47

Учителката

преди 2 години

Почти всеки ден имам 6 учебни часа. Предавам с маска и като я сваля след часовете ми е замаяна главата с часове. Стоя до единствения отворен прозорец и замръзвам. Надвиквам 26 кре.тена, всички до един без маски, отказват да ги сложат, гледат ми сеира и се подхилкват. Говоря силно, за да се чува през маската. Половината от някои класове отсъстват - болни, от какво, само Господ знае. Две от ваксинираните колежки бяха вече болни. Една от преболедувалите го изкара два пъти. Мерки никакви...

46

Алекс

преди 2 години

Учители за пример.50% ваксинирани.Браво.

45

А всеки втори

преди 2 години

родител ваксиниран ли е? А всеки втори ученик от 5-ти клас нагоре носи ли маска в училище и в градския транспорт?

44

Анонимен

преди 2 години

***! Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!

43

СА-ТА-НИ

преди 2 години

До Анонимен ...........$$$$$$$$$$$$$................КОЙ Е СЛОЖИЛ МИНУСИТЕ ЗА ПОЧИНАЛАТА УЧИТЕЛКА???????????

42

Анонимен

преди 2 години

СИНДИКАТИТЕ УСЕЩАТ ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ? А БЕ , ХОРА, ЗАРАДИ ДВАТА ПОЧИВНИ ДНИ ЛИ ИМ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ИГРИТЕ? СПРЕТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТЕ! ДАВАЙТЕ СИ ПАРИТЕ КЪМ УЧИЛИЩЕТО, ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ ,,,,,,,,,,,,,,,,КТД!

41

Леда

преди 2 години

До 42 Добре, че бяхте Вие да ми обясните какво да разговарям с детето си, къде да стоя, от какво се нуждая, как ли сме оцелели толкова години без безценните Ви съвети да се чуди човек!

40

Анонимен

преди 2 години

Госпожо Леда, ще обясните на детето си, че след като му направят тест "няма да излезе заразено от нещо, от което деца не страдат". Детето ще ви разбере, за никого не е приятно, но след като ситуацията е такава... същото важи и за маските.

39

6000

преди 2 години

толкова ученици с техните близки и семейства стават ...

38

Анонимен

преди 2 години

малките коронаносителчета-децата, трябва да се тестват всяка седмица задължително по два пъти, а учители и те

37

Леда

преди 2 години

До 37 Щадящите тестове за деца са щадящи физически, а не психически, два пъти седмично детето ще бъде подлагано на допълнително напрежение дали няма да излезе заразено от нещо, от което деца не страдат! Да, не искам да нося маска, повръща ми се от маски, но нося, защото съм алтруист и не искам да причинявам стрес на хора (макар че ги смятам за ***), които прекарват всяка минута от последната година и половина в страх от смъртта, която е неизбежна!

36

Antvx

преди 2 години

Наближават какво означава? 45%-46% ?... 30%-40%..??... около 20%???...Щото преди около месец в едно изследване на Яна Шишкова НАД 90% от тях бяха върло против маркиране и бяха в състояние на стачна готовност. От къде са тези цифри? Да не се окаже след преброяването, че ваксинираните са повече от жителите на територията.

35

До Леда

преди 2 години

Има щадящи тестове за деца, а като не искате да носите маска, това означава, че не сте пригодена да живеете сред обществото и си стойте в къщи! А това, че не ви вълнува, колко хора може да заразите, означава, че ви липсва качеството емпатия, което е присъщо за психопатите! Идете на психиятър, приятелски съвет!

34

Леда

преди 2 години

До 35 Щом Ви е толкова кеф да Ви ровят в носа на детето, организирайте си го Вие, ако искате не два пъти седмично, а пет пъти дневно, пийте си редовно хапчетата и посещавайте психоаналитик! Вие също живееете в общество, от което болшинството не одобрява терора над подрастващи, заради параноята на истерици, за които всички купихме няколко вида ваксини с данъците си!

33

До 32 Леда

преди 2 години

В цял свят,за да има присъствено-има и превантивни мерки: носене на маски-от учители и ученици, тестове два пъти седмично-за учители и ученици, въздухопречистватели, спазване на дистанция,така е по целият свят.Тук-не се спазва нищо от тези изисквания,което е противоконституционно и присъственото автоматично е кауза пердута и трябва да се премине на ДО!В ситуацията в която сме, нормалните родители желаят ДО!Не живеете сама на този свят,а в общество,като не искате да спазвате мерки-марш в гората!!

32

Анонимен

преди 2 години

Само 50% от учителите били ваксинирани! Че то в България толкова са ваксинираните сред хората над 20 години и живеещи в България.

31

Анонимен

преди 2 години

В училище изобщо не би следвало да има неваксинирани родители и деца на неваксинирани родители! Всеки, който е неваксиниран, се обучава дистанционно. Просто е. Това е бъдещето и скоро ще се въведе у нас. Разбира се, който не се ваксинира, нека се тества по един път на ден. Въпрос на избор.

30

Леда

преди 2 години

До 15 Задължително е образованието, а не училището, от години домашното образование е напълно легално. Като се страхувате, имате пълното право да обучавате детето си у дома дали сам, дали с нает учител, дали чрез школа оналйн, Вие се решавате. Безгранична наглост е да си налагате параноята над останалите при положение, че болшинството от родители, учители и деца са категорично за присъствено обучение!

29

Анонимен

преди 2 години

А защо мълчат за по?чиналата учителка от Благоевград - била е ваксинирана през септември?

28

Анонимен

преди 2 години

Къде са тези ваксинирани учители? Буквално са единици и то главно в София.