс

преди 2 години

Балотаж няма да има .Победа за Радев на първи тур.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 "затова за Радев не ми е толкова важно" Хахахахахаха. Не му е "толкова важно" за ДЕЙСТВАЩ президент какво мисли за влиянието на държавата, която ни е навредила повече от всяка друга в последните 200 години!

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 "Имало ли е Баташко клане и Левски фалшив герой ли е според теб?" Разбира се, че е имало Баташко клане и доколкото не съм виждал някой да е твърдял обратното (включително Герджиков) твърдя, че тролиш с твърденията си. Дай си източниците, за да ги проверя! Левски не е фалшив герой, и горното важи и за това ти твърдение. Дай си източниците ТОЧНО!

145

Анонимен

преди 2 години

до до 153 - Иначе честно казано ми стана малко скучно да коментираме с теб. Освен това май не си ***, а просто твърдоглавец като мен, а аз обичам да се бъзикам с ***. хаха Може и *** да си, но си по-прикрит. Ако не си ***, ще ми отговориш директно на въпроса - Имало ли е Баташко клане и Левски фалшив герой ли е според теб? :))) Остави го Герджиков, той и без това няма да стане президент (ако искаш може да се хванем на бас) ... :)

144

Анонимен

преди 2 години

"Естествено, няма аз да те мисля с какво ще си изкарваш копейките." - Между другото работя за американска компания хаха Ей така за инфо ти го пиша. :) Нямам нищо против Радев да си каже позицията за Левски, но не съм разбрал той да отрича Левски, докато за Герджиков се носят такива слухове, затова за Радев не ми е толкова важно. Освен това Радев вече го видях става или не т.е. Герджиков ми е по-непознат и затова държа да опозная мненията му по разни въпроси като Левски например! :)

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 "Аз какво ще правя си е моя работа" Естествено, няма аз да те мисля с какво ще си изкарваш копейките. Все пак, другия път пробвай да си посочиш източниците ( и без линк става, тъй че номера не минава). Кога ще започнеш да "изискваш" от Радев за Левски, не разбрах? :))))))

142

Анонимен

преди 2 години

До до 151 - Пиши в гугъл Герджиков Васил Левски и ще видиш откъде ми е инфото. Ако сложа линк ще ми изтрият коментара. Аз какво ще правя си е моя работа. Ти защо реши, че можеш да изискваш от мен? хаха А аз изисквам от Герджиков, защото се напъва да ми става президент. Това, което изисквах от Радев (да, за него ще гласувам и то за 1-ви път :) ) го направи - разумна позиция относно Ковид. Това, заради което не гласувам вече за ГЕРБ е същото - неразумна позиция относно Ковид. Други въпроси? :)